Udar na porodicu – udar na državu

1
1899

Neke države su donele odluku da u zakon stave neutralno seksualno opredeljenje i da na taj način postoji samo „bespolna“ oznaka „roditelj“. Da li ovako nešto čeka i nas?

I kod nas se najavljuju ovakve novine koje svakako predstavljaju atak na tradicionalnu porodicu. Ukoliko se ovo usvoji, deca će biti vaspitavana da ne postoje mama i tata već samo „roditelj“. Obzirom da je već napadnuta i praktično „silovana“ i rasturena srpska tradicionalna porodica, i to raznim pošastima koje uvozimo sa Zapada, ovo će još više poljuljati ne samo porodicu kao stub društva, već i državu. Kako će na decu uticati ovaj atak? U šta će nam deca izrasti pogrešnim uticajem na njihov razvoj?

Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA smatra da je ovo direktan napad na porodicu kao stub društva, pretnja tradicionalnom braku i normalnoj porodici. Samo jaka porodica stvara jaku državu, te je što pre potrebno doneti strategiju o očuvanju porodice i pravilnog vaspitavanja dece. Kako nam deca budu vaspitana, takva će nam i država biti.

Stevan Đokić
Centar za bezbednost, istrage i odbranu DBA

1 KOMENTAR

  1. Malo ste pobrkali loncice, verovatno namerno, naslov bi trebalo da glasi „udar drzave na porodicu“ Jer ova drzava je okrenuta protiv svog naroda.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime