Vučić drami o šiptarskim taksama, a šiptarsku vojsku je zaboravio

1
1230

PREDSEDNIK SRBIJE NAMERNO OBMANJUJE GRAĐANE

  • Bezuslovni zahtev Srbije u UN, u EU i u SAD, i kod Rusije i Kine i svih ostalih država treba da bude ukidanje odluke o formiranju vojske „Kosova“, jer je to kršenje svih sporazuma i nezakonit čin koju ugrožava mir i bezbednost na celom području Balkana
  • Umesto da zabrana formiranja Vojske „Kosova“ bude naš prvi i glavni zahtev i uslov svih uslova za novi dijalog sa nelegalnim organima u Prištini – predsednik Srbije (a ni premijerka) to nigde ne pominje.
  • Umesto da to bude svakodnevni najglasniji zahtev države Srbije iza kojeg stoje Skupština Srbije, Vlada Srbije i njen predsednik koji to traži od svih nadležnih iz međunarodne zajednice, od EU, NATO, KFOR, UMNIK, UN i drugih organizacija dešava se da slušamo svakodnevnu kuknjavu o visokim taksama na srpske proizvode koju je donela šiptarska vlada Haradinaja.
  • Obmanjuju nas, oni koji nas predstavljaju, da vode računa o državnim interesima. Vrši se svesno zamena teza, nevažne takse se ističu, a ključna, bitna odluka o formiranju vojske se skoro i ne pominje. Time zemlji predsednik Srbije čini nenadoknadivu štetu, ne štiti i ne brani njene vitalne nacionalne interese.
  • NATO i SAD su stvorili vojsku “Kosova”

Već dva meseca  Aleksandar Vučić, predsednik  Srbije, svakog dana plače, kuka, jadikuje što su Šiptari sa Kosova i Metohije, tačnije njihova nelegalna vlada uvela  takse na svu robu iz Srbije u visini od 100 odsto.

Isto tako Vučić svo ovo vreme apeluje na najviše funkcionere EU da „pritisnu“ vlasti iz Prištine da tu odluku od 21. novembra  ukinu. To traži svakog dana i od mnogih evropskih država i posebno od SAD.

Čak je izjavio da će ako nelegalna vlada Haradinaja ukine te takse Srbija biti spremna da nastavi pregovore sa Prištinom u Briselu?!?

Da Vas podsetimo:  Srpsko klečanje na globalističkom kukuruzu

Ko ga je ovlastio da daje takve izjave , kao da je on predsednik vlade Srbije, ili kao da je takvu odluku aminovala Skupština Srbije (u kojoj se inače uopšte ne raspravlja i ne vodi debata o Kosovu i Metohiji, što je skandalozno i neodgovorno)?

Srbija nema politiku o Kosovu i Metohiji

Ono što se mora istaći je da u Srbiji niko ne zna šta on pregovora sa Šiptarima, kakva je to politika „razgraničenja“,  i da se on ponaša kao da nikome nije dužan da polaže računa za ono što radi na funkciji na kojoj se nalazi. Njegovom predhodniku na mestu predsednika Srbije T. Nikoliću nije dao da pisne o Kosmetu ni reč, nije mu dao da se meša u rad njegove vlade (bio je tada Vučić jedno vreme i premijer).Čak ga je i napadao što pominje neki svoj projekat o Kosovo i Metohiji! A Vučić samovoljno i bez ikakve mere sam vodi i Vladu Srbije i državu i otvara svaku fabriku i pogon i put i bolnicu i ulazi čak i u porodilišta za Novu godinu. Svi ostali su kulise, dekoracija, statisti, a i građane smatra sličnim podanicima.

Niko u ovoj zemlji ne zna koja je to politika i njeni principi koju Srbija vodi  u rešavanju problema svoje pokrajine, ako takva politika uopšte i postoji, jer je niko nikada od nadležnih državnih organa i institucija, a posebno Vučić, nije ni obelodanio, a onda niko nije ni ni odobrio , što bi bilo normalno posle temeljne rasprave.

Umesto da preporuči nadležnim državnim institucijama, kao što su Vlada, nadležna ministarstva trgovine i Privredna komora Srbije i druge,  da traži rešenja za izvoz naših proizvoda i roba na nova tržišta  – on je od ovog pitanja napravio svetski problem, dramu, kao da će Srbija ekonomski propasti. I sve nas, ako on to ne oseća, osećamo mi građani, tim svakodnevnim moljakanjima, kukanjima i ponižavanjima sramoti i blamira.

Da Vas podsetimo:  PUTNICI KAO BELI MIŠEVI

A ono što je još gore od svih ovih nezakonitih i neustavnih postupaka Vučića je potpuno obmanjivanje cele Srbije, svih građana i institucija kad je u pitanju formiranje Vojske „Kosova“. Umesto da zabrana formiranja Vojske „Kosova“ bude naš prvi i glavni zahtev i uslov svih uslova za novi dijalog sa nelegalnim organima u Prištini – predsednik (a ni premijerka) to nigde ne pominje. „Zaboravio“ je izgleda Vučić na tu mnogo značajniju  i kancerogeniju nelegalnu odluku Prištine, suprotnu svim međunarodnim dokumentima, sporazumima i dogovorima.

SAD ne traže ukidanje taksi

Oko toga je ovde bila na početku dignuta „dreka“, tražena je i sednica Saveta bezbednosti UN i u skladu sa narodnom „svako čudo tri dana“ , potom se više uopšte ne pominje posle održane sednice u UN, niti se od Srbije zvanično čuo zahtev da se ukine, poništi odluka o formiranju, osnovanju Vojske „Kosova“.

Umesto da to bude svakodnevni najglasniji zahtev države Srbije iza kojeg stoje Skupština Srbije, Vlada Srbije i njen predsednik koji to traži od svih nadležnih iz međunarodne zajednice, od EU, NATO, KFOR, UMNIK, UN i drugih organizacija  – dešava se da slušamo svakodnevnu kuknjavu o visokim taksama na srpske proizvode koju je donela šiptarska vlada Haradinaja.

Naravno, premijer Haradinaj svakog dana ponavlja da tu odluku neće promeniti i još dodaje da će ona trajati sve dok Srbija ne prizna ilegalnu državu . On uistinu dokazuje svoju samostalnost i odlučnost i dokazuje da nikakve pritiske i ne trpi. Niko spolja, iz međunarodne zajednice, posebno od strane SAD  to od njega stvarno i ne ne traži, sem deklaritivno i formalno.

Ceo ovaj postupak je i izmišljen da bi se Srbija ponižavala da moli da se taske ukinu i da se onda pregovori nastave, kao da u međuvremenu nije formirana Vojska Kosova „glavna“ stvar koju su SAD  naložile da se ostvari u kretanju bivše srpske pokrajine ka NATO paktu. NATO i SAD su stvorili vojsku “Kosova”.

Da Vas podsetimo:  Depeša iz Vašingtona

Tako da je ovih dana u Srbiji  dosta mučno slušati neprekidnu kuknjavu najviših državnih zvaninika o nevažnim šiptarskim taksama, a istovrmeno ne čuti zvanične, energične zahteve države Srbije za ukidanje opasne odluke o legalizaciji vojnih formacija na Kosmetu u legalnu državnu oružanu silu – Vojsku „Kosova“.

Bezuslovni zahtev Srbije  u UN, u EU i u SAD, i kod Rusije i Kine i svih ostalih država treba da bude ukidanje odluke o formiranju vojske „Kosova“, jer je to kršenje svih sporazuma i nezakonit čin koju ugrožava mir i bezbednost na celom području Balkana.

Obmanjuju nas oni koji nas predstavljaju da vode računa o državnim interesima. Vrši se svesno zamena teza, nevažne takse se ističu, a bitna odluka o formiranju vojske se skoro i ne pominje. Time predsednik Srbije zemlji čini nenadoknadivu štetu, ne štiti i ne brani njene vitalne nacionalne interese.

Jovo Vukelić
Izvor: izmedjusnaijave.rs

1 KOMENTAR

  1. Ako je zaista istina da je biološki otac Aleksandra Vučića Šiptar, kako su pisali neki listovi u Makedoniji, Hrvatskoj, Crnoj Gori pa i Srbiji, onda nije nikakvo čudo da AV želi da svojim blebetanjima pripremi Srbe na njegovu veleizdaju u korist šiptarije koja je već u toku. Ne kaže se uzalud u narodu da krv nije voda! Ako pak to ne odgovara istini, zašto do danas AV nije pokrenuo nijedan sudski proces da bi ti „telali“ koji su pokušali da srpskom narodu prikažu njegovo biološko poreklo, bili primerno kažnjeni? Možda objašnjenje postupka AV o netužakanju leži u izjavi M.Brkića iz beogradskog Tabloida da AV može slobodno da tuži, njegova redakcija poseduje biološke uzorke za dokazivanje Aleksandrovog porekla! Bilo kako bilo, AV je odavno u Srbiji zaveo diktaturu jednog čoveka, naravno uz podršku gomile poltrona -pedera i lezbejki oko sebe koji mu ližu cipele ne poštujući ni zakone, ni propise, ni Ustav a još manje same građane koje AV svakodnevno javno grdi, kinji, omalovažava, pljuje isl. Javno nas naziva neobrazovanima, lenjivcima, nesposobnjakovićima itd. A deo naroda ga, nažalost u dovoljnom broju, kao da su opčinjeni tim političkim diletantom i pokvarenjakom, biraju. Pišem u „dovoljnom broju“ jer se ona količina glasova birača koja nedostaje, krađom, falsifikatima i prevarama posle glasanja, itekako brzo nadoknađuje. Na taj način će taj pokvarenjak vladati Srbijom do njenog sudnjeg dana, tačnije sve dok Aleksandar Vučić, možda zaista Polu-Šiptar, ne uništi Srbiju (do)davanjem srpskih teritorija veoma brzo šiptarskom Kosmetu, davanja autonomije Sandžaku uz mogućnost kasnijeg otcepljivanja od Srbije i pripajanje muslimanskoj Bosni kao i odvajanje Vojvodine od Srbije. Poznato je da su Podunavske Švabe -danas Nemci, odavno bacile oko na vraćanje Vojvodine u njihovo vlasništvo. Od svih od naroda krvavo plćenih subvencija tobožim „investitorima“ za otvaranje novih radnih mesta, umesto od Vučića i njegovih mafijaša namerno uništenih, 90% nemačkih fabrika otvara pogone samo u Vojvodini a ne u centralnom ili južnom delu naše države. Zašto? Zato što im je možda obećano, kroz šurovanje AV sa bivšom istočnonemčkom funkcionerkom komunističke omladine „Freie Deutschje Jugend“ Angelom Merkel, odvajanje Vojvodine od Srbije!

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime