„Vučić je žrtveno jagnje koje uskoro puštaju niz vodu“

1
2123

Gost Slavije je po drugi put prof. dr Velimir Abramović. Abramović pokazuje potpuno drugačije gledište o geopolitičkim vektorima velikih sila, potovo Rusije na globalnom novou, a naročito u Srbiji. Pored poznate činjenice da SAD vlada duboka država, gost ukazuje, da to važi i za Rusiju, navodeći ko čini tajanstvene strukture moći ruske države i koji su im ciljevi. Prema mišljenju Abramovića: „Amerika i Rusija praktično u najdubljoj državi, a to je onaj vojni ezoterijski deo obe države, predstavljaju jednu istu strukturu.“ Malteškim memorandum iz 1989. godine, između SSSR-a i SAD, podeljene su interesne sfere u svetu, a jedna od odluka jeste stvaranje nezavisnog Kosova i kasnije priključenje Albaniji. Ta odluka se mora pokriti srpskim potpisom, mora se naći veleizdajnik, to će biti Vučić, koji je žrtveno jagnje više svetske geopolitike, koju on uopšte ne shvata i koja ga uskoro „pušta niz vodu“. Abramović rekonstruiše kako će izgledati Vučićev silazak sa vlasti (ukazuje na etape, aktere, pozadinu) i daje predlog rešenja za preporod Srbije. Gost objašnjava, kako se saradnik stranih obaveštajnih službi dovodi na vlast, kako se održava na vlasti, kako se iskorišćava za sprovođenje njihovih interesa, kako mu se, kad mu je istekao rok službe (period pogrešnog savetovanja) priprema kraj i kako najvažnije svetske obaveštajne službe pridobiju lica za saradnju. Abramović govori o tome, za koje su sve strane obaveštajne službe radili Broz i članovi najužeg jugoslovenskog rukovodstva, šta je pozadina neutralizacije Krcuna i Rankovića, za koga je radio Milošević, a za koga Šešelj i Vučić, čije je čedo zapravo Republika Srpska, zašto su se zakrvili Hrvati i Muslimani u BiH 1992-1995, za koga rade Pacoli i Haradinaj i td. Gost odgovara na pitanjem ko kontroliše vremenske prilike u svetu, koja su tajna oružja SAD, a koja Rusije. Pominje tajna društva Kine, objašnjava ko vlada Kinom, kakav je zapravo uticaj Rusije na Kinu i kakak je zaista njihov odnos.

Da Vas podsetimo:  ZA ZIVOT SRPSKE - Danica Crnogorcevic

1 KOMENTAR

 1. Samo covek koji je sposoban da voli sebe, sposoban je da voli i svet i sve sto postoji u ovom svetu.
  Ljudi su uvek mastali a posebno bogati i mocni da su iznad Boga, da su dovoljno jaki da njima Bog nije potreban i da imaju pravo da kontrolisu svet, da porobljavaju nejace, da eksploatisu prirodne resurse sirom kugle zemaljske.
  Najbogatija elita u svetu pripada Hazarima a oni imaju svoj zakon koji ne vazi ni u jednoj drzavi ni u jednoj organizaciji sem kod Hazara.
  Cak imaju najjacu grupu matematicko-astroloskih strucnjaka koji 24 sata dnevno pokusavaju da odgonetnu kljuc odnosno kod koji vodi do apsolutne vlasti nad covecanstvom odnosno, da i Boga stave pod svoju kontrolu da ON Bog Tvorac i Stvoritelj sluzi njima.
  Masonske loze, Iluminati i sva drustva podredjena su Hazarima, Jezutski klan je takodje podredjen Hazarima jer u svetu ovom i ovakvom vlada novac odnosno papir koji formalno ima neku vrednost a bezvredan je ili plasticne kartice a zlato se drzi u trezorima, jedini plemeniti metal koji ima vrednost sakriven je ljudskom oku.
  Zato njihovoj vladavini i dubokim drzavama dolazi kraj. Bog je kaznio prvostvorene, potopio prvi svet kaznice i ovaj koji sina njegovog zivog razape i od tada, vise od dve hiljade godina samo umnozava svoj greh.
  Mi smo dosli do tacke kad se priroda okrenula protiv nas i uskoro ce ovaj svet ovakav kakav je trenutno nestati u ognju i potresima.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime