VREME JE DA POKUPI PRNJE: Vučić vlada Srbijom već tri godine!

0
845

Verovali ili ne, Aleksandar Vučić nalazi se na čelu Srbije već tri godine!

lFMvijU

Vučić je prvi put seo na čelo države Srbije 27. jula 2012. godine ulaskom u vladu Ivice Dačića kao “prvi potpredsednik” i ministar odbrane. To nije bila Dačićeve vlada, već Vučićeva.

Dakle, Aleksandar Vučić vlada Srbijom više od tri godine. To je skoro kao jedan četvorogodišnji mandat vlade.

Međutim, vanrednim izborima Vučić sebi veštački produžava mandat. Sada se opet priča o vanrednim parlamentarnim izborima. Izvori pojedinih medija iz Vlade Srbije navodno nagoveštavaju da je Vučić doneo odluku da raspiše vanredne parlamentarne izbore sa loklanim i pokrajinskim. Ukoliko bi se to dogodilo, Vučić bi sebi ponovo produžio mandat za još jednu godinu i tako ponišio činjenicu da se nalazi na čelu države ukupno četiri godine!

Kada sagledmo širu sliku, Vučić je suštinski dobio jedan mandat od četiri da “popravi” Srbiju. Ali, šta se to posebno promenilo?

Politički kriminal i dalje cveta, za četiri godine nije uspeo da pronađe stručan kadar, rasprodajemo zemlju tajkunima i arapskim investitorima, živimo sve lošije, plate i penzije su smanjene, uvedene su akcize na struju, moramo da plaćamo taksu za RTS od 500 dinara, akcize svakog meseca poskupljuju, cenzura medija je sve gora, narod živi u strahu, svi nas samo lažu o uspehu dražve, a nama sve lošije… Šta nam je Vučić dao? Ništa! Samo nam uzima, a ništa ne daje.

Inače, podsetimo se Vučićeve izjave tokom predizbrne kampanje 2012. godina kada je rekao da će pokupiti prnje i otići sa vlasti ako za šest meseci ne bude bolje.

Vučiću smo dali šest puta po šest meseci i nije nam bolje! Neka  makar jednom ispoštuje ono što je rekao.

Da Vas podsetimo:  Poziv na linč urednice „Podrinskih"

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime