Vučić o Kokezi: Ne razumem zašto je odbio poligraf

0
247

 

Foto: Printscreen/TV PRVA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u TV obraćanju komentarisao je saslušanje predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Slaviše Kokeze. Predsednik Fudbalskog Saveza Srbije je priveden u nedelju na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića (47), poznatijeg kao Aca Bosanac, ali i drugih operativnih saznanja.

“Dobio sam sve neophodne informacije, ne bih da se izjašnjavam na bilo koji način osim da ne razumem zašto čovek u kojeg sam imao poverenja je odbio poligraf, posebno zato što mu je rečeno da može da ide na jedno, ne na 10 pitanja. Iako je ključno pitanje da li je učestvovao u pripremanju moje likvidacije, ja u to ne mogu da poverujem. Meni je to vrlo čudno, čim neko ne ide na poligraf. Ali da je planirao ili čuo nešto o tome, u to ne verujem. Svima njima nisam na senku zgazio, ništa im nažao nisam učinio, ni ja ni neko iz moje porodice. Koliko se loše osećam, to valjda govori i moje raspoloženje. Ne zato što sam uplašen, nego zato što sam tužan”, rekao je Vučić.

Podsetimo, predsednik FSS Slaviša Kokeza odbio je danas poligrafsko ispitivanje, čak i na pitanje da li je učestvovao u pripremanju ubistva predsednika Vučića. Kokeza je priveden u nedelju na informativni razgovor na osnovu različitih navoda Aleksandra Kajmakovića (47), poznatijeg kao Aca Bosanac, ali i drugih operativnih saznanja.

Pre nekoliko dana, u javnost je procurila informacija da je Kajmaković do poslovnih odnosa sa Veljkom Belivukom, zvanim Velja Nevolja, došao preko višegodišnjeg poznanstva sa predsednikom Fudbalskog saveza Slavišom Kokezom.

Izvor: Otvoreno

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime