Ugojili se dok narodu stežu kaiš

2
3329

Da li ste primetili da su članovi Srpske napredne stranke koji su zauzeli najviše funkcije u državi bili mnogo mršaviji kada nisu bili na vlasti? Evo nekoliko uporednih fotografija koje ilustruju da se političari sve više goje, dok narodu stežu kaiševe 

Jedan od najdrastičnijih primera gojznosti usled konzumiranja previše vlasti jeste guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković. Sa nezvaničnom platom većom od 800.000 dinara, odnosno, zvaničnom od oko 500.000 dinara, Jorgovanka je odlučila da uživa u čarima nove funkcije. Međutim, kalorije koje stižu sa novom funkcijom vidljive su na njenom telu i licu.

(Fotografije nismo modifikovali. Svaku fotogrfiju u izvornom obliku možete pronaći preko interneta jednostavnom pretragom fotografija.)

jorg

jorg1

jorg2

Čini se da su žene najviše pogođene državnim klorijma. Rame uz rame sa Jorgovankom može da ide i Zorana Mihajlović, ministarka saobraćaja i infrastrukture.

zor1

zor2

Pored Jorgovanke i Zorane, u klubu gojaznih zbog prekomernog konzumiranja državne moći, može da im se pridruži i sam premijer Aleksandar Vučić čiji je opozicioni stomak bio mnogo manji nego današnji.

 

vuc1

vuc2

vuc3

Ovaj čovek sve stiže, pa čak i da se utovi za zimu. 

vucic
FOTO: Blic

Funkcionere kao što su Maja Gojković, Velimir Ilić i Ivica Dačić nismo uzimali u obzir jer je nekima od njih već odavno dijagnostikovana gojaznost zbog predugog konzumiranja državne moći – Ivica Dačić i Velimir Ilić, inače prasići ove vlade.

Jorgovanka Tabaković, Zorana Mihajlović i Aleksandar Vučić važe za “najvrednije” funkcionere Srpske napredne stranke na vlasti koji non stop negde trče, nešto rade, ugovaraju, dogovaraju, putuju, dočekuju i ispraćaju. Međutim, njihove kile govore da se ipak više jede i sedi nego što bi trebalo.

Tako ćemo mi sa smanjenim penzijama i platama iz godine u godinu sve više da mršamo, dok će naši političri sve više da bujaju kao pečurke. Umesto da sa tim parama prehranite vašu porodicu, vi ćete hraniti ove ljude i njihove porodice, prijatelje, rođake, komšije, stranačke drugove, poslovne partnere, itd.

Da Vas podsetimo:  Metla ili dnevnik, svejedno je

teleprompter

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime