Veteran sa Kosmeta koga izbacili iz stana: „Vukli su me i tukli kroz grad kao kriminalca!“

0
824
Porodice Jašović / Foto: printscreen

„Osećam se poniženo. Policija me je je vukla kroz grad, kao poslednjeg kriminalca. Doživeo sam od svojih kolega da me bolesnog tuku i štipaju. Teže mi je danas nego kada sam pod vatrom napustio Peć. Moja jedinica je poslednja napustila liniju fronta sa Đakovicom. Danas mi je teže“- rekao nam je Gradimir Jašović, ratni veteran,  čija je porodica juče iseljena iz stana u Aranđelovcu od strane javnog izvršitelja Vidoja Stojkovića i velikog broja pripadnika policije.

Gradimir je u teškom stanju. Jedva se bori sa suzama.

-Izveli su me na prevaru, kao da pričam sa izvršiteljem. I odmah me uhapsili. Ništa nisam uradio. Kćerka je kukala. Uhapsili su i nju i brata, provela je 14 časova u policijskom pritvoru. Mene su vodili kroz grad, vukli me… Preko sto policajaca su doveli da bi me hapsili, mene i moju porodicu-ponavlja vidno potresen ratni veteran sa Kosmeta Gradimir.

Štaviše, on i njegova kćerka Teodora (24) kažnjeni su sa po 30 hiljada dinara od strane Prekšajnog suda.

Posle prvog dana  u „savremenom progonstvu“ Gradimir je sa suprugom i bolesnim roditeljima koji imaju 91 i 83 godine noć proveo kod rodbine, dok je Teodora prespavala kod drugarice. Inače, on je bolestan od dijabetisa i četiri puta dnevno uzima insulin.

Izvor: ucentar.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime