Uvrede i pretnje posle teksta o spornom zapošljavanju u Gradskoj upravi

0
879

Na tekst zasnovan na činjenicama oštro reagovali roditelji

CapturePosle objavljivanja teksta o tome da su omladinci SNS, nakon pojavljivanja kampanji 2012. godine zaposleni u javnom sektoru, osoba koja se predstavila kao javni tužilac i otac jedne od devojaka autoru teksta pretio je tužbom, a majka time “da više neće raditi tu gde radi”.

Marija Vučić i Predrag Blagojević istraživali su da li je i na koji način članstvo u Srpskoj naprednoj stranci mladim nadama ove stranke promenilo životne prilike proveravajući kada su se i kako zaposlili, a rečenica o tome da je Merlina Manojlović baš 2012. godine postala sekretarica u Perišićevom kabinetu očigledno je zasmetala njenim roditeljima.

Nakon što se predstavio kao javni tužilac i Merlinin otac, Slaven Manojlović je rekao da zove privatno i odmah nakon toga Blagojevića nazvao “lažovom koji piše neistine”.

Je l’ ti čuješ da ona nije u stalnom radnom odnosu? — pitao je Manojlović.

Onda su jedna za drugom sledile uvrede poput “budalo jedna blesava” i “majmune”, ali i pretnja tužbom.

Nekoliko minuta posle toga Blagojevića je pozvala žena koja ga je, nakon što se predstavila kao Merlinina majka, pitala “zašto blati devojku koja radi normalno”, a ona i žestoko zapretila.

Znate šta ću da vam napravim za ovo? Zapamtite! Zvaću Beograd! Videćete, nećete da radite tu gde ste radili! Zapamtite šta ću da vam napravim! — vikala je ona.

Njihova ćerka jedna je od osoba koje su se kao omladina SNS 2012. godine slikale za plakat te stranke u kampanji i koja je, slučajno ili ne, baš te godine zaposlena u javnom sektoru.

Južne vesti

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime