U Srbiji je zabranjeno slobodno mišljenje

4
2260
dr Alek Račić / Foto: printscreen

Najnoviji skandal koji se desio profesoru dr Aleku Račiću, maksilofacijalnom onkološkom hirurgu, nedvosmisleno pokazuje kako je sloboda govora i mišljenja proterana iz Srbije.
Naime, 4. decembra nepoznata lica su probušila sve četiri gume na automobilu doktora Račića i njegove supruge. Automobil supruge doktora Račića bio je parkiran par ulica dalje, jer nije bilo mesta na parkiralištu.

Ovo nedelo je prijavljeno policiji, koja je došla na uviđaj i kad su videli da je i suprugin auto bio meta kriminalaca, rekli su da je to ustvari veoma ozbiljna pretnja njemu, ali i njegovoj porodici. Taj koji je vrlo profesonalno probušio gume, očigledno je znao gde porodica doktora Račića živi i znao je i koj automobil vozi njegova supruga. Da stvar bude još gora, na supruginoj nasleđenoj kući koja se nalazi van Beograd, napisani su nacistički grafiti sa aluzijom da se zamerio Jevrejima.

Dr Račić je ugledni član beogradske i srpske javnosti, otac troje dece koji je izvršio mnogo vrlo teških i uspešnih onkoloških operacija na licu i vratu i koji je napisao, pored velikog broja stručnih i naučnih radova, dve vrlo značajne knjige o posledicama NATO agresije. Prva knjiga „Zdravstvene posledice NATO agresije„ izdata 2016, je trebalo da bude drugi doktorat profesora Račića, u njoj su prikazane njegove operacije teških slučajeva karcinoma. Medicinski Etički komitet je dugo oklevao da da dozvolu za prijavu drugog doktorata, smetalo im je što je u naslovu NATO, pa kad je i naslov promenjen, opet su izmislili neki trivijalni razlog zbog čega profesor Račić nije mogao da ovaj rad prijavi kao doktorat. Zbog toga je nesuđeni doktorak spakovan u jednu izuzetno kvalitetnu naučno- stručnu knjigu. Etički komitet je profeoru učinio uslugu jer bi doktorat čitali samo lekari i oni koji se bave medicnskim naukama, a ovako je knjiga dostupna i njima, ali i široj čitalačkoj javnosti.

Da Vas podsetimo:  Porodične vrednosti atomizovanog društva

Druga knjiga, izdata je 2018. godine u izdanju izdavačke kuće „Svetigora“ na Cetinju 2018. godine, uz blagoslov blaženo počivšeg mitropolita Amfilohija. U knjizi su prikazani zločini NATO agresije i posledice bombardovanja po ljudsko zdravlje. Prikazani su i hemijski tragovi, kojim nas i danas iz aviona zaprašuju raznim štetnim materijam, gde se nalaze virusi, teški metali, nano čestice aluminijuma i drugih štetnih agenasa.
Ovim knjigama je dr Račić prikazao ne samo svoje medicinsko iskustvo, već je ostavio dokument u kome se nalaze optužbe protiv NATO pakta. Kao lekar, zaposlen je u Kliničkom centru u Beogradu.

Njegova lična priča o nepravednoj borbi sa birokratama u Republičkom fondu zdravstvenog osiguranja je verovatno unikatna. Njegova mala devojčica je dobila rak mozga, operisala je dr Danica Grujičić, ali u Srbiji nije postojao lek specifičan za tu vrstu tumora. Dete je moralo hitno da ode u Pariz. Da bi ćerkicu lečio, tetka doktora Račića je prodala kuću u Budvi i dete je otišlo za Pariz. Lečenje uz neke uslove u bolnici, je koštalo 50 hiljada evra i devojčica je danas dobro. Doktor Račić je pisao RFZO da mu se refundiraju troškovi lečenja koji su čak niži od standardnih, ali je RFZO ostao gluv na te zahteve. Pre mesec dana mu je stigla konačna presuda da nema više prava da potražuje troškove kao i da nema prava na žalbu!

Profesor je veliki pobornik osnivanja novog instituta Torlak, jer je onaj stari prodat Novartisu uz potpuno nepoznate uslove prodaje. On smatra da je Srbiji izuzetno važno da se izgradi nacionalni institut za imunologiju, koji je mnogo važniji za ljude u Srbiji od nekog nacionalnog stadiona u Beogradu koji će progutati stotinjak hiljada evra za uzaludnu zabavu malog broja dokonih ljudi. Ovaj srpski institut bi samostalno pravio naše vakcine; nekad je Srbija po Torlaku bila poznata u celom svetu i naše vakcine su bile izuzetno kvalitetne, bez štetnih posledica po primaoce. Nisu se svi imunoloz i lekari razbežali po belom svetu, ostalo ih je u Srbiji još dovoljno za takav poduhvat. Današnja, fejzerova vakcina koja nam se nudi je vrlo sumnjivog kvaliteta tim pre što se u nju ubacuju sekvence RNK, koje će po mišljenju doktora Račića da menjaju i našu genetiku. Najgore od svega u Srbiji je to što će vakcinacija sumnjivim vakcinama biti obavezna jer je ministar zdravlja dr Zlatibor Lončar potpisao takav zakon, neustavan, ali u Srbiji se niko ne priseća da imamo i mi Ustav! Neke strane novine, kao što je nemački „Špigl“, objavile su da su Srbija, Pakistan i još neke zemlje trećeg sveta pristale da se poslednji stepen ispitivanja vakcine vrši na njihovom stanovništvu!

Da Vas podsetimo:  Aktivističke kuhinje u Srbiji protiv prehrambene nesigurnosti i gladi

Profesor Alek Račić smatra da je bila greška što naša Galenika nije počela sa proizvodnjom leka hlorokin, za koji su već bile nabavljene sirovine. Ali, neko u našoj Srbiji je taj projekta zaustavio. I vrlo brzo je lek povućen iz apoteka! Kritikuje i rad tzv. Kriznog štaba i njegovog predsednika dr Kona. Dr Kon je jedan od predstavnika firme „Fajzer“ čije nam vakcine promoviše, o čemu se moglo pročitati na raznim portalima.

Doktor Račić, koji se svom snagom bori protiv farmakomafije sluti da mu je pretnja došla upravo sa te strane.

Prećeno mu je zbog toga što govori ono što misli i to što misli potkrepljuje valjanim argumentima. On je hrabar čovek, ali u Srbiji se hrabrost , iskrenost i poštenje ne vrednuje.

U Srbiji je važno idolopoklonstvo, poltronstvo, neznanje, nevaspitanje, lažne diplome i sve ono o čemu u domaćinskim porodicama uče decu da nije lepo.

Doktoru Račiću se preti zbog toga što neće da drži zatvorene oči pred navalom primitivizma i neznanja u nekim zdravstvenim institucijama.

Takvih ljudi je danas malo i zbog toga su nam dragoceni. Nadamo se da će policija ući u trag vandalima koji su se okomili na porodicu profesora Aleka Račića i pronaći nalogodavce ovog gnusnog čina.

Dr Mirjana Anđelković Lukić

4 KOMENTARA

  1. Jos jedan primer: kada su lobisti od Fajzera dosli na Filipine i kod njihovog predsednika da ga ubede da Filipine uzmu tu vakcinu, on ih je primio, a kad su trazili pare, oni uvek traze unapred, kazu potreban je novac za istrazivanje, on ih je isterao napolje i rekao da ce uzeti samo rusku vakcinu! On je bio ljut sto traze pare unapred, bio je sokiran i drugo, jer je ta americka korporacija dala neku vakcinu za decu, pa je preko 600 dece umrlo od te vakcine. Medjutim, Filipine su uvezle Fajzerovu vakcinu uprkos protivljenju njihovog predsednika, oni su nasli put (korupcija) kako to da ostvare, nije pomogao ni njihov predsednik! Kad zemlje koje su navodno suverene kao sto je velika drzava Francuska, ne mogu da se izbore sa farmako-mafijom, pa kako onda „nasa“ vlada koja je pro americka i postavljena od Vasingtona, moze da se suprostavi. Verujem da je Srbija vec unapred dala novac, i da Fajzer ne mari da li ce srbski narod biti vakcinisan ili ne! Jedina odbrana je bojkot naroda i da NIKO ne primi tu americku vakcinu. Fajzerova vakcina stiti samo 5 meseci, dok ruska 2 godina. Znaci da se narod mora vakcnisati svakih 5 meseci, a to je odlican profit za americku mafiju!

  2. Preporucila bih citaocima da pogledaju francuski dokumentarni film „Hold – up“ koji govori o tom problemu korupcije i opstrukcije u Francuskom zdravstvu u vezi sa fajzerovom vakcinom, o doktorima sarlatanima, doktorima koji primaju pare od farmako-mafije, zasto njihova vlada zeli katastrofu, i kako se francuzi boje vise svoje vlade nego korone. U tom dokumentarnom filmu govore doktori, pravi i posteni, virusolog koji je dobio Nobelovu nagradu….izvanredan dokumentarni program. Preveden je na nas jezik (hrvati su ga preveli).

  3. Doktor Alek Racic se cesto pojavljuje na tkz. alternativnim televizijama na youtube, i veoma je popularan. Sve emisije u kojima se on pojavljuje imaju ogromnu gledanost, veoma je cenjen i postovan od naroda, narod mu veruje ne samo sto je izvanredan strucnjak, vec i zato sto se bori za pravdu, za nase zdravstvo, jednom recju veliki rodoljub i srpski patriota. On, kao veliki strucnjak, je dobijao ponude da radi u inostranstvu, ali je ostao u Srbiji da pomogne nasem stradalnom narodu. Doktor Racic se nasao na udaru Svetske farmako-mafije koja je strasna, mocna, opasna i koja vlada Svetskom Zdravstvenom Organizacijom. Oni korumpiraju po drzavama ljude u zdravstvu, doktore, ministre, clanove vlada a posto je Srbija okupirana od strane Amerike, onda je SVE jasno. Primer Trampa: on je na pocetku epidemije govorio o leku Hidroksihlorokin i rekao da ga i on koristi, da je dobar lek. Kad mu glavu nisu skinuli, takav pritisak i pretnje su se srucile na njega da je on umuknuo. Mi ne znamo kakve su ucene na njega vrsene iza zavese javnosti, ali taj lek je nestao sa trzista! Vucic je licno zvao Makrona da Francuska da licencu za taj lek, da ga pravi Galenika, francuz je pristao, ali kad je trebalo da pocne proizvodnja, Francusaka nije isporucila jedan sastojak (bitan!) bez kojega nema proizvodnje! Taj lek je jos pre 50 godina napravila francuska, prodavao se u apotekama bez doktorskog recepta i vrlo je jeftin! Povucen je iz prodaje jer je SZO ga proglasila OPASNIM po zdravlje! Kina ga je koristila/koristi, u kombinaciji sa jos jednim lekom, a Rusija ga proizvodi pod drugim imenom! Rusija je nudila taj lek, po simbolicnoj ceni, ali Vucic nije smeo da ga uzme! Svetska farmako mafija, korporacije multinacionalne – americke pre svega su kao jedna strasna hobotnica rasirila pipke po celom Svetu! Narod treba da izadje na ulice i da da podrsku doktoru Racicu u toj neravnopravnoj borbi. Oni su naredili SZO da zabrani obdukcije, koja je izvrsila zadatak, tako da se nigde ne vrse obdukcije, te se ne zna od cega su pacijenti umrli!! Obdukcije su veoma potrebne u medicini, neophodne, da se pronadje uzrok a potom i lecenje. Francuski i Talijenski lekari su ipak i pored zabrane radili obdukcije i izlagali se opasnosti!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime