Vredan aparat stigao u Tiršovu

0
568

NjKV Princeza Katarina danas je kao i prethodnih 13 godina pred Vaskrs obilazila dečije bolnice u Beogradu kako bi mališanima koji će Vaskrs provesti u bolnici ulepšala ovaj praznik vaskršnjim paketićima i igračkama.

5304-katarina-580x0

U okviru svojih vaskršnjih poseta bolnicama Princeza Katarina posetila je Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj i poklonila im monitor za pacijente koji je bio neophodan a koji je donacija Lajflajn Njujork humanitarne organizacije, koja radi pod pokroviteljstvom Nj.K.V. Princeze Katarine. Sredstva za kupovinu ovog vrednog aparata obezbeđena su na humanitarnom događaju u San Markosu, Kalifornija.

Zahvalna sam našim ljudima u dijaspori što su podržali napore moje Fondacije da pomognemo opremanje jedinica za neonatalnu intenzivnu negu u Srbiji i drago mi je što smo mogli da obezbedimo još jedan monitor za pacijente koji će biti korišćen na intenzivnoj nezi – istakla je Princeza Katarina.

Princeza Katarina je danas posetila i Institut za majku i dete i mališane koji se nalaze u ovoj zdravstvenoj ustanovi darivala igračkama i slatkišima.

Autor: S.N.
Foto: Promo
Dnevno.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime