VUČIĆ BAJDENU: Dozvolite mi da svrgnem Nikolića s vlasti i uvešću sankcije Rusiji

1
1191

K8O8pT6Portal Teleprompter.rs ekskluzivno objavljuje doslovna obećanja Aleksandra Vučića koja je izneo tokom jučerašnjeg sastanka sa američkim potpredsednikom Džozefom Bajdenom.

Razgovor je inače vođen u “četiri oka”, ali izvor portala Teleprompter.rs iz Vašingtona ekskluzivno otkriva obećanja koja je Vučić ostavio u Beloj kući.

Prema rečima našeg izvora, Vučić je od američke administracije tražio pomoć u sklanjanju Tomislava Nikolića sa političke scene. Kako bi realizovao taj plan, Vučić je zatražio odobrenje za raspisivanje vanrednih izbora na svim nivoima, uključujući i predsedničke.

Vučić je Bajdenu predložio opciju da on bude predsednik Republike, a sadašnji ministar finansija Dušan Vujović da postane predsednik Vlade.

– Da bih mogao da ispunim obećanja, tražim od Vas podršku i pomoć za raspisivanje izbora u aprilu na svim nivoima, rekao je Vučić Bajdenu.

Zauzvrat, Vučić je, između ostalog, obećao da će uvesti sankcije Rusiji, napomenuvši da ga u tome koče Tomislav Nikolić i Ivica Dačić.

– Ni ja, niti bilo ko u mojoj porodici, nismo orijentisani ka istoku. Rusija vrši pritisak na mene preko Tomislava Nikolića i Ivice Dačića. Ukoliko bi mi pomogli da postanem predsednik Republike, a Vujović predsednik Vlade, ja bih imao prostora da se posvetim velikim državničkim poslovima u Srbiji u kojoj neće biti korupcije, pa makar morao da se obračunam i sa svojim najbližim prijateljima i rođacima, obećao je Vučić.

Vučić je rekao da će izaći u susret Evropskoj uniji i migrante naseliti u napuštena sela.

– Izaći ću u susret i Evropskoj uniji oko migranata. Mi imamo mogućnost da naselimo napuštena sela u Srbiji. Najveći pritisak na mene vrše Rusi preko Tomislava Nikolića i Ivice Dačića. Kada bih bio predsednik, verujem da bi mogao sve da očistim jer verujem u zapadne vrednosti, rekao je Vučić američkom potpredsedniku tokom sastanka.

Da Vas podsetimo:  Ministarstvo ignorisalo upozorenja uzbunjivača na nezakonitosti zbog kojih je veslačima Srbije zabranjen odlazak na Olimpijadu

Vučić se osvrnuo i na odličnu saradnju koju ima sa albanskim premijerom Edijem Ramom. Obećao je da Srbija neće kočiti članstvo Kosova u UNESCO.

– Odlično sarađujem sa Ramom. Pokušaj huligana i mafijaša da pokvare te odnose nije uspeo. Pozdravljam i pružam podršku Isi Mustafi (premijer Kosova prim. aut.) i Hašimu Tačiju oko formiranja Zajednice srpskih opština. Garantujem Vam da Srbija neće blokirati Kosovo da uđe u UNESCO. Dajem vam garancije i za mir u Federaciji Bosne i Hercegovine i jačanje federalne vlade, a ja ću Milorada Dodika staviti pod svoju kontrolu, citira izvor portala Teleprompter.rs iz Vašingtona koji je imao uvid u sadržaj razgovora između Vučića i Bajdena.

teleprompter.rs

1 KOMENTAR

  1. Aleksandaр Вучић је најообичнији поданик и лакеј. Код амиричких газда отишао на поклоњење. Вероватно је добио нове налоге по којима мора да поступи.Тома и Дачић не врше притисак на њега, нити су добили у задатак од Руса. Сви заједно сигурно раде против интересе народа и државе.Сви заједно да су људи треба да поднесу оставке. То им је мој савет. Што дуже одлажу то горе по њих а и по СРБИЈУ.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime