Vučić je potvrdio svoju nameru, a mi?

1
628

“Наши дани све су блеђи, а јунаци све ређи.”

Na svom trijumfalnom nastupu u nekada Narodnoj skupštini Srbije, a danas samo njegovoj, Aleksandar Vučić je ponovo ubeđivao javnost da je crno belo i obrnuto, odnosno da je izdaja koju čini najbolje rešenje za Srbiju. Dok im se umišljeni vođa obraćao, članovi SNS kartela, uključujući i koalicione partnere, idolopokloničkim višeminutnim aplauzima i ovacijama pokazivali su svoju odanost njemu. Velika predstava u Skupštini, kakva se može videti samo u Severnoj Koreji, pokazuje ne samo stanje duha i društvenih odnosa u koloniji Srbiji, nego nagoveštava i njen skori kraj.

Navedenoj predstavi prethodila je pogubna i očekivana odluka Vučićeve Skupštine da menja Ustav Republike Srbije, koji je od 2012. godine, dolaskom naprednjaka na vlast, praktično suspendovan. Došao je trenutak da bezakonje, kriminal i pre svega izdaju treba legalizovati i ujedno staviti tačku na predaju KiM, uništenje porodice i pravnog sistema, pretvaranje Srbije u obećanu zemlju za homoseksualce, muslimanske ektremiste i kriminalce… Odluka o promeni Ustava treba još samo formalno da se potvrdi na referendumu. Tako umesto referenduma o statusu KiM, koji nije prihvaćen od ogromne većine građana, dobićemo sličan referendum pod nazivom promena Ustava. Ulog je isti, izdaja KiM i ukidanja naših prava i sloboda koja nam garantuje važeći Ustav. Da se razumemo, odluka na referendumu koji će biti po najavi naprednjaka na jesen, već je doneta. Pod ovim uslovima, kada ne postoji mogućnost za slobodne izbore, referendum će bez većih problema ”uspeti”. Ne postoji nijedna organizacija, stranka ili pokret da spreči krađu na referendumu. Ako bi koji slučajem i neko izašao sa dokazima da je referendum pokraden, nadležne Vučićeve institucije bi potvrdile njegovu ispravnost i odbile sve žalbe kao neosnovane. To smo već videli na svim izborima koji su organizovani od dolaska naprednjaka na vlast.

Da Vas podsetimo:  Antonije Đurić – najveći neprijatelji Srbije su oni sa srpskim imenima i prezimenima…

Istovremeno, Vučić smišljeno radi na pogoršanju odnosa sa Rusijom: sankcije prema Belorusiji, potpisan sporazum sa V.Britanijom o suzbijanju malignog uticaja Rusije i od javnosti sakrivene vojne vežbe sa NATO na jugu Srbije u kojim su učestvovale vojske svih suseda. Tako je naneta velika šteta odnosima sa jedinim iskrenim prijateljima, Rusijom i Belorusijom. Smišljeno urađeno, kako bi isprovocirali Rusiju da odustane od čvrstog stava da je KiM deo Srbije, koji je dosad uspešno branila u Savetu bezbednosti UN kroz rezoluciju 1244.

Vučić je potvrdio svoju izdaju, Šiptari su pokazali svoje namere, Zapad je otkrio svoje planove. Vučić hoće da uništi zemlju i narod. Šiptari hoće da stvore Veliku Albaniju. Zapad hoće da izbriše Srbiju sa političke karte sveta. A šta hoće narod srbski?

Situacija je više nego teška i skoro bezizlazna, što govore i sledeće činjenice:

1. Vučiću je rok upotrebe od strane Zapada istekao i on, hteo – ne hteo, potpisane ugovore ima da završi u što kraćem vremenu. Sve afere koje su isplivale u toku ove godine i sukobi unutar SNS kartela su direktna posledica pritiska gazda sa Zapada. Zbog toga on je spreman da učine sve da bio sačuvao svoju glavu i vlast.

2. Beogradska patrijaršija, deo SPC koji su uzurpirali ekumenisti, daje punu podršku Vučiću, jer su i sami pod kontrolom Zapada i pre svega Vatikana. Smišljeno unosi podelu u narod i sprečava da se organizovano pruži otpor pokretanjem litija i stvaranjem fronta za odbranu vere, kolevke KiM, porodice i slobode od Boga nam date.

3. Opozicija, pokreti i pojedinci, mislim na one koji se predstavljaju kao patriote, svesno ili nesvesno rade za Vučića. Zbog sujete i međusobne netrpeljivosti (u većem su međusobnom sukobu nego sa Vučićem), iako su im usta puna poziva za stvaranje jedinstvenog otpora, ne predstavljaju nikakvu opasnost za trenutnu kolonijalnu upravu. Jedino u čemu su dobri jeste organizovanje raznih peticija, protesta i manifestacija, kojima okupe od par stotina do nekoliko hiljada ljudi i tako vrše sopstvenu promociju. Mnogo prazne priče, bez pravih dela! Da su iskreni, kao što nisu, prešli bi preko nebitnih razlika, i pre svega nadvladali sopstvene sujete, složili se oko opštih nacionalnih interesa i stvorili jedinstven front.

Da Vas podsetimo:  Najveća sramota Srbije našla se na BBC listi utisaka godine

4. Vreme takođe nije na našoj strani. Ovo je vreme anarhije, bezverja, kompromisa i izdaje, doba potpuno palog čoveka koji teži da zadovolji svoje najniže strasti, pri čemu ne bira sredstva kojim će ispuniti svoje bolesne i sebične želje. Planovi Zapada koje uspešno sprovodi preko kolonijalne uprave od 2000. godine su skoro realizovani, posebno najvažniji o promeni svesti. Kroz medije i pre svega obrazovni sistem postajemo poslušna masa koja ne zna da misli svojom glavom i koje će sve prihvati za trenutak lažnog spokoja, bez obzira na posledice. Primer korone i vakcinisanja je najbolja potvrda.

Međutim iako je situacija više nego teška, ona nije beznadežna, jer smo narod sa korenom Svetosavskim, koji ma koliko ga sekli uvek daje plodne izdanke. I tako će biti do svršetka veka. Mi smo ratnički narod sa izraženim nacionalnim identitetom ukorenjenim u Svetosavlju i Kosovskom zavetu, zbog čega smo uvek bili čvrst orah koji se nije dao slomiti. Rađamo se sa čašću velikog Božijeg naroda, a da li ćemo umreti sa njom isključivo zavisi od nas!

Srbi, umesto što očajavate i šapućete tako da sami sebe ne čujete, počnite da vičete da više ne možete da trpite teror, izdaju i poniženje. Počnite ponovo da verujete u Boga, Srbstvo i sebe, a onda ćete od nemoćnih postati jaki. Pokažimo da u nama još teče krv časnih predaka, koji su se za slobodu borili i izborili! Dosta smo odstupali, vreme je za nastupanje. Treba se boriti, suprotstavljati i aktivno dejstvovati protiv vidljivih i nevidljivih neprijatelja. Srbine, ne kukaj i ne očajavaj, ne diži ruku na sebe i svoje bližnje, već na one koje su te i doveli u ovaj težak položaj. Možda smo trenutno slabi i razjedinjeni, ali ne smemo pristati da budemo robovi, ne smemo odustati od slobode, pokažimo veru u Boga i Srbstvo!

Da Vas podsetimo:  ODLAZAK POSLEDNjEG VOZA

Zar ćemo dozvoliti Vučiću i ostalim izdajnicima da nam oduzmu čast koju su nam u nasledstvo ostavili Sveti Sava, Sveti velikomučenik knez Lazar, Miloš Obilić, Vožd Karađorđe, Đeneral Draža i ostali sveti i časni preci? Naši časni preci su zbog mnogo manjeg razloga odlučno i hrabro u borbu kretali, a šta mi čekamo, u pitanju je naša čast i ponos, naš opstanak ili nestanak? Srbi, na sabornost da obespravljeni i poniženi, odlučno i nepokolebljivo uzmemo stvar u svoje ruke i da branimo Ustavni poredak, celovitost zemlje i svoje pravo na normalan život. Srbijo budi se, buni se, bori se!

Učinimo što stoji do nas, ostalo će Gospod dati!

Rab Božiji Goran Živković

Izvor: Borba za istinu

1 KOMENTAR

  1. Naš Svetosavski koren je počeo da truli opštenarodnom rasprodajom vere za večeru komunistima, smrtnim neprijateljima religije, pa i našeg pravoslavlja. Ni blizu Osmanlije i Vatikan nisu uspeli da kupe duša srpskih tokom vekova, kao što su komunisti uspeli sa srpskim dušama na rasprodaji u decenijama posle rata.
    Mi smo ratnički narod koji se bori kada mu je ugrožen opstanak pod raznim osvajačima, kada je doteran do zida. A u miru, Srbi su uvek odani prvom tiraninu koji ih zajaše i lomi kičmu. Poltronstvo-podaništvo i potkupljivost za male pare su naše prokletstvo najvidljivije u miru, a i najštetnije.
    Mi nismo više verni Bogu već novcu, potrošači smo večito u trci za parama i zaraženi potrošačkim besnilom i sebičlukom. Vera nam je maska iza koje se krijemo, krstimo se da svi vide, a u Boga ne verujemo. Državu bismo prodali samo kada bismo mogli i nisu vlasti izuzetak u izdaji. Mase su spremne na to isto, ali nisu na vlasti da urade isto što i nitkovi na vrhu vlasti.
    Pogledajmo se, pogledajmo ljude oko sebe i nemojmo se više zavaravati da smo kao nekadašnji Srbi. Konformizam i konzumerizam su naš narod deformisali u pravcu truleži kojom je Zapad krenuo još odavno. Samo što smo mi majstori samoobmane, samozavaravanja i ulepšavanja slike o sebi.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime