Velika Albanija na portalu Svet Pedija – planеta na dlanu

0
2518

Zahvaljujemo se našem čitaocu Slaviši Todoroviću, koji nam je poslao zanimjivu informaciju:

Zamislite, jutros udjem na sajt svetpedija.com i naravno u pretrazivač sajta ukucam ,,Srbija,, i prvo mi zapadne za oko karta Srbije. Umesto karte prikazan je nekakav grb koji i nije drzavni grb nego mislim grada Beograda. Dok je za sve druge drzave iscrtana karta u boji zastave te iste drzave. Idem dalje, ukucam ,,Albanija,, i imam sta da vidim. Iscrtana karta Albanije sa dodatim teritorijama Srbije, Crne Gore, Makedonije i Grčke. 

Foto: printskrin svetpedija.com

Pitam se zar nema niko da osudi ovakav skandal koji se javno prikazuje. Jesmo li svi digli ruke od nas samih i prepustili fašistima da nam režiraju portale po svome. Dokle više da ćutimo?

Koreni se pridružuju protestu g. Todorovića. Prosto je neverovatno koлiko je naš medijski prostor prepušten stranim, najčešće neprijateljskim uticajima. Zar nemamo nikakvu državnu službu koja bi se bavila pitanjem informisanja srpske javnosti na pravi i istiniti način? Zašto postoji Ministarstvo informisanja? Čemu BIA i druge srpske bezbednosne službe, ako svako po Srbiji može da vršlja kako mu je volja?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime