Vučić pljunuo u lice svim novinarima i urednicima RTS! I šta sad?

2
1069
Foto: printscreen

Da sa predsednikovom samovoljom živimo već osam godina, znaju i deca u vrtiću, ali da će se Aleksandar Vučić tako bahato i nevaspitano ponašati u emisiji uzivo na RTS u trenutku saopštavanja novih mera u borbi protiv korone – tu je nadmašio i sebe.

Aleksandar Vučić došao je na RTS, na televiziju koju plaćaju građani Srbije, ne on lično, i pokazao da i posle toliko godina političarenja i dalje ne razume ulogu lidera i javne ličnosti.

Uz dramatizovanje blagih pitanja (da li uplašene) novinarke Javnog servisa, umesto da jasno i koncizno odgovara, on na nju viče, govori joj da izmišlja činjenice i kreira istinu, jer pobogu, nije to ta istina.

– Pogledajte, kako govori novinar RTS-a, pogledajte – u sred studija Vučić drži predavanje i upozorava sve novinare i urednike u Srbiji šta ih čeka.

Ili ćete raditi kako vam ja kažem, ili vas neće biti, eto to čeka sve one koji se usude da realno sagledaju situaciju u kojoj se svi nalazimo.

Mučno je bilo gledati Vučićevo bahaćenje, a jos teže prihvatiti situaciju da novinar ili urednik ne prekida njegovo detinjasto ponašanje tipa „E sad baš neću da kažem“.

– Molim vas, nemojte da razgovaramo na tom nivou. Dva puta ste rekli da izmišljam – u jednom trenutku procedila je kroz zube Olivera Jovićević.

S druge strane, voditeljka možda nije bila spremna da pitanja istera do kraja, a logičnije je da nije smela!

A koji je to nivo bio? Ispod svakog nivoa!

Da Vas podsetimo:  Ljubica i javni interes

– A da, to niste vi. To je bio Zoran Stanojević – ispalio je strelu ka drugom uredniku RTS.

Aleksandar Vučić je ponižavanjem Olivere Jovićević pljunuo u lice svim njenim kolegama, svim pristojnim osobama u Srbiji, ali i svojim glasačima jer su i oni mogli da vide da nije ono za šta se predstavlja.

– Izvinite ako sam bio malo… Iznervirao sam se – rekao je predsednik na kraju emisije.

Dakle, kad se Vučić iznervira – mora da ispašta cela država.

Čuvajte se!

Tatjana Dragojević
Izvor: direktno.rs

2 KOMENTARA

  1. Gledala sam ovaj intervju ( Imam dobar zeludac ) i od samog pocetka predpostavljala da ce se nas „veliki vodja“ponasati bas tako kako se i ponasao, drsko, bezobrazno, nekulturno. U svemu tome cudilo me je samo jedno da gospodja Jovicevic nije ustala i rekla da je on njen gost a ne ona njegov i na kraju krajeva nije ustala i otisla ( pa i po cenu konsekvenci ) i tako mu stavila na znanje , pred celim auditorijumom da i njemu neko moze da kaze dovde si mogao a sada dalje vidi kako ces sam.

  2. Srbiji je preostao ,,luksuz,, da imamo drugosrbijance, zene u crnom i ostale NVO (citaj antisrpeske organizacije), samozvane eksperte, Barbu, rijaliti ( Parovi, Zadruga)……Bas se prosvecujemo i prokuzujemo. Za sve pare iz Budzeta.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime