Uhapšena majka koja je tukla trogodišnju ćerku, oduzeta joj deca

0
265

Slavica Đ. (27) iz Begaljice, koja je snimljena kako tuče svoju trogodišnju ćerku, uhapšena je i njoj je određeno zadržavanje do 48 sati, saopštilo je Tužilaštvo. Prethodno je Centar za socijalni u pratnji policije, pošto je snimak prebijanja deteta dospeo u javnost, oduzeo dvoje dece i smestio ih u odgovarajuću ustanovu socijalne zaštite. Hapšenje je potvrdio i MUP Srbije.

Foto: Printscreen Telegraf.rs

Slavica Đ. je lišena slobode posle potrage koja je za njom bila raspisana.

„Podsećamo da je odmah nakon saznanja za video snimak na kojem se vidi kako majka tuče uplakano dete, po nalogu Koordinatora za rodno zasnovano nasilje Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu sazvalo vanredni sastanak Grupe za koordinaciju i preduzelo sve mere u cilju utvrđivanja svih okolnosti u vezi sa ovim događajem i zastite maloletnog deteta.

Dva maloletna deteta su pregledana od strane lekara tokom noći, nakon čega su, izmeštena iz porodice u odgovarajuću ustanovu socijalne zastite“, saopštilo je Tužilaštvo.

„Noćas je došla policija sa ljudima iz Centra za socijalni rad i odveli su decu“, potvrdio je za Blic suprug žene koja je tukla njihovo dete.

Osim trogodišnje devojčice, oni imaju i jednogodišnjeg dečaka, piše Blic.

Slavica Đ. potvrdila je za Telegraf da je ona tukla svoju maloletnu ćerku M.Đ. Kako je objasnila, to je uradila pod prisilom svoje majke jer je njen muž Zoran, očuh Slavice Đ, u zatvoru.

„Uzela je mog sina u krilo i rekla ‘sedi ovde da rešimo problem’. Kakav majko problem da rešimo, pitala sam je. Ona mi je rekla ‘tuci ćerku na moje oči inače ću sina da ti ubijem. Ja ću sve to da snimam’“, rekla je Slavica Đ. u prisustvu svog supruga za Telegraf.rs.

Da Vas podsetimo:  SNS krade i od siromašnih

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime