VUČIĆ KAŽNJAVA SRPSKE AZILANTE: Ukidamo socijalnu pomoć deportovanim Srbima iz Nemačke!

0
919

Premijer Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je ukidanje socijalne pomoći građanima Srbije koji beže iz Srbije u Nemačku u potrazi za azilom!

Xtl632t
FOTO: Tanjug

Radikalčina kažnjava svoj narod zbog Nemačke!

Kada je reč o lažnim azilantima iz regiona zapadnog Balkana, Merkelova je kazala da postoji saglasnost sa Srbijom da je ona, kao zemlja kandidat, bezbedna država i da njeni građani nemaju pravo na azil, ali i da će se činiti sve da mladima u Srbiji bude data perspektiva.

Vučić je na to dodao da je Srbija saglasna sa programom nemačke kancelarke koji je najavljen, a koji predviđa smanjenje finansijske pomoći podnosiocima molbi za dobijanje azila.

S tim u vezi je najavio da će Srbija doneti zakon da oni koji traže azil, a ne dobiju ga, jer su lažni azilanti, neće moći da očekuju socijalnu pomoć u našoj zemlji, što će drastično smanjiti broj azilanata iz Srbije.

Dakle, oni građani Srbije koji beže iz Srbije u Nemačku u potrazi za azilom neće više imati pravo na socijalnu pomoć u Srbiji kada budu deportovani iz Nemačke u Srbiju!

Umesto da Vučić svojim građanima obezbedi normlane uslove života u Srbiji, što bi svakako uticalo na smanjenje broja lažnih azilanata iz Srbije, on će ih kažnjavati jer su otputovali u Nemačku u potrazi za boljim životom.

Očito je da je Angela Merkel Vučića naribala zbog azilanata iz Srbije. To je samo pokazatelj da je Vučić nesposoban da reži ekonomsku i socijalnu situaciju u sopstvenoj državi. Kada si nesposoban da rešiš problem na human način, jedino ti preostaju represivne mere!

Prema izbeglicama iz Sirije i Avganistana ponašamo se u skladu sa “evropskim vrednostima”. Prema izbeglicama iz Srbije ponašamo se u skladu sa “fašističkim vrednostima”.

Da Vas podsetimo:  Super model vakcinacije: "Gomila ljudi ljutito napušta Dom zdravlja"

teleprompter.rs

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime