Vide se žrtve, ne vide se dželati

0
401

Zdravlje je najvažniji interes svake nacije-a ono je nažalost najranljivija tačka, Ahilova peta ruiniranog naroda Srbije. Naši vekovni zlotvori, van Srbije, a ponajviše oni u njoj, se zdušno ustremljuju na tu fatalnu slabost nacije, da podmuklo, bez prepoznavanja i sankcija, tiho biološki i zdravstveno zatru i dokrajče  jadne nezaštićene i nevine Srbe, sprovode  iz potaje istinski zdravstveni genocid nad nevinim obespomoćenim narodom.

U Srbiji je kroz istoriju počinjeno nekoliko genocida.  Demografi i statističari se slažu da u Srbiji postoje rupe, istinske kosmičke rupe, koje su progutale čitave demografske  segmente stanovništva. Oni tek treba da preciznim brojkama iskažu koliki su gubici u ljudstvu u pojedinim  vremenskim periodima, po svakom demografskom segmentu, i
koliko bi bilo stanovnika u današnjoj Srbiji da tih gubitaka nije bilo? Motivi za vršenje genocida nad Srbima u ovom periodu su : želja za pljačkom i porobljivanje, u dubini  umišljaja zločina skriva se  rasna nacionalna i verska mržnja i predrasude, DIVIDER ET IMPERA. MAGNUM CRIMEN.

Sada se u Srbiji sprovodi genocid u mirnodopskim  uslovima.

Umesto da se spašava, narodu se skreće pažnja- na Hleba i igara, na beskrajna nadmudrivanja  ostrašćenih poslanika, na sumnjive afere  i nevažne dogodovštine  naduvanih „ zvezda„,  tajkuna. Zar dokaz ovoj tvrdnji nije  ubistvo   pevačice Jelene Marjanović? O njoj bruji cela Srbija. A  o zdravstvenoj golgoti miliona vlada istinski muk! Da li su Srbi naivni,  da li su i oni „ peuplades primiifs?

Mafijaško podzemlje je smrtna presuda Srbiji.  Duboka Srbija ( mafijaško podzemlje sastavljeno mahom od amoralnih raspamećenih Srba, ali ima i manjina), zadrti i primitivni domaći šovinisti, i Srbi „ mudri profiteri„, podmuklo uništavaju srpski narod i državu Srbiju, koju umesto da se brani, guraju u međusobne zavade,sa susedima i svetom.
Lukavo nas Srbe podstiču protiv Amerike, podmeću nam kukavičje jaje antisemitizma, stvaraju konfuziju.

U mutnom se lovi. Da oni jedino ovde ostanu trajni „ partneri„. Što dikla to navikla. mafijašima odgovara slaba Srbija, haos, da tako ostanu na vrhu, da mogu da pljačkaju, da čuvaju STATUS  QUO.

Od samrtnog zagrljaja monstruoznih demonskih zločinaca nas mogu osloboditi jedino oni, koji su ih ovde u prošlim  vremenima ustoličili. Obratimo se učtivo Americi, postavimo se tako da od nas ima veću korist nego li  od isluženih „crnomagijaša„, „ spadala „ „špijuna„, ` zlotvora„, „ pljačkaša„. Americi su se zgadili „ špijuni„,.traži
korektne   razumne partnere. Panta rei.

A od  ropstva podzemlja se možemo osloboditi  jedino uz podršku moćnih država. Ako se sada ne oslobodimo ropstva kriminalaca, ostadoše okovi zauvek.

Naš narod je dosta patio u čeljustima monstruma. BUDIMO PRONICLJIVI-TAKO ĆEMO  SE  SPASITI. Umesto racionalnog odgovora- umesto emocija, nezrelog prkosa, guranja prstiju u oči onima koji nas mogu spasiti, dajmo racionalan odgovor-mudru diplomatiju. Odnos Amerike prema nama će se menjati nabolje. Imajmo odlične odnose sa Rusijom  i Kinom. Rusija nas ne može osloboditi od mafijaša, jer i ona ima slične probleme. Kina bi to mogla, ali ako za to dobije zeleno svetlo od Amerike.

Kako Srbiji i Srbima stvoriti u naglo promenjenim okolnostima  novu utilitarnost, da budu zadovoljni i moćni, ali i Srbija.Kako se iz pozicije neprijatelja, žrtvenog jarca, „ clasroom„-a  „ perjanika nove balkanizacije„izvući,  da Srbija više ne bude relej zastrašivanja sveta, koji drhti od primera Srbije i balkanizacije u svome dvorištu?.

Ako se ne preduzmu prave mere, Srbija će biti smrvljena, postaće balkanski  rezervat u kome žive svakojake manjine i rase, sa Srbima kao poraženim i beznačajnim narodom Srbi su životno ugroženi od ekspanzije mlađih manjina i migranata. Neki zvaničnici im nude hiljade  praznih kuća u Srbiji. Nema radne snage. Umesto domaćih, zapenušani tajkuni
dovešće orne strance.

Postanimo moderna nacija svesti i kulture. Sve se svodi na kulturu i povratak izgubljene duhovnosti

Bože spasi naš narod.

Tomislav Krsmanović

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime