Vlast uplašio prvi antivladin protest u Beogradu 2015

1
1032

vucicevic-563x353Vlast uplašio prvi antivladin protest u Beogradu 2015

Udruženje građana “Odbrani i podrži” organizovaće u subotu u 13h u Beogradu protestni antivladin skup.

Prema procenama MUP skupu će prisustvovati oko 2000 građana Beograda.

Ova procena je očigledno uplašila Vladu pa je morala da angažuje Dragana Vučićevića da napadne organizatore protesta na ličnom nivou i da proba da ih kompromituje da su uslikani sa Miroslavom Miškovićem.

Slika koju su oni objavili na naslovnoj strani Informera je u najmanju ruku skandalozna zato što je izvađena iz konteksta, a naslov teksta je sraman zato što je skup odobrilo ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Prenosimo demanti NVO “Odbrani i podrži”

“Mafijaški režim je definitivno u panici!! U sutrašnjem informeru na naslovnoj strani pod bombastičnim naslovom OPERACIJA IZAZIVANJA HAOSA ja i udruženje ODBRANI I PODRŽI smo optuženi da rušimo vlast po nalogu Miškovića i da sam ja njegov prijatelj i plaćenik.Na naslovnoj strani fotke skinute sa sajta Delta Fondacije a uslikane na dan otvaranja ulice Srca koju je renovirala Delta Fondacija u Obrenovcu.Tužba sledi odmah sutra!!
– Dragan Murar“

Podsetili bi da organizovanje skupa koji je prijavljen i odobren od MUP nije “Organizovano izazivanje haosa u Srbiji” kako tvrdi Informer, jer je u tom slučaju organizator haosa MUP koji je odobrio skup.

opozicionar

1 KOMENTAR

  1. Na takva pisanja je kontraproduktivno braniti se. Mnogo je bolje ne objašnjavati, ko je što i ko je zašto. Dali izza toga stoji Mišković, ovaj ili onaj, nebitno je. Da je vlast u redu, sa dobrim rezultatima, nebi ni dolazilo do mitinga. A vlast se onda nebi imala čega plašiti i nebi u odbranu potezala raznorazne nebuloze o plaćenim huškačima.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime