Vratićemo azilante Srbima – po ugovoru o radmisiji

1
537

Hrvati izigravaju velike humaniste, tvrdeći kako će oni eventualne „azilante“ bolje zbrinuti nego što to čine „nehumani“ Srbi. Ipak, Hrvati dobro znaju da svakog navodnog azilanta ili migranta, koji u Hrvatsku uđe preko teritorije Srbije, mogu jednostavno (a u skladu sa ugovorom o readmisiji koji je Srbija potpisala sa EU) da vrate nazad u Srbiju – pa neka se Srbi s njima bakću.

screenshot-www-jutarnji-hr-2015-08-21-07-42-03

2015-08-21_074620

1 KOMENTAR

  1. Zapadna Evropa predvodjena zemljama NATO pakta je izazvala ratne sukobe u Siriji, Iraku i Libiji koji su doveli do velikog stradanje neduznog naroda na Bliskom Istoku. Drzave Zapadne Evrope zbog toga snose punu zakonsku i moralnu odgovornost za izbeglice koji ce uskoro poput skakavaca da osvoje zemlje Zapadne Evropu!

    Ubisto Sadama i Gadafija je bio bumerang koji je promasi svoj cilj, i on se vraca sada preko izbjeglica zemljama Zapadne Evrope, na prvom mjestu Njemackoj, Velikoj Britaniji, Belgiji i Francuskoj koje su poput loseg sluge loseg gospodara poslusale SAD i zajedno sa njome krenule u rat sa kojim su namjerno i planski izazvali stradanje naroda i njegovo preselenje u mirnije zemlje!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime