Verbić i Šuvakov izrežirali napade kako bi ugušili protest prosvetara!

0
907

Napadi na ministra prosvete Srđana Verbića i njegovog pomoćnika Milovana Šuvakovića bili su izrežirani kako bi se ugušili protesti prosvetnih radnika, otkriva izvora Telepromptera.

napad

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, napadi na ministra Srđana Verbića i njegovog pomoćnika Milovana Šuvakovića izvedeni su u organizaciji državnih službi s namerom da se uguše protesti prosvetnih radnika. Šuvakov je ovo saopštio svojim koleginicima iz Vlade Srbije na privatnom letu do Milana koji je predstavljen kao službeni let.

– Šuvakov je bio na letu “JU 540 Air Serbia” 1. jula. Sedeo je sa dve koleginice iz Vlade. Tada im je saopštio da je polivanje vodom ministra Verbića bilo fingirano kako bi se pomoću spin doktora urušio protest prosvetara. Rekao je da su i batine koje je on dobio takođe bile nameštene, kaže dobro obavešten izvora Telepromptera.

suvakov
Šuvakov posmatra protest prosvetnih radnika sa prozora Ministarstva

Podsetimo da je ministar Srđan Verbić sredinom marta meseca bio poliven vodom kada je pokušao da se obrati besnim prosvetnim radnicima. Prema pisanju medija, Šuvakov je povređen početkom maja meseca kada su ga dvojica ljudi sa kapuljačama navodno pretkla štanglama po glavi.

Posebno je interesantno što Šuvakov nikada nije objavio fotografije povreda.

 

Izvor dodaje da se taj razgovor dogodio na privatnom letu. Međutim, Šuvakov tvrdi da je reč o službenom putu pošto je leteo sa dve koleginice iz Vlade.

– Pouzdano znam da je Šuvakov išao u šoping sa dve koleginice iz Vlade, tvrdi naš izvor.

Te tvrdnje nismo uspeli da proverimo sa Šuvakovim pošto je u potpunosti ignorisao naša pitanja.

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime