Vide se žrtve, ne vide se dželati

0
1094

Zdravlje je najvažniji interes svake nacije-a ono je nažalost najranljivija tačka, Ahilova peta ruiniranog naroda Srbije. Naši vekovni zlotvori, van Srbije, a ponajviše oni u njoj, se zdušno ustremljuju na tu fatalnu slabost nacije, da podmuklo, bez prepoznavanja i sankcija, tiho biološki i zdravstveno zatru i dokrajče  jadne nezaštićene i nevine Srbe, sprovode  iz potaje istinski zdravstveni genocid nad nevinim obespomoćenim narodom.

U Srbiji je kroz istoriju počinjeno nekoliko genocida.  Demografi i statističari se slažu da u Srbiji postoje rupe, istinske kosmičke rupe, koje su progutale čitave demografske  segmente stanovništva. Oni tek treba da preciznim brojkama iskažu koliki su gubici u ljudstvu u pojedinim  vremenskim periodima, po svakom demografskom segmentu, i
koliko bi bilo stanovnika u današnjoj Srbiji da tih gubitaka nije bilo? Motivi za vršenje genocida nad Srbima u ovom periodu su : želja za pljačkom i porobljivanje, u dubini  umišljaja zločina skriva se  rasna nacionalna i verska mržnja i predrasude, DIVIDER ET IMPERA. MAGNUM CRIMEN.

Sada se u Srbiji sprovodi genocid u mirnodopskim  uslovima.

Umesto da se spašava, narodu se skreće pažnja- na Hleba i igara, na beskrajna nadmudrivanja  ostrašćenih poslanika, na sumnjive afere  i nevažne dogodovštine  naduvanih „ zvezda„,  tajkuna. Zar dokaz ovoj tvrdnji nije  ubistvo   pevačice Jelene Marjanović? O njoj bruji cela Srbija. A  o zdravstvenoj golgoti miliona vlada istinski muk! Da li su Srbi naivni,  da li su i oni „ peuplades primiifs?

Mafijaško podzemlje je smrtna presuda Srbiji.  Duboka Srbija ( mafijaško podzemlje sastavljeno mahom od amoralnih raspamećenih Srba, ali ima i manjina), zadrti i primitivni domaći šovinisti, i Srbi „ mudri profiteri„, podmuklo uništavaju srpski narod i državu Srbiju, koju umesto da se brani, guraju u međusobne zavade,sa susedima i svetom.
Lukavo nas Srbe podstiču protiv Amerike, podmeću nam kukavičje jaje antisemitizma, stvaraju konfuziju.

U mutnom se lovi. Da oni jedino ovde ostanu trajni „ partneri„. Što dikla to navikla. mafijašima odgovara slaba Srbija, haos, da tako ostanu na vrhu, da mogu da pljačkaju, da čuvaju STATUS  QUO.

Da Vas podsetimo:  I Društvo sudija stalo na stranu režima? Hoće li Vrhovni kasacioni sud zadržati integritet?

Od samrtnog zagrljaja monstruoznih demonskih zločinaca nas mogu osloboditi jedino oni, koji su ih ovde u prošlim  vremenima ustoličili. Obratimo se učtivo Americi, postavimo se tako da od nas ima veću korist nego li  od isluženih „crnomagijaša„, „ spadala „ „špijuna„, ` zlotvora„, „ pljačkaša„. Americi su se zgadili „ špijuni„,.traži
korektne   razumne partnere. Panta rei.

A od  ropstva podzemlja se možemo osloboditi  jedino uz podršku moćnih država. Ako se sada ne oslobodimo ropstva kriminalaca, ostadoše okovi zauvek.

Naš narod je dosta patio u čeljustima monstruma. BUDIMO PRONICLJIVI-TAKO ĆEMO  SE  SPASITI. Umesto racionalnog odgovora- umesto emocija, nezrelog prkosa, guranja prstiju u oči onima koji nas mogu spasiti, dajmo racionalan odgovor-mudru diplomatiju. Odnos Amerike prema nama će se menjati nabolje. Imajmo odlične odnose sa Rusijom  i Kinom. Rusija nas ne može osloboditi od mafijaša, jer i ona ima slične probleme. Kina bi to mogla, ali ako za to dobije zeleno svetlo od Amerike.

Kako Srbiji i Srbima stvoriti u naglo promenjenim okolnostima  novu utilitarnost, da budu zadovoljni i moćni, ali i Srbija.Kako se iz pozicije neprijatelja, žrtvenog jarca, „ clasroom„-a  „ perjanika nove balkanizacije„izvući,  da Srbija više ne bude relej zastrašivanja sveta, koji drhti od primera Srbije i balkanizacije u svome dvorištu?.

Ako se ne preduzmu prave mere, Srbija će biti smrvljena, postaće balkanski  rezervat u kome žive svakojake manjine i rase, sa Srbima kao poraženim i beznačajnim narodom Srbi su životno ugroženi od ekspanzije mlađih manjina i migranata. Neki zvaničnici im nude hiljade  praznih kuća u Srbiji. Nema radne snage. Umesto domaćih, zapenušani tajkuni
dovešće orne strance.

Postanimo moderna nacija svesti i kulture. Sve se svodi na kulturu i povratak izgubljene duhovnosti

Bože spasi naš narod.

Tomislav Krsmanović

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime