Vučić najhrabrije: Vakcinisaću se kineskom vakcinom na svoj rođendan!

2
437

Ne odbacuje se mogućnost da se najhrabriji predsednik na svetu vakciniše sa sve četiri vakcine: prvo kineskom, pa ruskom, zatim nemačko-američkom i na kraju engleskom, prenosi „S*anje stvari“

Izvor: Mondo/Goran Sivački/Guliver/Getty Images Plus/Istock/Moussa81

Peking/Beograd, 26. 2. 2021. (S*anje stvari) – Povodom senzacionalne vesti da će kineski predsednik Si Đinping Srbiji isporučiti još pola miliona vakcina, i to na rođendan Velikog Vođe, Aleksandar Vučić je odlučio, kao najhrabriji predsednik na svetu, da se tog dana i vakciniše, baš tom kineskom vakcinom!

Izvori iz vrha SNS-a kažu da je ostalo malo vremena da rođendana Najvećeg sina našeg naroda (5. mart – primedba S*anja stvari) da bi se taj Dan proglasio kao državni i verski praznik, ali (citiramo) „možemo da organizujemo slet i da na kraju Predsednik, umesto primanja štafete, primi vakcinu, i to kinesku“! Moto sleta i cele manifestacije, nezvanično saznajemo, biće: DA JE VAKCINA LOŠA, NE BI SE ZVALA KINESKA!

Dobro obavešteni izvori bliski predsedniku Vučiću kažu da bi vakcinisanjem (samo) kineskom vakcinom mogao da izazove poremećaj geopolitičke ravnoteže, pa niko ne odbacuje mogućnost da se Supermen iz Feketića i Akvamen iz Lučana vakciniše sa sve četiri vakcine: prvo kineskom, pa ruskom, zatim nemačko-američkom (Biontek-Fajzer) i na kraju engleskom (Oksford/Astra Zeneka). „Nadam se da neće izmisliti još neku vakcinu u međuvremenu, dok sve to ne poprimam“, navodno je zavapio Predsednik Vučić.

Izvor: Stanje stvari

2 KOMENTARA

  1. VAKCINACIJA MOŽE I NE MOŽE? Vakcinacija vođe ΛV traje od početka vakcinacije u zemlji, a fizičko vakcinisanje odlaže iz i njemu neznanih razloga, da ne bude prvi, da se vakcinišu starije osobe, nema vremena, kada se vakcinišu dva miliona sunarodnika, a sada njegova zadnja blamaža je da će se vakcinisati na dan svoga rođenja (valjda 5. marta, ako uopšte zna šta hoće i kako hoće), bajkolažima nikad kraja. Odabrao je kinesku vakcinu, a možda želi da mu je da i ubode kolega Si Đinping. Čovek vodi računa o svom zdravlju. Predlažem mu da dan svoga rođenja proglasi Dan vakcinacije i da bude državni praznik, koji bi se slavio nedelju dana, da se ne zaboravi. Da li je ovo konačno, kako stvari stoje, da ne veruje čovek?

  2. VAKCINACIJA MOŽE I NE MOĐE? Vakcinacija vođe ΛV traje od početka vakcinacije u zemlji, a fizičko vakcinisanje odlaže iz i njemu neznanih razloga, da ne bude prvi, da se vakcinišu starije osobe, nema vremena, e sada zadnja blamaža je da će se vakcinisati na dan svoga rođenja (valjda 5. marta, ako uopšte zna šta hoće i kako hoće), bajko lažima nikad kraja. Odabrao je kinesku vakcinu, a možda želi da mu je da i ubode kolega Si Đinping. Čovek vodi računa o svom zdravlju. Predlažem mu da dan svoga rođenja proglasi Dan vakcinacije i da bude državni praznik, koji bi se slavio nedelju dana, da se ne zaboravi. Da li je ovo konačno, kako stvari stoje, da ne veruje čovek?

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime