Važno saopštenje portala koreni.rs

11
1724
Nikola Janić, u lošem zdravstvenom stanju

Poštovani prijatelji portala koreni.rs,

posle velikog broja  pristiglih mailova  sa pitanjima zašto nismo pustili Portal istine matice i rasanje mir.rs  smatrali smo da je ovo način da vam se ovim saopštenjem obratimo i obavestimo zašto je došlo do pomeranja puštanja portala mir.rs . Usled problema i lošeg zdravstvenog stanja našeg glavnog i odgovornog urednika Nikole Janića, došlo je i do ovog odlaganja. Nikola je smešten u stokholmsku bolnicu gde je imao  i hitnu operaciju. I ako je sam u bolesničkoj sobi zbog poznate situacije širom sveta on zna da nije sam i da ima podršku svih dragih prijatelja i poštovaoca portala koreni.rs.

Ono što sigurno znamo da se on lavovski bori da iz ove priče izađe kao pobednik. Nikola će se sigurno uskoro obratiti čim mu to dozvoli neočekivana zdravstvena situacija.

Hvala svima na interesovanju i na podršci koju pružaju našem glavnom i odgovornom uredniku Nikoli Janiću.

S poštovanjem
Anja

11 KOMENTARA

  1. Nedaj se moj dragi i iskreni prijatelju. Potreban si još dugo ne samo tvojoj porodici nego i svekolikom srpskom rasejanju.
    Brzo ozdravljenje ti od srca želi tvoj prijatelj
    Peđa Rakočević

  2. Ви сте храбар човек и у добрим сте рукама доктора. Знам сигурно да ћете се брзо опоравити. . Не журите на посао, одморите се, што Вам желим из душе и срца. Радоман Млађеновић Млађо

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime