Ušao sam na Vulinov sajt da vi ne biste morali

1
1730

Svi političari koji misle da imaju neku vrednosti imaju i svoj lični veb sajt. Vulin ništa ne vredi ali ga to ne sprečava da ima svoj sajt. Ono, nije da mu je potreban pored RTS, Pinka i Informera koji prate svaki njegov potez, ali neka, neka ga da se smejemo.

Aleksandar Vulin / foto: Youtube

Prva poruka koja vas dočeka kada uđete na sajt glasi da je ovaj sajt “mesto na kome se objektivno i faktografski prate sve državničke i političke aktivnosti Aleksandra Vulina“. Ma da, pazi da ne poverujem u to. Obično javne ličnosti prave svoje stranice kako bi “objektivno“ sagledavale sve svoje poteze pa će tako i Vulin da prenese kritičke tekstove pisane o njemu. Sigurno.

U, malo je reći, romantizovanom opisu sebe Vulin tvrdi da, kada se pojavio, “nikoga nije ostavio ravnodušnim“. Pa ni prizor ljudskog izmeta na sred ulice nikoga ne ostavlja ravnodušnim ali to ipak ne znači da je to pozitivna stvar.

Netipičnom pojavom i harizmom unosi nov trend u tadašnji politički milje Srbije

Je l’ da?

Onda dalje kaže “netipičan zbog čvrstih levičarskih stavova“. Da, baš je bilo čudno videti komunjaru u Srbiji devedesetih. Bili su retki kao švercovan benzin.

Uvek se vraćao jači nego što je bio“. To je donekle tačno jer se posle desetogodišnje pauze prišljemčio Vučiću sa svojom kombi strankom i od kako su došli na vlast samo je menjao pozicije i ministarstva.

Protiv uništavanja radničke klase“. Pa da, jasno se video Vulinov rad dok je bio na čelu Ministarstva za rad. Toliko toga je učinio za radnike da ga, eto, i dan danas jure da mu se zahvale.

Da Vas podsetimo:  Tajna groba Arsenija III Čarnojevića

Nije bio među onima koji su poludeli za novcem sa Zapada“. Danas jeste. Lud. I za parama.

Vulin je u svojoj romantizovanoj biografiji zaboravio da pomene svoje kumstvo sa Željkom Mitrovićem, svoju apsolutnu promenu stavova (koji, doduše, nikada nisu bili fiksni), prskanje studenata vodenim topovima i svoj apsolutni neuspeh na mestu šefa Kancelarije za KiM.  Takođe je zaboravio da pomene i da je postao ministar vojni a da pritom nije ni odslužio vojni rok.

Predlažem administratorima Vulinovog sajta da po ugledu na moj blog naprave rubriku “Idiotizam nedelje“, samo sa prefiksom “Vulinov“ jer Vulin u toku nedelje izgovori toliko gluposti da će materijala za pisanje imati i više nego što je potrebno.

volšebnik

lazic037.wordpress.com

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime