Velja Ilić: Ko je, bre, Andrej Vučić!

7
1337

Toliko godina Velja je bio na vlasti, ali, izgleda, Vučići su ga otpisali. Možda i nije loše da Ilić zaista progovori, jer bi sigurno mogao da nam otkrije pravo lice onih na vlasti, od 2000-te nadalje; sa svima njima on je bio u nekakvom „dilu“. Zapravo, putem medija Velja upućuje poruku Vučićima, da neće tako lako dopustiti da ga istisnu iz vlasti.
7 KOMENTARA

  1. što se tiče ilića,on je komunista,bio sekretar partijske organizacije komunista u hidrogradnji.to svi u čačku znaju.nije imao ništa i kuću mu je jedna firma pravila da koriste lokal 20 godina pa da mu to ostane,i to nije muvanje ispoštovao već je tu ta firma zakinuta.uostalom sve su na vlasti komunisti od 1945.drugih nema.udbaši su postavili svoje komuniste da vode njine takozvane opozicione stranke kako kaže b.jović u svojoj knjizi.za vreme broza dobar deo terorista se sklanjao ovde od potera.srbi su naj više stradali od broza i njegovih pomagača komunista iz srbije.oni su i proglasili kosovo i vojvodinu pokrainama da bi se lakše otcepili.1974. su komunisti to izglasali u skupštini sfrj a da niko osim jednog iz čačka nije glasao protiv.ni jedan ama ni jedan opozicionar nije mogao doći na vlast osim komunista koji su po zadatku promenili ime.sada imamo decu raznih udbaša koji nam pričaju o patriotizmu,a sve što rade je protiv srba.više su nam zla naneli komunisti nego svi neprijatelji zajedno.a po brojkama više su i ubili od ostalih,kad pogledamo brojke streljanih posle rata od strane komunista.moram napomenuti da je bilo komunista članova koji su bili pošteni ljudi,ali ni jedan od njih nije mogao napredovati dalje od članstva ako nije kako je rekao broz,bio spreman za partiju da ubije oca i majku.

  2. pokolj ssrba je bio u jasenovcu i nebrojenim logorima . ko je naterao srpsku sirotinju pod petokrakom na ravni srem da izginu . ko je bio na golom otoku. nema komunista milion komunistickih penzionera u srbiji . ko cuva broza. koliko je biliona opljackao komunista milosevic i njegova familija.vi komunisti ste braca sa hrvatima turcima siptarima i ostalim ubicama srpskoga naroda.

  3. Hm,hmm.. u vasim koalicionim odnosima,…Aleksandar Vucic je „Ivo Lola Ribar“..ili, „Robin Hud“..spasava Srbe od „klana Ilic“..!

  4. cetnicki pokret je srpski pokret stvoren za odbranu otadjbine srbije . vidi se kako je srbija prosla sa komunistima koji i danas vladaju o tome doticni LUNE ne govori.brozovim slugama ce doci kraj.

    • Hm,hmm…Komitski pokret da,a jajarski od 1941 nije.Srbijom, odavno ne vladaju Komunisti,naravno ima komunjara, vasih koji su se ufunjali u SK, radi licnih interesa.Brozovih sluga, odavno nema, postoje Kariceve sluge, Miskoviceve sluge,Sariceve sluge..Stanijine sluge, Ajfonkine sluge „Pink-istorupici“.To, znaci, da negujete price o komunistima, kako bi imali „ustekano opravdanje od 1935.odine, za pokolj Srba“.koji planirate da ponovite !!

  5. Hm,hmm..“pocelo je pocelo“..razalovani Cetnicki „parapukovnik“ se rita..? „u bratski zagrljaj’..“mesna zajednica protiv mesne zajednice“..ali, bez Dubravke Filipovic..fina gospodja, sita prostaka ?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime