Umesto skafandera zdravstveni radnici dobili obična odela za prašinu

4
725

Zdravstveni radnici iz čačanske Opšte bolnice uputili su nam pismo u kome upozoravaju da su u poslednjoj isporuci dobili obična odela, a ne skafandere koji bi trebalo da ih zaštite od kovid infekcije.

Kako možete videti na deklaracijama, u pitanju su obična odela za zaštitu od prašine, nemedicinska i koja nisu sterilna.

Foto: printscreen

— Poštovani šaljem vam sliku šta su dobili radnici čačanske Opšte bolnice kao opremu za zaštitu od kovid infekcije. VMislim da će vam slika biti sasvim dovoljna. Nazovi skafanderi su u stvari obična odela za zaštitu od prašine. Nemedicinska i nisu sterilna, što i piše na deklaraciji. Pametnom dovoljno. Pozdrav i samo tako nastavite, navode naši zdravstveni radnici.

Foto: printscreen

 

Izvor: Ozonpress

4 KOMENTARA

  1. https://youtu.be/k2VPUgTxEAI 34min.POMRAČENJE – Covid je otrov,baca se selektivno po svetu iz NATO aviona u vidu aerosola.
    Covid-19 kao oružje duboke države i stah kao globalno psihološko oružje su tema ove emisije.

  2. Nezavrsena recenica u mom komentaru – Oni koji su pametni I znaju šta se deśava I koji ne veruju u „smrtonosni virus“, uglavnom nose maske iz razloga da im ova mafija koja vlada Srbijom ne izbaci I ono malo para iz džepa vrebajući na svakom ćošku ukoliko su bez te famozne maske koja nam „spašava“ živote.

  3. Ko je lud? Jednostavan odgovor – narod!!! Oni koji su pametni I znaju šta se deśava I koji ne veruju u „smrtonosni virus“, uglavnom nose maske iz razloga da im ova mafija koja vlada Srbijom! Oni drugi koji su ne toliko prirodno glupi već neupućeni u dešavanja jer gledaju nazalost samo režimske kanale na TV I ne mogu nigde da čuju pravu istinu, nose ih jer “ Prvorodjeni, Prvi mrtvozornik, Prvi lažov“ itd da ne nabrajam sve njegove titule, govori dušebrižno svom drugom narodu šta treba, šta ne treba, šta mora, šta da radimo I da mu se slučajno ne razbolimo jer nas on voli I sve radi za nas I zbog nas kako bi sačuvao naše živote. Upravo ova druga gradjana ne shvata jer ne zna da se ljudi ubijaju na respiratorima, da su testovi lažni I da ne mogu da otkriju covid, ne znaju da je covid „ubio“ sve druge bolesti od kojih hiljade gradjana Srbije umire od tih drugih bolesti ( cancer I druga maligna oboljenja, srčani udari, bolesti pluća itd) i o tome sada niko ne govori! Svi preminuli su sada samo od covida, to je jedna istina koju gradjani Srbije u totalnom medijskom mraku mogu da čuju u Srbiji. Nažalost. Nemački doktori su radili I rade obdukcije preminulih navodno od covida I zgranuli se kada su konstatovali da je covid bakterija koja izaziva zgrusavanje krvi, koagulaciju kada krv I kiseonik ne dopiru do mozga, srca I pluća I da je to razlog smrti! Sarin nam stiže zaprašivanjem iz vazduha I utiče na gubitak čula ukusa I mirisa. To je najmanje zlo kojim nas sarin takodje ubija. Ovo više u Srbiji nije ni pandemija, ni plandemija već panikdemija! Narod trpi užasnu svakodnevnu torturu lažima, zastraśivanjima, pretnjama I mnogim drugim radnjama koje psihički takodje ubijaju ljude u strahu za život, posao, egzistenciju, za decu – hoće li imati čime da ih prehrani… Kada se sve to skupi na kraju će biti više preminulih od ovog beznadja u našoj lepoj Srbiji nego od covida.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime