Vučić ga primio: Nisam ništa osetio

2
427

Došao je i taj dan. Predsednik Srbije je odlučio da primi i to pred kamerama. Sinofarma. Kinesku vakcinu od njegovog brata Sija. Jedni su mislili da se boji vakcine, drugi su mislili da se već tri puta vakcinisao, a neki su ipak govorili da je i Vučić tzv. teoretičar zavere i da se nikada neće vakcinisati. Primljeno je, što bi se reklo.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u selu Rudna Glava kod Majdanpeka prvu dozu vakcine kineske kompanije „Sinofarm“. Vučić je vakcinu primio u seoskoj ambulanti Doma zdravlja „Dr Veroljub Cakić“.

Predsednika Srbije vakcinisala je doktorka Anita Repeđić, kojoj je Vučić, prilikom ulaska, predao buket cveća. Vučić je prošao uobičajenu proceduru pred vakcinaciju protiv kovida – razgovor sa lekarom o eventualnim sadašnjim tegobama, izmeren mu je pritisak, a predsednik je rekao i da je alergičan na penicilin.

Posle vakcinacije on je prokomentarisao da „ništa nije osetio“ i da se odlično oseća.

U razgovoru sa medicinskim osobljem Zdravstvene stanica Vučić se informisao o procesu vakcinacije u Rudnoj Glavi.

Doktorka je, posle davanja vakcine, predsedniku poručila da se vide za tri nedelje, kada će primiti drugu dozu vakcine.

Govorći nakon vakcinacije, Vučić je, na pitanje zašto se tek danas vakcinisao i zašto baš u Rudnoj Glavi, podsetio da se prva vakcinisala premijerka Ana Brnabić, i da je on rekao da čeka da se milion ljudi vakciniše, uz njegova klasična izmotavanja i glupiranja koja su nedopustiva za predsednika države.

„Kada se ona vakcinisala krenule su priče da nema vakcina, da će samo vlasti da se vakciniše, pa sam doneo odluku da to ne radim. Moja politika je bila da ću da se vakcinišem kada i narod“, pametovao je Vučić pred kamerama i kezeći se narodu koji nema leba da jede.

Da Vas podsetimo:  Branko Dragaš: "Vlast priprema veliku nevolju"!

Što se odluke o mestu vakcinacije tiče, kaže da je došao u Rudnu Glavu da se vakciniše zato što voli to mesto i istok Srbije, kao što voli i jug, zapad, kao i sever Srbije.

„Nije Srbija samo Beograd“, poručio je on.

Izvor: Slavija-info

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime