Veljko Belivuk tvrdi da je dugogodišnji prijatelj Vučićevom kumu

0
87

U Specijalnom sudu u Beogradu juče je i zvanično počelo suđenje grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za sedam teških ubistava i niz drugih krivičnih dela. Prvookrivljeni Belivuk za govornicom je rekao da se sastajao sa članom Izvršnog odbora SNS Darkom Glišićem, inače kumom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i da mu je bio „dugogodišnji prijatelj“.

Printscreen

On je naveo i da je od kraja 2011. do početka 2012. godine bio član Srpske napredne stranke, što, prema rečima novinara NIN-a Vuka Cvijića niko iz ove stranke do sada nije ni demantovao.

Takođe za govornicom je naveo i da se nalazio i sa članom izvršnog odbora SNS-a Darkom Glišićem i da mu je on kazao kako je Aleksandar Vidojević („Aca Rošavi“) čovek od poverenja. Naveo je da je nakon njegovog izlaska iz pritvora 2019. godine došao Vidojević i da mu je tada rekao da ga je poslao „šef“ i da treba da napravi navijačku grupu, jer su tada na „jugu“ postojale tri navijačke grupe.

Za Glišića tvrdi da su dugogodišnji prijatelji, kao i da ga je Glišić zvao da mu pomogne kada su njegovoj supruzi ukrali automobil „golf 5“, a susretali su se kod njega na Ubu.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime