Vučić fascinirao ruske naučnike srpskim dostignućem

1
1902
Aleksandar Vulin / Foto: zajednozasumadiju

Ruski naučnici su pred Aleksandrom Vučićem potopili psa u “tečnost koja se diše”, što donekle jeste fasciniralo predsednik Srbije koji je psića po izlasku iz posude pomazio i stavio na spisak za stan od 450 evra po kvadratu, što je uzrokovalo još veće čudo- da pas progovori: “Hvala, ali to što hodam na četiri noge ne znači da sam magarac…”, nakon čega je Vučić samouvereno demonstrirao Rusima napredak domaće nauke…

– Dajte lavor i Vulina…- zbunio je srpski predsednik ruske domaćine, naredivši ministru na odsluženju civilnog vojnog roka da zaroni u lavor napunjen vodom i ne izranja najmanje 24 sata!

– Ma, nek bude ipak 48 sati, čovek je podmornica kad vam kažem… Kad izroni recite mu da smo se vratili za Beograd, nek krene peške lagano, samo mu pokažite pravac da mi ne završi ko prošlog puta negde na Kavkazu držeći govor kako ni Kavkaz ne treba da postoji ukoliko ja ne pobedim…- napomenuo je Vučić, na šta se iz lavora, kroz vodu čulo: “Neću Vas izneveriti, ikono moja, i recite na konferenciji za štampu da ću ako treba ostati pod vodom dok Srbija ne uđe u EU, a domaćine upozorite da me ne vade i ako počnem da se koprcam, tresem i plavim u licu ko štrumpf jer ja uvek mogu više, dublje i duže od drugih, Vama za ljubav…”

– Fascinirani, a?! Nije ti ništa, verujte mi, ovo je tek delić dostignuća koje smo postigli… Vulin u lavoru je tek razbibriga kojom ubijamo vreme između pokušaja državnih udara i destabilizacija vlasti, ono pravo, veliko i značajno u čemu smo napravili istorijski iskorak je držanje čitave Srbije u blatu, obećanjima, bedi, prezaduženosti, strahu, obmanama i pretnjama da će Marjan Rističević postati ministar kulture i obrazovanja pa neka onda roditelji rade s decom analizu epske pesme “Početak bune protiv Zmaja od Šipova i Mace Diskrecije”…- poručio je Aleksandar Vučić, otkrivši tek još nekoliko detalja orgazmičkog dostignuća, ravnom otkrivanju tačne lokacije fakulteta na kojem je diplomirao Tomislav Nikolić i doktorirali Stefanović dr. Nebojša, Mali dr. Siniša i resto akademske elite koja je na stečena zvanja čekala i po nedelju dana, s obzirom da nisu slata preporučeno već običnom poštom.

Da Vas podsetimo:  PONOSNA ANA

– Rekoh, fenomenalno je to vaše s kučetom, ali zamislite čitavu naciju kao četvoronošce, pa ih onda dobrano ubedite da i oni sebe zamisle tako, a potom ih potopite u jad, bedu i čemer i držite tako godinama ubeđujući ih da na površini nema ničega i da je blato zapravo lekovito! Pustite ih da malo izrone za izbore, pomazite, a onda po objavljivanju rezultata opet nazad sve pod izgovorom da se iz te perspektive najbolje vide temelji države blagostanja koju gradimo zbog njih i na njihovim grbačama, ovaj, na njima, odnosno, njihovoj veri da je sutrašnje loše daleko bolje od današnjeg očajnog, a svakako ništavno u odnosnu na preksutrašnje mučno, jer reforme su kao trudnoća- nekoliko prvih meseci bude i mučnine, povraćanja, nesvestice od gladi, ali kako vreme odmiče situacije se popravlja i narod se navikne na svakodnevnu mučninu, nesvesticu, glad, bolove, rast stomaka, pad standarda, visok pritisak i nizak nivo samopoštovanja. Dakle, Srbija je jedan veliki eksperiment u koji sam uključio sve naše umne uglave, a kako oni nešto stalno izvoljevaju posao sam prepustio svojim najboljim laborantima koji su se godinama dokazivali na lepljenju plakata i krivljenju kifli za sendviče. Rezultat je neverovatan, verujte mi…- zaključio je Vučić, napomenuvši još jedanput da na svakih 12 sati doliju Vulinu u lavor desetak litara vode kako bi dopunili ono što popije pokušavajući da drži govore i pod vodom, zamolivši da ga ipak zadrže 72 sata pre nego što ga izvuku i saopšte u kom pravcu da krene lagano ka Srbiji, ali baš lagano, baš-baš lagano…

Mihailo Medenica

dvaujedan.wordpress.com

1 KOMENTAR

  1. A vidite meni se sve nekako cini da ce vucic vrlo brzo preminuti bez obzira na delotvornost kubanskih vakcina koje je otisao tamo da isproba. Ne znam odakle mi ovakve cudne misli.Prosto sam sebe pitam.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime