Vratio novčanik Britancu

1
878

Ne znamo da li ste ikada imali loše iskustvo sa time da vam u Srbiji ukradu novčanik. Ako jeste, onda najbolje znate kako se to najčešće završi. Najpre vam nije jasno šta se dogodilo, zatim se hvatate za glavu i krećete u jurnjavu za svim onim što se tamo nalazilo, a pribaviti nove dokumente u našoj zemlji nije nimalo lagan proces.

18730-tom-vots-580x0
Foto: Facebook/Tom Watts

S druge strane, ukoliko i povratite svoj novčanik, najčešće tamo ne zateknete ono što ste ostavili, pa vam svakako sleduje nerviranje.

Naravno, ne treba generalizovati, čast izuzecima koji kada pronađu nečije stvari, ujedno pronađu i način da one opet budu u rukama vlasnika.

Tako je učinio i jedan Srbin, čije ime nije poznato. U stvari, traga se za njim.

Tom Vots iz Britanije imao je priliku da na svojoj koži oseti pomalo neouobičajenu stvar. Naime, mislio da je izgubio novčanik na aerodromu u Lutonu, po povratku iz Srbije.

Međutim, jednog jutra dobio je paket na kućnu adresu svojih roditelja.

„Stvarno mi je žao, Tome, uzeo sam novčanik misleći da pripada mom prijatelju, ali nije bilo broja. Nadam se da si se lepo proveo u Srbiji. Srećno ti bilo na univerzitetu“, napisao je anonimni nalazač novčanika.

”Jutros sam dobio ovo u roditeljskoj kući (ova adresa je na mojoj vozačkoj dozvoli). Ne nedostaje nijedan peni, tu su sve moje kartice i sve ono što sam tu ostavio. Tamo postoje neki neverovatni ljudi. Ali, nigde ne piše nikakav kontakt kako bih tom nekom mogao da se zahvalim. Šerujte moj status! Hajde da nađemo ovu anonimnu legendu”, napisao je Tom na svom profilu na Fejsbuku.

Da Vas podsetimo:  Lekoviti patriotizam

2015-08-20_052852

Na post koji je napisao 24. jula ima više od 7.000 kometara, preko 85.000 šerova i preko 60.000 lajkova. Ali, još nema odgovora onoga koji je učinio ovakav podvig.

Dnevno.rs / Foto: Facebook/Tom Watts

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime