U vreme mera štednje Vučića oblače čak dvoje stilista

0
2408

Sada je očigledno da Aleksandar Vučić ne ume ništa da uradi bez tuđe pomoći. Čak ne zna ni sam sebe da obuče, pa je tu obavezu preneo na dvoje ljudi iz njegovog okruženja.

aq11Još od ranije je poznato da Aleksandar Vučić ima zvaničnog modnog stilistu – beogradskog estradnog dizajnera Igora Todorovića. On je zadužen za Vučićeve šarene džemperčiće.

a22

Pošto Aleksandar Vučić voli da ima svega po dva (dve žene, dva braka, dvoje dece, dve ideologije, dve stranke, dva mandata) uopšte ne čudi podatak da je još jedna osoba zadužena za Vučićev izgled.

Naime, premijerova savetnica za medije, Suzana Vasiljević, izjavila je u jednom intervjuu za “Telegraf,rs” da je ona zadužena za odevanje Vučića.

– Moj šef ne voli da šopinguje, tako da ga ja i stilizujem. Oko njega je mali tim ljudi, svega osmoro nas. Pomagala sam mu i u stranačkoj kampanji, navodi Vasiljevićeva i dodaje da nikada ne zna gde će završiti radni dan i da u Vladi drži čak i peglu.

Da li Suzana Vučića ovako stilizuje?

217Ona se u istom intervjuu prisetila i Vučićeve posete Češkoj. Međutim, upravo je Vučić prilikom posete Češkoj iz državnog aviona izašao u farmericama i prošetao pored uniformisanih vojnika. Pun pogodak za sve Vučićeve stiliste!

ffa

Još uvek niko nije dobio odgovor na pitanje: “Ko plaća Vučićevog stilistu?” Sasvim je izvesno da Vučićevo modiranje finansiraju građani Srbije. Međutim, ni najskuplje dizajnersko odelo neće ublažiti osećaj koji građani dožive kada ga ugledaju na ekranu.

Izvor: srbijapress.org

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime