Usred korone SNS i Vučević se bore za rejting

1
1165
Foto: printscreen(CINS)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je stalno u kampanji, u borbi za glasove, čak i u ekspanziji koronavirusa. Dan pošto je apelovao na mlađe da pomognu penzionerima (videvši to od Marka Bastaća na opštini Stari grad), da im odnesu namirnice na kućnu adresu kako se oni ne bi napolju izlagali zarazi, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je prvi reagovao i odneo namirnice svojoj baki.

– Moramo da vodimo računa o svojim najstarijim članovima porodica i najstarijim sugrađanima – rekao je Vučević, a prenosi „Blic“.

Jeste, gradonačelnik Novog Sada je pomogao baki, ali je to očigledno moralo da se zabeleži fotografijom i uz prisustvo novinara.

Jer, kako onda Vučević da dokaže Aleksandru Vučiću da je zaista učinio dobro delo i pomogao najstarijima. Ali, i kako bi drugačije prikupio još koji politički poen kod pristalica Srpske napredne stranke, stavivši tako u drugi plan tešku situaciju u kojoj se Srbija, ali i cela Evropa nalazi.

Usred koronavirusa Vučević je nosio masku, ali ne i baka, te se i ovim primerom, potvrdilo da čelni ljudi Srpske napredne stranke sve čine za rejting.

Izvor: Blic

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime