Vučić je umešan u slučaj Krušik, Ivanović, i Ćuruvija!

0
2874
Nikola Sandulović / Foto: YouTube Screenshot

Gost Slavija info TV bio je Nikola Sandulović lider Republikanske stranke. Obrazovan, rečit, hrabar i sposoban, Sandulović se ne libi da prozove,  najviše funkcionerima naprednjaka. Zbog navedenog Nikola Sandulović je trn u oku SNS vrhuške, koga naprednjaci vređaju, lažno optužuju, medijski zabranjuju pa čak pokušavaju  i da ubiju, o čemu Sandulović opširno govori.

Sandulović ekskluzivno otkriva ko, kako i kome se prodaje srpsko naoružanje, ko i gde u okviru visoko organizovanog državnog kriminala, skladišti i distribuira narkotike u Srbiji, najavljuje velika otpuštanja u Prvom partizananu iz Užica itd. Sandulović je progovorio o brojnim pretnjama koje mu je Vučić upućivao preko jednog službenika BIJE, čija je kulminacija pokušaj atentata dizanjem kola u vazduh na Bogojavljenje. Sandulović obznanjuje ime atentatora i poruku koju mu je Vučić preneo nakon neuspelog atentata. Nikola Sandulović ekskluzivno objavljuje ispovest Olivera Ivanovića datu njemu dve meseca pred smrt, u kojoj je prema Sandulovićevim navodima kazao sve! Nikola Sandulović optužuje Aleksandra Vučića da je umešan u ubistvo Slavka Ćuruvije, Zorana Ćinđića i Olivera Ivanovića. Samo za Slavija info TV, Sandulović otkriva podatke o tajnom političkom savezništvu između Vučića i Đilasa, kazavši kad i gde je Đilas dao prve pare Vučiću i iznevši podatke o sastanku Andreja Vučića i Dragana Đilasa u jeku protesta Jedan od pet miliona. Kao jako dobro obavešten čovek, Sandulović otkriva gde Vučić krije novac i koliko ima istog.

Nikola Sandulović opširno govori o svom sukobu sa Vladimirom Đukanovićem, a posebno o suđenju po tužbi Đukanovića za uvredu časti (zbog toga što ga je Sandulović oslovljavao imenom Bizon) i otkriva sa kojim se kriminalcima Đukanović druži. Gost razotkriva i Gorana Vesića, iznevši potpuno nove podatke o njemu, koji objašnjavaju životni put i trenutnu poziciju Vesića. Pored Saveza za Srbiju, Sandulović i SRS, DSS, Zavetnike i SD, takođe vidi kao Vučićevu lažnu opoziciju i ističe: „Opoziciji pravoj se preti, dok lažna uživa.“ U vezi migrantskog pitanja Republikanska stranka bi postupala orbanovski, a Sandulović upozorava da Srbiji preti opasnost od migranata, jer je Vučić potpisao tajni sporazum sa Angelom Merkel, navevši detalje tog sporazuma. Sandulović govori o svom sastanku sa američkim diplomatom Vilijamom Vokerom, na kojem je Voker, na Sandulovićevu molbu pokazao sva dokumenta koja su tajno potpisali sa SAD najviši zvaničnici Srbije od Šainovića do Vučića.

Da Vas podsetimo:  Pravo stanje u bolnicama, nepouzdanim respiratorima i testovima?!


Slavija info TV

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime