U laži je kratak Krušik

0
1191
Foto: pixabay.com

Čak i ukoliko se svrstavate u onu felu koja je uvek i na svakom mestu spremna da tvrdi kako je, posle svega što je preturila preko glave više ništa ne može iznenaditi, bukvalno nema dana a da vas neke stvari ne zapanje i izbace iz ravnoteže. Koliko god bili svesni činjenice da je odavno postalo bespredmetno baviti se time da u današnjem naprednom Srbistanu ne postoji nijedan segment društva, koji napredna družina na čelu sa gospodarom Vučićem nije obesmislila ipak svakodnevno bivate zatečeni činjenicom da njihovo licemerje i bahatost nema granica. Ukoliko ste pak do sada i gajili nekakvu iluziju da će se neke stvari u Srbistanu, zemlji kandidatu za prijem u Evropsku uniju, dovesti u red, ako ne drugačije, ono barem pod pritiskom te iste Unije, sada je vreme da jednom za svagda raskrstite sa takvim infantilnim idejama.

Kako stvari stoje, niti je Uniji preterano stalo do Srbistana, niti gospodaru Vučiću i njegovoj naprednoj hordi do Unije. U suprotnom, neko iz Unije bi se do sada valjda oglasio povodom afere Krušik, budući da trgovina oružjem, u koju su umešana lica direktno povezana sa najvišim državnim zvaničnicima, naročito kada je reč o njegovoj prodaji na područjima gde caruje terorizam nije interna stvar Srbistana. A pošto Unija na sve to ćuti, zašto bi onda gospodar Vučić ili Nešica pendrek efendija polagali bilo kome račun. I šta ima gospodara da tangira to što je od obelodanjivanja afere Krušik nebrojeno puta uhvaćen u laži, kada iza njega, njegovog lika i dela stoji biračko telo koje mu, što iz gluposti što iz golog interesa, bezrezervno veruje šta god da izusti.

Uostalom nisu li se na ovim nesretnim prostorima oni koji muljaju, lažu, kraduckaju… smatrali sposobnima, a oni koji imaju petlju da o muljanjima javno progovore abronošama, kako bi to rekao stanoviti napredni Profesionalac, redovni komentator na portalu OzonPress.

Da Vas podsetimo:  KAKO SE ISKORENjUJE ENTUZIJAZAM U SRBIJI?

Pa tako pošto gospodar i njegovi lakeji ne daju ni pet para, ili se samo pretvaraju, za sve što je izneto u javnost povodom afere Krušik, a zbog čega bi u ure|enoj državi pala Vlada, čemu sekiracija zbog toga što su u našoj kasabi protivno propisima izmenjeni članovi komisije koja odlučuje o dodeli gradske nagr(a)de. Pa nije li proglašenjem bajčetinskog master-ktitora Tome za počasnog gra|anina Čačka institucija nagrade obesmišljena i dovedena na nivo sprdnje? Odnosno nismo li se tokom ovih naprednih godina nebrojeno puta uverili da u Srbistanu zakoni, propisi, poslovnici… služe da bi se kršili i nepoštovali.

Aleksandar Arsenijević
Izvor: ozonpress.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime