Da li se nega u pančevačkoj bolnici kupuje skupim poklonima?

0
218

Čitateljka K-013 portala želi da podeli svoje iskustvo i iskaže negodovanje zbog tretmana u Opštoj bolnici Pančevo. Prenosimo u celosti:

„Dobro jutro ali samo kako kome, zavisi od toga da li ste dali čokoladu, kafu ili neki skup viski doktoru u pančevačkoj bolnici.

Naime, evo me već treći dan u Pančevačkoj bolnici odsek hirurgija. Primljeni smo nakon teske saobraćajne nesreće na motoru.

Ono što se definitivno može izdvojiti da Hipokratova zakletva treba da se ukine. Nega bolesnika i zbrinjavanje se u našoj bolnici definitivno kupuje skupim poklonima.

Na svu da žalost ove druge ne bitne mogu da grizu komarci po ranama, opekotinama. Da se moli jedno tri puta eventualno jaukom da neko pomogne. Nehumani uslovi u doba kada je najpotrebnija nega, pali se svetlo da bije bolesnicima u oči po celu noć koji svakako nemaju adekvatnu negu i terapiju. E sad ovi „skuplji“ pacijenti su uglavnom mame i tate budžovana, doktora koji zauzimaju sobe sa klimama i naravno svom potrebnom negom.

Ovo nije ništa novo u Pančevačkoj bolnici, ali zna se prioritet bolesnika…ili da ukinemo Zakletvu pa nek svako leči po svom nahođenju.

Pozdrav od pacijentkinje sa hirurgije“, stoji u poruci.

Izvor: K-013

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime