U Koceljevi rade 20 meseci za jedan koncert Zorice Brunclik

3
65

Biblioteka „Janko Veselinović“ iz Koceljeve sprovodi pregovarački postupak za angažovanje Zorice Brunclik u okviru Festivala zimnice, piše u obaveštenju. Građani te opštine će za jedan nastup estradne umetnice izdvojiti oko 20 svojih prosečnih zarada.

Procenjena vrednost nabavke je 963.600 dinara bez PDV-a, odnosno 8.200 evra. Prosečna zarada u opštini Koceljeva je u junu 2021. godine, što su poslednji dostupni podaci, bila 47.551 dinar (oko 405 evra).

Organizacioni odbor Festivala zimnice je doneo odluku da na festivalu u Koceljevi 25. septembra 2021. godine nastupi Zorica Brunclik.

„U pitanju je nabavka koju može da izvrši samo određeni ponuđač“, piše u obaveštenju o sprovođenju pregovaračkog postupka.

Navodi se da je potencijalni ponuđač „Srebrna planeta“ iz Valjeva jedina koja ima pravo da ugovori muzički nastup Zorice Brunclik na manifestaciji „Festival zimnice u Koceljevi 2021. godine“.

https://novaekonomija.rs/

3 KOMENTARA

  1. Zorica zna i da zapjeva neku narodnu. A šta pjava Ceca? Koliko raja treba da adi za njen koncert? Ili to nikom ne bode oči ilči smo u situaciji da se ima pravo, Cecu samo veličati, jer ona i dalje ima moćne zaštitnike koji su je izvukli iz zasluženog zatvora i oprosotili joj pljačku države?

  2. Akademik Zorica Brunclik nije kriva nizašta. Samo koristi da sisa ovce. Njen umetnički kvalitet je fascinantan na nivou Bečke opere. Kriva je država koja od 90 tih godina sistematski uništava sve sto je vredno u našem društvu a to su porodica, crkva, vojska, skolstvo….pa nam je onda mulj postao elita.Zaglupelim narodom se primitivizmom lako vlada. Sumrak našeg drustva je počeo pesmom 200 na sat gde tipus ima kožnu jaknu uvucenu u donji deo trenerke…a to je bio državni projekat nazalost

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime