Uoči Svetog Nikole stižu kafa, ratluk i litar Vučićevog vina

0
229
Foto: Printscreen FB

Kako politička kampanja u Srbiji traje 24/7 tokom cele godine, ipak je sada verovatno pravo vreme za snimanje reklamnih spotova koji vređaju inteligenciju građana.

Sećate se svih onih “u to ime” spotova kojima će nas ponovo svakodnevno zasipati u narednih četiri meseca.

Pre Laze Ristovskog, Goncića ili nekog drugog zahvalnog dramskog umetnika i učešća u spotovima SNS-a, stiže uvertira u vidu kafice, ratluka i flaše crvenog vina sa potpisom stranke i Aleksandra Vučića.

Sveti Nikola je tu, na vratima čeka da dođe i prođe, a naša muka nikako da odmori od napornog rada.

Ukoliko slavite nemojte se iznenaditi ako vam kojim slučajem stigne ovaj napredni znak pažnje, a ipak ako idete u goste ovog 19. decembra nemojte riskirati da ovu flašu i pakovanja ratluka i kafe donosite domaćinu jer može biti neugodnih pogleda za stolom.

Da li će Vučić i njegova stranka ostati na vlasti za sada možemo znati tek kada ispijemo šoljicu do kraja, pa se nakon okretanja malo i zagledamo u njeno dno. Ko može našu sudbinu rastumačiti osim onih koji znaju da gledaju u dno šoljice. Dno je tu u svakom slučaju, a kada ispijete kafu čeka vas i gratis dno vinske flaše.

Kad se dobro istreznite od lošeg naprednog pijanstva, potrudite se da ovo sveopšte dno dna ne utiče negativno na vaš unutrašnji mir. Nije sve zasrano i uništeno, dokle god mi ne pristanemo na takav konačan rasplet.

Možda su za sve nas Evropa i svet spremili konačno rešenje zarad našeg litijuma i zlata, ali barem ćemo propast našu moći da gledamo dok srkćemo kaficu i mljackamo ratluk.

„Dođe mi da se obesim o najveći luster“ reče mili predsednik, a sada vam ponovo glumi mirnog i staloženog svakodnevnog gosta.

Da Vas podsetimo:  Isto smo postupili s davanjem dozvola N1 i Nova S kao sa RT

Nećemo se ni mi besiti iako to isto pomislimo barem 10 puta u toku dana.

Nemamo luster.

Skuvajte kafu gospođo, naravno, ako imate struje…

autor:Antonije Kosanović

https://luftika.rs/

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime