(UŽAS!) Nesreća koju su SAD donele Iraku

0
972

Slike koje ćete videti na ovom videu toliko su užasne, tako da ne preporučujemo da ih gledaju mlađa lica i oni osetljivije prirode.

Pretpostavljamo da će Youtube ubrzo ukloniti ovaj užasni video snimak, ali, bez obzira na to, ostaje veliko pitanje, ne samo u šta se to pretvorio narod u Iraku i, uopšte, na Bliskom Istoku, nego i u šta se to pretvorila Zapadna civilizacija? Zapad, na čelu sa SAD, po svemu sudeći, danas postaje najveći neprijatelj čovečanstva. U to više nema nikakve sumnje. Oni dolaze kao vesnici apokalipse. Pogledajmo Irak, Libiju, palestinsku Gazu, Avganistan, podsaharske zemlje, Ukrajinu. Svugde su nudili svoju „demokratiju“ i „ljudska prava“, a, gde su mogli, doneli su i ostavili rat, smrt, zlo, užas. Hoće li ovog montruma, ovog Levijatana „modernog“ zapadnog sveta iko uspeti da zauzda. Konačno, gde je razum onih koji veruju da su kulturni, tolerantni, civilizovani?


Kao što smo i pretpostavili, originalni video sa Jutjuba je uklonjen. Postavili smo sada ovaj obrađen video sa Dejli mejla, gde se ne vidi sav užas onoga što se uistinu desilo. Islamski teroristi takozvane Islamske države Iraka i Sirije tvrde da su tog dana pobili 1700 zarobljenih iračkih vojnika. Reakcije iz sveta gotovo da i nema. Amerikanci, odjednom, nisu zainteresovani da izvoze „demokratiju“ u Irak, Valjda veruju – „dosta je bilo“? Irak je „demokratizovan“ i „osposobljen“ da vodi onakav život kakav je stratezima SAD-a po volji. Takvo ponašanje Zapada jasno pokazuje da oni smišljeno (namerno) unose totalnu konfuziju u određene zemlje (Irak, Sirija, Libija, Afganistan, Ukrajina…), koja se obavezno završava dugotrajnim građanskim ratom. Ovog puta, za razliku od bivše Jugoslavije i drugih nesrećnih zemalja u ranijem periodu, zapadne zemlje više nisu zainteresovani ni za slanje „mirovnih ekspedicija“ (civilnih i vojnih posmatrača). Čak ni mirovna misija Ujedinjenih nacija nije, niti će izgleda biti na dnevnom redu SBUN u ovom slučaju. Sumrak civilizacije!

Da Vas podsetimo:  Zna Vučić odlično šta i kad treba da potpiše! Srđa Trifković

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime