Voli vas Milo, pitajte Jami

0
1507
Milo Đukanović / Foto: printscreen ( in4s.net )

Volio i je hotel Avalu i 500 hiljada metara grbaljske zemlje koje je po 10 evra, kada je prosječna cijena na Trsteni bila preko 200 evra, prodao Deripaski kome Ćoćo danas u njegovo ime rešava plansku dokumentaciju i sprema plan sa direktorom Morskog dobra – kako da uklone sa ,,Ploča“ braću Carević i konačno otvore vrata Deripaskinom feudu na sred Jadranskog mora

Milo voli sve! Taj čovjek sve voli, i države i ljude i Crnu Goru i Jugoslaviju, sve dok mu trebaju, a Srbiju – nju posebno. Takve šahistkinje i pjevačice ima samo Beograd, pitajte Alisu i Jami ili Sanjinu sestru sa Vračara.

Kada se  Vlatkina kćerka udavala za kuma Tičića, njegovog  najbližeg prijatelja Svetozara Marovića, Milo je slao tajne poklone, kao što šalje i svojoj miloj konkubini Verlašević da je ne povrijedi. Zna ona da bude ljuta, jezičava, mada sve to ona, ruku na srce, i prezire, gadi joj se.

Sve je Milo volio, Sloba koji je i uzvratno ovoga izdvajao prateći po Beogradu njegove ljubavne sastanke, a Arkana?! Njega je Milo posebno uvažavao i srijetao po Crnoj Gori. I trebao je, iako sada to krije od svojih dukljanskih sledbenika. Volio je Milo, i danas voli, i Mesića i šahovnicu zbog koje je i šah skoro zamrzio.

Volio je i Amfilohija koji mu je badnjak u ruke davao da bi Sloba radi američke podrške srušio, a danas starog mitropolita hapsi po Crnoj Gori. Volio je Putina i svoja putovanja u Soči. Kažu i pomoć iz Sibira za referendum.

Volio je i Šojgua i Milana Roćena kao predsjedavajućeg  crnogorsko – ruskog prijateljstva, iako danas cijelu Rusiju optužuje  za ,,državne udare“. Volio je i voli Deripasku i Aluminijumski kombinat.

Volio i je hotel Avalu i 500 hiljada metara grbaljske zemlje koje je po 10 evra, kada je prosječna cijena na Trsteni bila preko 200 evra, prodao Deripaski kome Ćoćo danas u njegovo ime rešava plansku dokumentaciju i sprema plan sa direktorom Morskog dobra – kako da uklone sa ,,Ploča“ braću Carević i konačno otvore vrata Deripaskinom feudu na sred Jadranskog mora, a u Milovoj, mnogi govore, privatnoj državi. 

Da Vas podsetimo:  Vučić najavljuje: Nabavićemo pilule protiv Korone

Volio je Milo i Momira i Svetozara, i Željka i Igora – i sve ih je ispratio, možda i ne uvijek svojom voljom. Neke na onaj svijet, neke u samicu i progonstvo. Voli Milo i Brana i Stanka, jednog zbog unutrašnje, drugog zbog spoljne politike i ličnih interesa, iako oni kao da mrze jedan drugog.

Volio je Milo i Duška Kneževića koji ga vodio i plaćao mu račune od Dubaija do San Tropea, a danas ga goni po svijetu. Volio je on i Manka i Porto, i Savirisa i Lušticu, i Porto novi i Azerbejdžan.

Sve on voli, i male hidrocentrale i svog sina i sestru, koja je advokat svakog njegovog  privatizacionog ugovora, i brata voli koji drži pare, rudnike, planiranje i elektroenergiju Crne Gore.

Voli Milo Dušku još iz perioda konzularstva njenog pokojnog supruga, od Lugana, Milana, Dubaija – tamo gdje je ona, pričaju skoro svi, njegov je interes i novac.

Voli Milo i Purka Ivančevića koji ga je po Njemačkoj na liječenje vodio i koji je njegov tajni politički agent za Budvu, sve u ime Crnogorske, ponižavajući tako sve ugledne i obrazovane ljude i svog DPS-a u tom gradu.

Sve Milo voli što jača njegovu ljubav prema samom sebi, sopstvenu sebičnost i amoralnost. I nije bitno ko je i kako će taj završiti, važno je da Milo preživi i osili još više.

Pitate se zašto onda ovo podsjećanje kad to svako zna u Crnoj Gori?! Upravo zbog vas, da vas Milo ne zavoli, da mu se ne predate i onda kasno shvatite da ste već progutani ili odbačeni na nekom njegovom odjeljenju za suvišne.

Teodosije
Izvor: in4s.net

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime