Vratili bilbord sa Vučićevim likom na Koridor 10

0
1262
Foto: printscreen (Facebook)

Nakon što je pre nekoliko dana opozicionar i predsednik beogradske opštine Stari Grad Marko Bastać uklonio transparent iznad tunela u Grdeličkoj klisuri koji je poručivao da su Vučić i Milorad Dodik „svetlo na kraju tunela“, na isto mesto bilbord sa natpisom „Moj predsednik“ i Vučićevim likom postavili su vranjski naprednjaci. Narodni poslanik iz Vranja Slaviša Bulatović koji je učestovao u ovoj akciji poručio je da su ovim pokazali Bastaću i ostalima da žele da od Srbije naprave uređenu zemlju.

Iznad tunela na deonici puta od Predejana ka Džepu, skoro 6 meseci stajao je bilbord koji veliča predsednika Srbije i člana predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika. Nedavno ga je uklonio opozicionar i predsednik beogradske opštine Stari Grad Marko Bastać.

Svega 3 dana bilo je potrebno da se članovi Srpske napredne stranke, na čelu sa narodnim poslanikom iz Vranja Slavišom Bulatovićem organizuju i postave novu “poruku podrške” Vučiću.

Iako se ne zna da li je mesto na kome je bilbord uopšte predviđeno za reklame i koliko košta zakup, pošto državno preduzeće Koridori Srbije ni nakon gotovo pola godine nisu odgovorili Južnim vestima na ova pitanja, Bulatović postavljenje reklame vidi kao pokazatelj težnje ka uređenoj državi.

Pre nekoliko dana je dokazana bitanga i lopuža Bastać dao sebi za pravo da ukrade transparent sa likom našeg predsednika, koji je bio postavljen na galeriji iza nas. Mi smo danas došli da pokažemo njemu i svima koji bi da ruše u Srbiji, da smo ozbiljni u nameri da od Srbije napravimo što bolju i uređeniju državu – rekao je Bulatović za televiziju Vranjska plus.

Bulatović je na sebi svojvstven način ovom prilikom potvrdio tezu Ivana Grujića iz leskovačkog Udurženja Edukacioni centar. Grujić je, nakon što je prvi bilbord “nikao”, ocenio da se ovde stalno ističe zasluga jednog čoveka, te da je upravo to marketinška strategija.

Da Vas podsetimo:  I sa povećanjem plata, lekari i dalje potplaćeni

Iako po struci pravnik, Bulatović smatra da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić taj koji se izborio sa Grdeličkom klisurom prilikom izgradnje auto-puta.

Aleksandar Vučić je prvi predsednik koji je uspeo da savlada Grdelicu i to je nešto što i na jugu i u Vranju ćemo uvek poštovati i ceniti – ispričao je Bulatović.

Među Vučićeve zasluge i razloge zbog kojih južnjaci “imaju posebno razloga da veruju predsedniku” Bulatović je izdvojio opstanak SimpaJumka, izgradnju Hirurškog bloka u Vranju, te obnovu Narodnog pozorišta.

M. Jovanović
Izvor: Južne vesti

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime