Vučić i Muhamed el Abar: Prevara veka!

2
1683

1_149670

Saradnja Vučića i Muhameda el Abara je prevara veka: Pogledajte kako je opljačkao druge zemlje! FOTO
Lažne građevine Muhameda el Abara nicale su po svetu kao pečurke – a nijedna nije ni započeta. Zbog njega su mnogi završili u zatvoru, između ostalih i ministar policije Indije. Pogledajte sve lažne projekte ovog čoveka.

Investitor Muhamed el Abar, investitor „Beograda na vodi“, poznat je celom svetu po svojim prevarama!

Mediji već mesecima prenose grandiozne ideje o ovom projektu i veličaju investitora Muhameda el Abara.

Tako je premijer Srbije rekao da zemljište na kojem će biti izgrađen Beograd na vodi neće menjati vlasnika, već da će biti dat u zakup na određeni broj godina, a investitor tog projekta Muhamed Alabar rekao je da će projekat biti realizovan u saradnji sa domaćim arhitektama.

Vučić je rekao da će Beograd uložiti u rašćišćavanje prostora Savskog amfiteatra oko 200 miliona evra, a možda i manje.

Još je zanimljivije što „investitor“ istu ploču vrti svuda. Ovo je najavljivano u Srbiji:

Premijer je rekao da će arapski investuitior uložiti više od tri milijarde, a možda, čak, i četiri milijarde evra i da će u skladu sa investicijom biti podeljen i profit.

Upitan da prokomentariše pad akcije kompanije Arabtek iz Dubajia za 50 odsto, Vučić je rekao da je vrednost te kompanije, čak, umanjena. On je, naime, objasnio da je njena vrednost i dalje viša od deset konsolidovanih budžeta Srbije.

A istu priču je prodavao u Kurdistanu! Ovo je projekat „Erbil“, čiji je početak gradnje Muhamed el Abar najavio za 2013. godinu, pritom obećavši i 35.000 radnih mesta!

Ovako su premijer Kurdistana i Muhamed el Abar gledali maketu njihovog grandioznog projekta:

1_149667

A danas je od silnih investicija ostao samo bilbord usred pustinje:

Da Vas podsetimo:  Hoće li novi rat krenuti iz Sarajeva, iako mu Server `gravitacionu tačku` vidi u Brčkom?

Br48_Tn_TIUAAf_AM7_jpg_large

Njihova maketa:

Br4_E_h_CIAAORnq

Od svega je ostalo samo ovo – stari salon automobila pretvoren u sedište Al Abarove kompanije:

Br4_ZOKCIAAu_Y96

Ovo su obećanja data kurdistanskom narodu:

I to nije sve, ovaj „investitor“ je uspeo da „zavrne“ i Pakistan. Naime, kako piše „Arabianbusiness.com“, Muhamed el Abar, u Karačiju je obećana gradnja projekta „Crescent Bay“ za jul 2008. godine, i to je bio samo deo njegovih milionskih „ulaganja“ u ovu zemlju.

Naime, investitori su prestali da plaćaju rate za svoja zemljišta, pa je Muhamed pokušao da prekine gradnju, u čemu ga je sprečila vlada Pakistana, i tvrdi da nije odustao od gradnje, već je samo odložio projekat zbog finansijske krize, te da će uskoro početi sa izgradnjom.

To opet nije sve – u Indiji je, prema pisanju tamnošnjeg „IndiaTimes“-a, 2011. godine optužen zbog kriminalnog udruživanja, prevare i falsifikata. Kako piše „track2realty.com“ vlada Amarindera Singhua Indiji je znala da je gradnja „Commonwealth Games“ u gradu Mohali (Pandžab) nelegalna i lažna, ali nisu smeli da reaguju jer je Muhamed imao čvrste veze sa svim političkim moćnicima. Na konto toga je i prevario 560 kupaca stanova a vlasnicima zemlje nije dao ni dinar još od 2006. godine. Ministar unutrašnjih poslova indijske države Andhra Pradesh uhapšen je zbog saradnje sa ovim prevarantom!

Da li ista sudbina čeka i Srbiju?

dnevno

2 KOMENTARA

  1. Draga gospodo novinari i ostali drušebrižnici,
    Izgleda da je u pitanju ona narodna „da sve nekome možete oprostiti osim uspeha“.Sami gospod Bog je poslao gospodina Vučića da nas izvede iz ovog pakla ukoji su nas vodili svi redom poslednjih decenija.Zasučimo rukave i pridružimo im se svi dobronamerni i rezultati neće izostati.
    Nemojte misliti ako ništa neradite nemožete ni pogrešiti,varate se pogrešili ste samom činjenicom da ništa neradite, ako je tako a jeste nesmetajte drugima koji pokušavaju da nešto urade.
    Pozdrav,Nikola Rambat

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime