Vučić je još uvek živ, toliko živ da življi ne može biti

1
759
Foto: printscreen

Već osam godina traju navodni neprekidni pokušaji atentata i ubistva predsednika Srbije

  • Ubijanje Vučića traje stalno, već godinama, navodno, sa svih strana ga pokušavaju ubiti, sa neba, iz šume, sa zemlje, iz automobila, sa planina, sa krovova visokih zgrada, preko inerneta, naročito preko Fejsbuka, Tvitera, Instagrama…
  • Vučićev madijski tim verovatno je procenio da ovakva kampanja atentata donosi političke poene predsedniku i zato se spin vestima, informacijama iz nepoznatih izvora stalno podgreva i razvija marketinškim akcijama priča o ugroženosti predsednika Srbije.

Najnoviju kampanju da Vučića  hoće da ubiju pokrenuo je pre dan-dva u parlamentu neki novi, nepoznati poslanik Srbislav Filipović sa liste „Aleksandar Vučić – za našu decu“. On je pominjao „neke klanove u opoziciji oko Đilasa i Jeremića sa kriminalcem Čabom Derom“ koji hoće da ubiju Vučića i tražio hitnu istragu…

Ubijanje Vučića traje stalno, već godinama, navodno, sa svih strana ga pokušavaju ubiti, sa neba, iz šume, sa zemlje, iz automobila, sa planina, sa krovova visokih zgrada, preko inerneta, naročito preko Fejsbuka, Tvitera, Instagrama – a on je još uvek živ, toliko živ da življi ne može biti!

Iako je navodno bilo mnogo priprema i pokušaja atentata na predsednika do sada nije uhvaćen nijedan atentator / Foto: Printscreen (Između sna i jave)

Pokušavaju da ga ubiju i vođe opozicije i anonimni, nepoznati građani, i njih organi prisile hapse, odvode u zatvor, sude, nije važno da li su oni realno opasni po njegov život, jesu li oni sposobni da ubiju,  ili je u pitanju samo verbalni delikt. Nije važno da li je predsednik Vučić bio fizički ugrožen, važno je da je njemu prećeno smrću i da se on oseća ugroženo, preplašeno…

Ima predsednik paranoju da je meta, stalna meta najgorih ubica svih profila i iz Srbije i iz inostranstva. On je uplašen od nasilne smrti, u groznici je, strah nadvladava sve ostalo i on je neprekidno opsednut raznim atentatima…O tome on povremeno i sam govori, priča…

Da Vas podsetimo:  ŠTA DALJE: OPOZICIJA I POLITIKA POGREŠNIH KORAKA

O ovom fenomenu smo već pisali 1. jula  2018.  godine u tekstu Izmišljanjem atentata Vučić daje sebi veći značaj i skreće pažnju sa ključnih, bitnih problema i pitanja u državi

U tom tekstu smo konstatovali da već šest godina traju neprekidni „pokušaji ubistva“ predsednika Srbije i državni udari. Paranoični strah ovladao je predsednikom Srbije i on se iz te užasne opsesije očigledno ne može izvući. A kao i da uživa u tome.

Uskoro će 8 godina da Vučić ima apsolutnu vlast u Srbiji i postavlja se pitanje: Da li ćemo o pokušajima atentata na predsednika slušati do kraja redovnog predsedničkog mandata 31. maja 2022. godine?

Biće to punih deset godina, tačno cela decenija “ataka” na život predsednika Srbije!

U strahu su velike oči: da li se Vučić stvarno plaši da će ga ubiti? / Foto: Printscreen (Između sna i jave)

Hajka preko Pinka, TV Hepi, Informera, Telegrafa i drugih štampanih medija da predsednika mogu ubiti svaki dan, da je njegov život ugrožen stvara atmosferu linča prema svakom ko bilo šta negativno izgovori o predsedniku Srbije.

Mnogo ljudi iz Srbije je hapšeno, saslušavano, ispitivano u policiji i tužilaštvu zbog pretnji Vučiću preko društvenih mreža, a mnogi su i osuđeni, izgubili su posao, a neki su i tragično završili svoje živote, bilo da su umrli u zatvoru, ili su nastradali pod nejasnim (sumnjivim) okolnostima.

Od strane Ministarstva unutrašnjih poslova javnost je bila obaveštavana o pokušajima atentata na Vučića u više od deset navrata, a najdrastičniji slučaj je bio priprema atentata u šumici kod Jajinaca oktobra 2016.

I tada i danas smo postavljali pitanje: kome je u Srbiji interes da se stalno, neprekidno plasiraju ovakve dramatične vesti o ugroženosti predsednika i da se stvara atmosfera skore likvidacije A. Vučića, predsednika Srbije?

Vučićev madijski tim verovatno je procenio da ovakva kampanja donosi političke poene predsedniku i zato se spin vestima, informacijama iz nepoznatih izvora i izjavama saradnika iz njegovog okruženja stalno podgreva i razvija marketinškim akcijama priča o ugroženosti predsednika Srbije.

Da Vas podsetimo:  OSTAVKA: REČ ZA KOJU NAPREDNJACI NE ZNAJU. OSIM KAD IM JE VOĐA NE POMENE

Još jednom konstatujemo da je ovo vrlo opasna igra i akcija koju vode Vučićevi spin doktori i medijski moguli.

Pored toliko velikih briga za javne, državne, narodne interese Vučiću samo još hvali briga o sopstvenom životu / Foto: Printscreen (Između sna i jave)

Na jednoj strani reč je o propagandi, zloupotrebi, manipulaciji javnim mnjenjem i biračima. Reč je o klasičnoj prevari birača i namicanju političke podrške sračunate sa najmprimitivnijom emotivnom ujdurmom.

Na drugoj strani, izruguje se, omalovažava i dezintegriše čitav bezbednosni sistem jedne države, njene institucije i organi kojima je nametnuto da se bave paralelnom stvarnošću nastalom u čistoj uobrazilji predsednikove mašte. Jer, državne institucije trebalo bi da se bave ustavnim nadležnostima u okvirima zakona.

Zato: dosta sa ubijanjem Vučića!

Jovo Vukelić
Izvor: Između sna i jave

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime