Udarna kapisla SNS-a Staša Stojanović: Svaki opozicionar je izdajnik, plaćenik i mrzitelj Srbije

2
344

Udarna kapisla Srpske napredne stranke Staša Stojanović, koja je poltronstvom dogurala i do narodne poslanice u Skupštini Srbije, uspela je da još jednom dokaže da svako može biti „bitan“ u SNS. Stojanovićeva je izjavila da je opozicija u Srbiji neprijatelj države i naroda.

Foto: Pixabay, Twitter/@stasasns

– Opozicija u Srbiji je neprijatelj državi, našem narodu i našem identitetu. Ne postoji jedna osoba za koju se može reći da je opozicionar jer želi nešto bolje da uradi od urađenog. Svi do jednog su izdajnici, plaćenici i mrzitelji naše Srbije – istakla je ona na Tviteru, piše portal Direktno.rs.

Ova skandalozna izjava govori u prilog tome da Staša nema predstavu kako bi trebalo da se ponaša jedan narodni poslanik. Zbog funkcije na kojoj je i na osnovu koje dobija lepu platu od poreskih obveznika, što znači od svih građana Srbije koji plaćaju porez, trebalo bi da predstavlja sve građane Srbije, a ne samo članove svoje stranke.

Ali gospođica Staša, očito zauzeta nekim važnijim stvarima (filosovskim razmišljanjima, naukom ili pak poezijom), nije stigla da nauči šta predstavlja funkcija na kojoj je, pa čak ni na uglednoj SNS akademiji za mlade lidere.

Ne razume ili ne želi da razume mlada SNS poslanica da oni koji imaju drugačije mišljenje od nje i njenih stranačkih kolega nisu ni izdajnici ni mrzitelji Srbije. Neprijatelj države, naroda i identitet je onaj koji nanosi štetu i državi i narodu i identitetu, a to svakako nije opozicija. Drugačiji stav je blago demokratije, a Skupština Srbije u kojoj dotična sedi trebalo bi da predstavlja stub demokratičnosti jedne zemlje, a ne mesto na kojem će stranački botovi dobijati mesta narodnog poslanika. I sa tog istog mesta slati otrovne strelce prema svakom ko se usudi da misli drugačije od lobotomiranih pojedinaca.

Da Vas podsetimo:  'Trka za klikom prevagnula nad etikom': Izveštavanje medija o nestanku i smrti devojčice u Srbiji

Ipak, moguće da je sve ovo jako teško za razumeti. Naročito za nekog ko je od samih početaka deo mašinerije u kojoj je najvažnije nemati svoje mišljenje, a ni srama. Upravo su nedostatak srama i mišljenja osnovni kvaliteti prosečnog naprednjačkog pešaka, a poslanica Stojanović u tome daleko prednjači.

2 KOMENTARA

  1. Izjava takvog NARODNOG POSLANIKA , govori o teškom stanju u kojem se nalazi Aleksandar Vučić, jer je prisiljen da za narodnog poslanika instalira jednu poslušnu “ laprdaču “ ! Veliki je to poraz za Vučića, kada članica njegove stranke, koju je de fakto on instalirao, ne moze da dobaci, minimum od minimuma opće kulture, kada ju nije uspio, ne obrazovati, nego izdresirati, barem da gluposti ne valja! Očito da je presušio izvor bezkarakternih političara koji će uvjek promjeniti stranku, prema onoj koja je vladajuća. Presušio je i izvor bezkarakternih intelektualaca. S N S je stranka čiji su članovi „junaci “ viceva i podrugivanja …….. KEBARA , LUGARA , NEŠA SLINA , DJUKA , DR.SMRT , PREMIERKA DEČKA………………….VELJA NEVOLJA……..

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime