URNEBESNO! Doveli nameštenu babu Snežanu sa pijace da svedoči protiv DS-a

0
598

babaU predizbornoj emisiji na TV “Pink” pod nazivom “Izborna reč”, Dragan J. Vučićević doveo je babu Snežanu koja je navodno bila na pijaci tokom napada na Dragana Šutanovca i Balšu Božovića.

Emisija na TV “Pink” pod nazivom “Izborna reč” predstavljena je kao nekakava objektivna emisija, ali je ustvari reč o običnoj političkoj emisiji u okviru koje su emitovani predizborni spotovi SNS-a i SPS-a.

Dragan J. Vučićević doveo je u emisiju izvesnu babu Snežanu koja je svedočila protiv Dragana Šutanovca i Demokratske stranke. Ona je svedočila da su funkcioneri DS-a izazvali incident, iako se na kompletnom snimku, koji nije emitovan na “Pinku”, jasno vidi i čuje kako fašisti lome flaše i vade noževe!

– Šutanovac je provocirao decu koja rade na pijaci, koja su dovikivala funkcionerima DS. Nakon toga, Šutanovac je prišao i jednom od njih udario šamar, prvi ih je napao. Tada je krenula gužva, čak su krenuli i na mene jer sam razdvajala i branila momke koji rade na pijaci. Šutanovac mi je prevrnuo robu, a nakon toga je došla policija i hitna pomoć – slagala je brutalno baba Snežana koja je navodno prodavala jaja na pijaci.

Režimski medijski manipulatori iskoristili su babu za lažno svedočenje u toku predizborne kampanje!

Dragan J. Vučićević je, nakon što je pušteno prvih 15 sekundi koje demokrate nisu inicijalno objavile, rekao da se jasno vidi da je Šutanovac PRVI fizički napao čoveka na pijaci, iako Šutanovac nikoga nije napao, već je držao ruke iza leđa.

U predizbornoj emisiji gostuje i Veselin Milić, šef beogradske policije, iako policiji nije po zakonu dozvoljeno da aktivno učestuju u političkim kampanjama!

Teleprompter

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime