Vučić: Nemcima ne verujem ama baš NIŠTA

4
288

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, gostovao je na televiziji Prva, gde je uoči odlaska u Brisel govorio o situaciji na Kosovu i Metohiji. Rekao je da „Nemcima ne veruje ama baš ništa“, dok je Radu Trajković, političarku sa KiM, rekao da „grakće“.

Foto: Printskrin/TV Prva

Vučić je najavio da će se sa Kurtijem sastati u ponedeljak od osam sati.

– Kasno sinoć nismo ni znali kad je tačan termin sastanka sa Kurtijem… Sinoć kasno smo saznali da će to biti ujutru u osam časova. Situacija je teža nego u poslednjih 10 godina i objasniću zašto, a nisu samo tablice!

A onda je predsednik Srbije govorio i o Miroslavu Lajčaku, izaslaniku Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine.

– Pitao sam Lajčaka, zašto me uopšte zovete. Što ne pozovu samo Kurtija… Mi smo uradili i napravili sve što smo mogli, kad vas sateraju u ćošak i nemate kud, onda vam je lakše. Ne mislim da će Kurti išta odložiti jer bi odložio da je hteo. Kurti je pokazao da ne želi da Srbe na KiM.

Vučić je potom istakao da je „glavna tema njegovih protivnika u Srbiji i okruženju“.

– Gde god je potrebno da se ide protiv Srbije napraviće dogovor bez problema. Sa svim unutrašnjim teškoćama, regionalnim teškoćama idemo u Brisel. U albanskom parlamentu, u crnogorskom, jedina tema su Vučić i Srbija. A kakve veze imam? Nikakve, nego je potrebno da Srbija bude slaba. Sa svim tim idemo u Brisel. Danas čujem da postoji neki drugi plan koji je isto loš, američki, ali predviđa da ne omogućimo ulazak Kosova u UN. Gde ste videli taj plan? Dajte mi ga potpisaću ga odmah, da rešimo odnose sa Albancima, a da im ne damo ulazak u UN ? Potpisaću ga odmah. Znate kad će da nam ponude to, nikada – rekao je on, a zatim pričao o Nemačkoj.

Da Vas podsetimo:  O psovci, psovačima i Narodnoj skupštini

– Nemcima ne verujem ama baš ništa kad je reč o Kosovu i Metohiji – istakao je on.ALEKSA

4 KOMENTARA

  1. Naravno, a oni tebi, znajući kolika si lažovčina uvek bio i ostao, ne veruji još manje od -NIŠTA! Njima si bio dobar jer si za Švabe Srbiju napravio kozom -muzarom kroz ogromne donacije njihovim firmama za otvaranje novih radnih mesta.Henkel u Kruševcu je navodno dobio i do 140.000 evra po radnom mestu. U mesto radnih mesta u srpskoj industriji koju ste ti i tvoji satrapi totalno uništili! I gde otvaraju Nemci svoje fabrike? Pa naravno u Vojvodini jer nije nikakva tajna da oni odavno pomažu separatiste iz Lige vojvošanskih Mađara, Čanka i druge da se i Vojvodina -kao Kosmet- odvoji od Srbije. I vrati se bar nekoliko stotina hiljada Nemaca koji su do 1944. g. bili -po popisu iz 1933.g. sa oko 500.000 ljudi većinska nacija u Vojvodini. Sve to u smislu kako je Hitler govorio i započeo ratom -prodora na istok. (Drang nach Osten)

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime