Verovali ili ne, Mali umesto Brnabić! Čadež izvisio!?

2
1398
Siniša Mali / Foto: YouTube Screensot

Siniša Mali novi premijer! Ova vest deluje nestvarno i nemoguće čak i za ovdašnje uslove u kojima je sve moguće. Navikli smo na neverovatna kadrovska rešenja Aleksandra Vučića, od Ane Brnabić, preko Zorana Đorđevića i Aleksandra Vulina, pa sve do Gorana Vesića, ali odluka da Siniša Mali posle svih afera u koje je bio umešan u poslednje četiri godine postane premijer je, ipak, začuđujuća.

Iako  je do nedavno glavni kandidat za premijera bio Marko Čadež, nekadašnji uposlenik nemačke ambasade u Beogradu, a sada predsednik Privredne komore Srbije, izgleda da se situacija menja. Iako sam Čadež svuda priča da mu je Vučić ponudio poziciju premijera i da vodi ili listu SNS-a ili Bebinih beba (Srbija 21) od toga po svemu sudeći neće biti ništa.

Čadež kao stopostotni nemački igrač je i dalje u igri. Naime, posle ponižavanja kancelarke Angele Merkel potpisivanjem raznih papira za Kosovo usred Američke ambasade u Berlinu, Vučić bi mogao da se umili Nemcima tako što bi njihovom čoveku poverio funkciju premijera. I pored te mogućnosti, najveće šanse da zauzme tu poziciju ima magistar Siniša Mali.

2 KOMENTARA

  1. Ne verujem da će Čadež sa hrvatskim i nemačkim a sada sigurno i srpskim pasošem, izvisiti. Dobiće on, iako bez dokazanog visokoškolskog obrazovanja, neko adekvatno, verovatno ministarsko mesto. Ako nizbogčega, onda da on kao pripadnik tzv. gej populacije, -neki zli novinari javno tvrde da je bio švaler nekadašnjeg nemačkog ambasadora u BG koji ga je bio čak postavio na važno mesto PR čoveka ambasade, zameni jednu „gejovku“ hrvatskog porekla, koja, navodno, silazi sa vlasti! Ne verujete? Pogledajte malo i onu štampu koja naveliko hvali „napredak“ Srbije na polju priznavanja pederluka, koliko je ministara-„gejovaca“ u Aninoj- tačnije Alekovoj vladi. Onda se ne treba nimalo čuditi da se u Srbiji najzad obistinila ona stara srpska izreka da „lud j.be zbunjenog“. Samo kada bi nam pojasnili ko je lud, a ko zbunjen? Ja lično mislim da su narod toliko zbunili, pa nas ovi ludi „je.u li je.u-baš kao ludi!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime