„Vučić predaje Kosovo Zapadu!“

21
6244

21 KOMENTARA

 1. Pa Kosovo je Vučić predao Albancima još:30.juna 2015.godine. Bilo je to kad’ se valjao po podu u Briselu. Albanci su to proslavili po celoj Evropi i Kosovu. Sutradan su posekli sve borove do Pančićevog Vrha na Kopaoniku…
  P.Sajdžo Bgd.

 2. AKROBACIJE VUČIĆA

  Počela je ta finalna utakmica. Igraju dezerteri protiv naciona. Publika je potpuno slepa i ona je uz ove prve.

  Danas je naš kapiten Vučić u stanju nadahnute i izdajničke ekstaze, jer priprema jednu veliku albansko-srpsku akobaciju, i to samo zarad (po prvi put javnog) priznanja kosovske države. Trenutno vlada zatišje pred veliku buru. Sve je to deo te “osmišljene” uvertire pred završni čin, odnosno pred javno priznanje kosovske države, ali sada pred (šajkačom) znači pred srpskim narodom. Takođe sam pomenuo da je Vučić u Briselu odredio sam sebi i rok priznanja te nezavisnosti, a to je (kraj 2018-e) god. Do tada Vučić mora da kruniše sav svoj rad i pred Srbima, i zajedno (ponavljam) sa njima priznati nezavisno Kosovo. On ovakve Srbe može lagati koliko god hoće, ali Brisel neće moći. Žuri mu se kao što vidite. Na čelo žrtvovanih Srba na Kosovu postavio je svoje pomagače kako bi lakše opravdao svoju izdaju. Posle će opet reći da to on nije uradio, ali se nadam da mu to više neće proći. Umesto da iseli Srbe sa Kosova u Srbiju i da prekine tu izdaju, on taj narod muči tamo. Stvorio je situaciju da se Srbi moraju iseliti sa Kosova u svakoj varijanti.
  Važno je reći da je Vučuć sva počinjena zla srpskom narodu dobro sakrio od srpskog’ naroda. Ali istina nemilosrdno izlazi na površinu, a on postaje sve žešći ne misleći gde će ga dovesti ta drskost i bezobrazluk. On nikakvih argumenata za svoju odbranu nema, a njegove laži su postale nepodnošljive i providne, i srećom slab argument za njegovu odbranu. Vučić još živi u iluzijama da može sakriti jednu od najvećih izdaja i pljački Srbije. Predvodio je jednu drsku pljačku i izdaju Srbije i to pred očima srpskog’naroda. A sada je zaboravio da nam pre njega nije trebao pasoš da bi otišli u Gračanicu. A sada nagoveštavaju promenu i ustava Srbije samo kako bi izbrisali Prištinu iz vremenske prognoze.

  Istine radi, samo da ih opet potsetimo ko je postavio kamen temeljac kosovskoj drżavi!?
  Mi Srbi smo jasno videli kako je Marko Đurić stvorio prvu carinu “Jarinje” prema Kosovu. Tom prilikom se obratio i zbunjenim Srbima u Jarinju i to rečima: “Pređite ovamo preko ovog mosta, ovo je most koji spaja”. Danas je to carina “Jarinje” i odatle su se avnojevske granice pretvorile u državne granice Kosova. Proverite, da li je tu danas carina i granica prema Kosovu!? Jeste.
  Takođe mi smo videli kako je Vučić ugurao “naprednu” stranku u prvu Kosovsku Vladu i parlament. Tom prilikom isti taj Vučić se obratio okupljenim Srbima u Kosovskoj Mitrovici rečima: “Mi će mo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju”. Posle je napravio i koaliciju čak i sa Haradinajem. Da da, to je istina od koje ne može pobeći ni Djurić ni Vučić ni Dačić… To je istina koja otkriva ko su izdajnici Kosova i Metohije.
  Zatim pitam Vučića!? Sta je protivustavno potpisao u Briselu, dana: 30. juna 2015 god. u 22 časa i 54 min.? Predaju jel’ da.
  Samo ove dve činjenice su dovoljne za doživotnu robiju.
  Mora se reći da je Vučić na vlast došao raznim manipulacijama, i lažnim obećanjima. Posle toga je organizovao bande lopova i izdajnika koji su izvršili neviđenu pljačku i izdaju srpskog naroda. Danas je sve vredno srpsko prešlo u ruke stranaca, tako da mi nemamo više ništa naše u Srbiji. A Srbija je pretvorena u pravu robovlasničku državu, u ropstvo.

  Današnja opozicija u Srbiji je slaba i ne ume da ispriča narodu istinu. Opoziciji nije cilj ono (glavno), da oslobode medije i sudstvo u Srbiji, već glume opoziciju, i čine šlagort Vučiću u skupštini. Na taj način samo i dalje održavaju ovu kriminalnu vlast. Opozicija ne vidi da je jedini cilj ovoj vlasti da zadrži i dalju blokadu medija i sudstva u Srbiji. Zašto? Da bih sakrila sva zla od srpskog naroda, i tako pokuśava da izbegne krivičnu odgovornost za ovaj sunovrat Srbije.

  S istim ciljem ova vlast je od parlamenta napravila rijaliti. Tu uglavnom sede obogaćeni pljačkaši koji na velika usta hvale svog’ vođu, i daju mu velike hvalospeve o njegovim lažnim uspesima. Istina tu nije prisutna i ti lažovi ne dozvoljavaju da se govori o izdaji, o
  pljačci i standardu ovog naroda. Ne poštuje se pravo na suprotno mišljenje i zabranjeno je iznošenje istine, iz tih razloga vlast je opoziciju optužila za izdaju i pljačku, ubeđujući i narod da su sve ove nesreće napravili upravo oni, opozicija. Ti lažove zaboravljaju da su oni na vlasti i pred Bogom i pred narodom, ako je to tačno!? Pitam Vučića!? Zašto su ti kriminalci još na slobodi?
  Nego biće ono: “Ko laže taj i krade”.
  Zato je najbolje da opozicija bojkotuje i ovakav parlament i medije i izvore.

  Na kraju vlast da bi izbegla zakonske sankcije koje joj slede za izdaju Kosova i pljačku Srbije, oni uveliko i dele srpski narod. Pojaćava se vojska i milicija u Srbiji, ne da bi branila kosovske Srbe i Rašku oblast, već da bi branila izdajnike i lopove u Srbiji, i to od sopstvenog’ naroda. Ako ovo nije jasno onda pitam: Čemu ili kome služi naśa vojska i policija ako ratom ne brane teritoriju i sopstveni narod?
  Sve će jasno biti kad se na jednoj strani nađu izdajnici Kosova i pljačkaši Srbije, a na drugoj strani biće neistomišljnici i pošten ali gladan srpski narod. Tada će vlast sigurno posegnuti sa tom silom, a ako zaigraju na tu kartu, oni će tu bitku sigurno izgubiti, jer neće imati vremena za akrobacije. Davno sam rekao da se komunisti protiv istine bore otužjem. A ako ne mogu da se odbrane oni izazivaju građanski rat i beže iz zemlje. Ova kriminalna vlast ide ka tome…
  Na kraju, na srpskom narodu je da se seti gde je bio a gde je danas, i gde će biti sutra.
  Samo da ga podsetim da su akrobacije sve veće i veće u vezi priznanja kosovske države…
  Na žalost na vidiku je “velika” pobeda izdajnika a Srbi ostaše bez Kosova…
  I posle ovog’ udarca videćemo šta će biti!? End…

  P:Slavko Jakovljevic Bgd.

 3. AKROBACIJE VUČIĆA

  Danas je vrlo aktuelno pitanje šta nam se desilo u zadnjih 5 godina?
  A desila se SNS-a koja je vrlo složno i organizovano izdala i potpuno opljačkala Srbiju. To su uradili potpuno svesno i timski. I to zahteva jednu hitnu i ozbiljnu reviziju celokupnog njihovog rada. Onda bi se jasno videla i pljačka i izdaja Kosova. Tada ne.bi glumili pad sa kruške i zaboravnost.
  Samo da ih podsetimo!? Da mi Srbi jasno videli kako je Marko Đurić stvorio prvu carinu “Jarinje” prema Kosovu. Tom prilikom se obratio zbunjenim srbima i to rečima; “Pređite ovamo preko ovog mosta, ovo je most koji spaja”. Danas je to carina Jarinje i odakle su se avnojevske granice pretvorile u državne granice Kosova. Proverite da li tu danas carina i granica prema Kosovu. Jeste.
  Takođe mi smo videli kako je Vučić ugurao naprednu stranku u prvu Kosovsku Vladu i parlament. Tom prilikom isti taj Vučić se obratio okupljenim Srbima u Kosovskoj Mitrovici rečima: “Mi će mo priznati kosovsku vladu i ako vi ne uđete u nju”.
  To je istina od koje se ne može pobeći Djurić ni Vučić.
  Samo ove dve činjenice su dovoljne za smrtnu kaznu (kod nas doživotna samica). Nema dvojbe jer je prekršen i Ustav Srbije. Znamo da tih naprednih izdajnika i lopova ima dosta. Ali isto tako znamo da u Srbiji ima dosta i praznih kasarni koji je lako mogu da se pretvore u velike zatvore. Ko pokuša bestvom da se spase mora biti likvidiran.

  Danas je Vučić u stanju ekstaze, jer priprema jednu veliku albandko-srpsku akobaciju oko javnog priznanja kosovske države. Sve je to uvertira pred završnu fazu. Posle će opet reći da to on nije uradio.
  Uz sve to Vučić je jedan veliki i bezobrani lažov, koji nas celo vreme laže. Šiptari manje lažu od Vučića i ja licno više verujem njima.
  Sram ga bilo za sve što je uradio..

  Na kraju ja sam MVI sa 70% invaliditeta i mene je opljačkao. Od juna meseca ja ne primam invalidski dodatak: 29000X7 to je preko 200000 h.d. za 7 meseci. Da li se to zna u javnosti? NE. Blokada medija. I to je ta izdajnička i lopovska stranka koja se više ne može trpeti…
  P:Slavko Jakovljevic Bgd.

 4. Sajdzo 18. Jul 2018. at 23:18
  MEDIJI SAHRANIŠE SRBIJU

  Siguran sam da danas mnoge evropske institucije pomno dopunjavaju svoja saznanja o uticaju medija na pojedini narod. U konkretnom slučaju radi se o medijskom manipulisanju sa srpskim narodom. Ceo svet sem Srba jasno vidi kako uzurpacija unistava ovu Srbiju. Javni mediji u Srbiji su zloupotrebljeni i služe za vrlo uspešnu obmanu i manipulaciju sa narodom. I na kraju krivaca nizašta nema a Srbija je potpuno opljačkana i izdata zemlja. Posledice te nanipulacije su katastrofalne. Naravno da to Evropa savršeno dobro vidi ali ne preduzima ništa. Zašto? Zato što ćutanjem ona čuva ovu izdajničku vlast sa kojom (zajedno) ima nameru da potpuno uništi Srbiju.

  A sad’ malo da rezimiramo rezultate rada medija u Srbiji. Odmah mora da se kaže da su svi mediji u Srbiji potpuno izurpirani od strane Vučićeve vlasti. Na tim medijima nema nikakve javne kritičke reči odnosno nema suprotnog mišljenja. Na taj način narod je uskraćen da zna istinu o svojim statusu i o svojim životnim pitanjima. Mora se reći da mediji u Srbiji kriju istinu od srpskog naroda i tako održavaju ovu vlast na slobodi. Ni danas Srbi ne znaju da je Srbija teško opljačkana, izdata i rasprodata zemlja. Narod nezna da je ova vlast na čelu sa Vučićem opljačkala i izdala ovu zemlju i stekla enormno bogatstvo. Vučić javno sprovodi potpuno uništenje Srbije, krijući reperkusije koje će nas snaći od njegovog” zla. Da bi prikrio sva ta zla Vučić je uvek nedorečen i polovočan pred srpskom javnošću. To se jasno vidi na tim svakodnevnim presecanjem vrpci, i otvaranjem nekih novih “preduzeća” po Srbiji. I tu uvek prikrije istinu da ta preduzeća nisu više naša već nekih stranih ološa. I površna analiza jasno govori da to otuđenje i uništenje Srbije. I tako će Srbi uskoro ostati bez igde ičeg u Srbiji, a već smo postali robovi u Srbiji…

  Brisel i Kosovo su glavne teme. Radi se o čistoj nacionalnoj izdaji i za njih treba više vremena pa ću ih preskočiti!?…

  Takođe ova vlast je žrtvovala Srbe na svim kriznim područjima, i predala ih tuđinima na milost i nemilost.

  Ponavljam, ova vlast je izdala, opljačkala i otuđila Srbiju. Ta zla neće prestati sve dok ova vlast ima medije i sudstvo pod svojom kontrolom. A čim izgubi kontrolu nad njima ona će kompletno pobeći preko granice. Mnogi od tih “dobrica” odavno zna da zadlužuje samo smrtnu kaznu. Svi su oni potpuno svesni da su uništili Srbiju, i svakog trenutka su spremni za bekstvo.
  Nama će neizostavno ostati samo pustoš, beda i teška patnja…

  Jednostavno Srbi nisu dorasli vremenu u kojem žive. Da je ovo tačno navešću samo jedan primer! Zbog ovakvog odnosa prema samima sebi Srbima sigurno preti i biološki nestanak. I umesto da traže bilo kakva rešenja za nastalu situaciju, Srbi i sami ubrzavaju sam proces svog nastanka. Neko će postaviti i pitanje kako!?
  Jednostavno bez ikakvog otpora oni su pristali da im Vučić javno islamči pravoslavnu veru. Takođe bez pruženja ikakvog otpora pristali su da se Kosovo njihova kolevka ustupi drugoj naciji. Na kraju zbog izgubljenog patriotizma i državotvornosti, Srbi mirno gledaju kako im se rasprodaje rodna gruda, pa čak i našim vekovnim neprijateljima. Zbog nepoštovanja svoje istorije, lično tvrdim da ovakav narod i netreba da postoji na ovim prostorima. Postoji i ona narodna svako je krojač svoje sudbine. Ali za vas ovo i nije tako važno jer ovoga nema na televiziji. Mnogo je važnije da gledate vesti i Vučića.
  Doduše sa velikim zakašnjenjem Vučića treba hitno okačiti o avalski toranj. Biće to veliki pouk svim budućim vlastima. Hvala..

  Pozdrav: Jakovljević Slavko.

 5. VUČIĆ ZREO ZA ROBIJU

  Nema više u svetu vladara koji vladaju ekstremno autokratskim metodama i obmanama i lažima kao Vučić. Mi imamo baš takvog predsednika koji bi odmah pobio sve neistomišljenike i kritičare koji samo traže njegovu odgovornost za zlo koje je naneo Srbiji i srpskom narodu.
  Jasno se vidi da se radi o Aleksandru Vučiću i najvećem srbožderu koji je uništio Srbiju. Takvog izdajnika i štetočinu Srbija do sada nije imala. On je oteo kolevku srpstva srpskoj deci Kosovo, i da ga albanskoj deci. On je sprovodio i opljačkao Srbiju, tako da mi danas imamo ubedljivo i najniži standard u Evropi. Pod pamfletom dovođenja stranih investitora on je potpuno i rasprodao Srbiju. To su plačkaške privatizacije u kojima se Vučić slikao i sekao vrpce. On je ove strane pljačkaše i finansirao srpskim sredstvima. Omogućio im je da kupe kajmak po Srbiji, dok su srpski radnici postali pravi robovi. Ima i onih koji nisu primili plate šest meseci iako su plate 10 hiljada dinara. Zar to nije rob.

  Inače Vučić krije da je pljačkom doveo Srbiju i do potpunog bankrota, i da je ova rasprodaja Srbije nužno zlo, samo kako bi narod preživeo. Sutra može reći da bi (skinuo odgovornost) kako je narod pojeo Srbiju. Stvoreni su veliki dugovi a nezna se ušta su utrošeni. Nestalo je 38 tona zlata iz sefa u Bazelu, a guvernerka reče da joj to nije poznato. Vučić je stvorio i anarhiju u Srbiji, kako mu se ne bi sudilo za ova zla. On ne zna da su izdaja, pljačka, obmana, laži i (svesne TV-e javne laži) krivična dela i da se za to krivično odgovara. Dalje…
  Vučić stalno traži od nas da gledamo negde u budućnost kako ne bi videli prošlosti, a to je ršum i pustoš koju on ostavlja. Jednostavno za njega ne postoji nikakva odgovornost i sud u Srbiji…

  VUČIĆ NE DOZVOLJAVA NIKAKVU REVUZIJU NJEGIV RADA!!!

  Pitam! Da li je to sve štetno za Srbiju!? Rećićete jeste.
  To se zove zločin nad Srbima. Vučić je počinilac svih tih zločina. I ti zločini moraju da se zaustave! Znajući da su zločini veliki, on već sada pokazuje zube i nagoveštava da će upotrebiti i silu kako bi se izborio sa jedinim neprijateljem kritikom i istinom. Iz tih razloga ni opozicija ni dokumentovana kritika nemaju mesta na televiziji. On istini neda da ugleda svetlost dana i ako je to prvi uslov za ulazak Srbije u Evropu.
  Još pre tri godine sam pisao da Vučić neće nikada osloboditi medije i sudstvo u Srbiji. I iluzorno je nadati se će Vučić osloboditi medije u Srbiji. Živi bili pa videli…

  I evo ovih dana taj isti srbožder koji treba da truli u zatvoru zbog tog nanetog zla Srbiji i srpskom narodu, nagovesti izbore za 2020. godinu. I odmah u svom starom i poznatom maniru nagovestio je pobedu, i otvorenu pretnju baš svim neistomišljenicima u Srbiji.
  Iz dosadašnjeg iskustva znamo da on vlada narodom obmanama preko medija. Kao takav, on neće dozvoliti ni opoziciji da se javno deklariše i predstavi.
  Ponovo upozoravam opoziciju (bez SRS) ukoliko se to desi da ne izazi na bilo kakve izbore. Zbog neobaveštenosti naroda opozicija sigurno gubi izbore. Umesto izbora mora se obraćati stranom faktoru, da natera ovog uništitelja da oslobodi medije u Srbiji. Prava opozicija mora da zna da onaj ko kontroliše televiziju, svu štampu i internet u Srbiji, ne može da izgubi izbore. Samo da ih podsetim da su mediji i reklama (svemogući) danas. Mediji imaju još veću moć kod neobaveštenog naroda. Sve ovo govorim da bi ubedio opoziciju, da pod ovakvim uslovima ne izlazi na izbore. Pošto ovaj uzurpator sve konce drži u svojim rukama, najbolje je prepustiti mu vlast i biti uz narod.
  Neće dugo proći pa će ga skinuti gladni stomaci. Biće to obična (narodna rulja) ali ćemo rešiti mnogo problema. Otom potom…

  P: Sajdzo Bogutovac.

 6. IZDAJA ČISTA KAO SUZA!
  Samo da se ne zaboravi!
  Jašući non-stop na TV-u, Vučić je svojim non-stop lažima prikrivao zla sa kojima je uništio Srbiju i odveo je u potpunu propast. Danas je Srbija i izdata i opljačkana i rasprodata zemlja. Jednostavno potpuno uništena zemlja. Iz tih razloga on danas ne sme da oslobodi medije u toj nesrećnoj Srbiji. Tako sprečava bilo kakve debate o njegovoj izdaji, jer bi ga te debate odvele na doživotnu robiju. Ja ne znam iz kojih razloga Vučić nije svestan svojih postupaka, da je normalan on bi se sam odavno ubio. Sigurno se odlučio na ono što mu je jedino preostalo, da zlo brani oružjem. On će pre uči u građanski rat nego izaći pred lice pravde, da mu se sudi za sav kriminal koji je počinio srpskom narodu.
  On ima samo jednog neprijatelja istinu koja ga sustiže i ona će ga sama ubiti…

  Što se tiče Kosova tu nikakvih dilema nema.

  Vučić, Dačić i Đurić su glavni neimari koji su javno (pred našim očima) stvarali Kosovsku državu. Tu gradnju su im ometali Amfilohije Radović i pokojni Oliver Ivanović. Pošto su oni sređeni nastavljena je igra klikera sa Kosovom.

  Reče, Ivica Dačić Aleksandru Vučiću: „Gde ja stadoh ti produži“. Lati se izdajnik Vučić svog’ posla i odmah svojim potpisom izvrši predaju Kosova Albancima. Predaju je „izvršio“ u Briselu dana: 30.juna 2015.g. u 22h. i 54m. To je ono veče kada se kako i sam reče (valjao) po podu. Albanci su čekali i znalački proslavili poklonjenu državu. Slavili su po celoj Evropi i celom Kosovu.
  Takođe pri stvaranju kosovske vlade, Vučić se obratio zbunjenim Srbima u K.Mitrovici rečima: „Mi ćemo priznati Kosovsku Vladu i ako vi ne uđete u nju“. To su doslovice njegove reči. Pa je ugurao SNS u koaliciju (čak i sa Haradinajem) da bi stvorili većinsku vladu Kosova.
  Dalje:
  Marko Djurić je stvorio carinu Jarinje. Tim povodom je pozvao začuđene Srbe da pređu preko onog mosta rečima: „Pređite ovamo ovo je most koji spaja“. Niko nije prešao, stajali su i krstili se od čuda…

  Od tog trenutka administrativna granica prema Kosovu postala je državna granica. I to su Albanci proslavili sečom šume sve do Pančićevog vrha na Kopaoniku. To su činjenice i to je istina. Sve ostalo je Vučićeva demagogija, licemerstvo, mimikrija i laž. Vučić je istovremeno povukao sa Kosova vojsku, miliciju, upravu, priznao kosovke isprave, dao pozivni broj i sve ostalo je uradio da bi Albancima stvorio potpunu državu. I to je istina, koje se mi dobro sećamo. Nismo mi sklerotični ni senilni, to se ne zaboravlja, to je bilo kao juče. Duša nas je bolela šta je Vučić radio i šta danas radi. Nismo mi krivi što nekome fale daske pa je sve to brzo „zaboravio“. Danas smo mi koji to dobro pamtimo i branimo Srbiju od Vučić fašisti i izdajnici. A izdajnik Vučić se deklariše kao patriota, samo ne dozvoljava nikakve diskusije na temi, temi njegove izdaje. Zatvorio se u TV-e kavez i preti svim dobrotvorima Srbije. Sećamo se mi i od kada moramo da pokazujemo i pasoš u Jarinju. I kad’ je stvorena ta granica. Povrh svega toga Vučić je u Briselu potpisao i obećao da će javno (sa šajkačama) do kraja 2018.god. i priznati kosovsku nezavisnost. Vidi se danas i kolika je ta žurba, jer ako zakasni slede mu javne sankcije, a već se govori o eliminaciji Vučića iz daljih pregovora. Po meni on nije trebao ništa ni da pregovara. Jer Kosovo niko ne može da nam otme sve dok ga mi lično ne predamo. Da bi izbegao kritiku njegovih nalogodavaca, Vučić se ustremio i usudio da obmane i ceo srpski narod. Traži od nas nedužnih i neobaveštenih da (stavimo palac) na njegovu ličnu izdaju Kosova. Koprcajući se u veleizdaji on ima podršku samo od koristoljubivih pljačkaša i izdajnika u Srbiji. Samo oni hoće i mogu da mu verifikuju i overe ovu veliku izdaju Srba…

  Što se tiče Srba na Kosovu oni su svesno žrtvovani i ostavljeni na milost i nemilost neprijatelju. Pa pitam: Ko će ih sada i kako braniti? Onaj koga Vučić brani taj je nagrabusio. Ali da znaju Srbi bilo šta o tom Briselskom sporazumu „Dobrica“ bi odavno bio na banderi…

  Vučić proizvodi i stvara najteža krivična dela Srbima: Brisel, Sava Mala, Beograd na vodi, 40 tona zlata (nestalo u Bazelu), Kosovo, pljačka, rasprodaja Srbije, najnuži standard, pretnje, izbeglice, zatire našu prošlost i istoriju, izdaje srpski nacionalni interes, ugrožava našu veru, stalno laže i stalno obmanjuje Srbe.
  Zbog ovolikog počinjenih krivičnih dela moraće da odgovaraju i svi nadležni ministri koji ovo nisu sprečili.
  Ako nisu mogli da spreče ova zla, onda su morali da podnesu ostavke. Nadam se da će ih sve stići pravda…

  IMAM JEDAN DOBAR PREDLOG!?
  Pozivam sve nadležne organe Srbije, da javno pred srpskom javnošću ispitaju sve moje navode u ovom tekstu, samo radi ISTINE. Znači da se sve uradi javno, pred živim svedocima, pred kamerama, postupno, uz činjenice i dokaze. I ukoliko se utvrdi da sam ja izneo laž, onda da me streljaju, znači:

  „MIRNO!“, „NALEEVO“, „PUŠKU NA GOTOVS!“, „PALI!“, „PUŠKU K’NOZI!“, „VOLJNO!“.

  Ali ako sam zneo istinu!? Zna se šta sledi!? Pobiti sve izdajnike uz strogo poštovanje hijerarhijskog reda odlučivanja u Srbiji. Ovo mora da obuhvati sve izdajnike i u Srbiji i na Kosovu. Na isti način postupiti sa svim pomagačima (medijima) koji su pomagali da se ovo zlo desi. Tom Bujoševiću staviti ne lisice nego okove kako nebi pobegao.

  Ja molim da se javno postupi po mom predlogu.

  IZVOLITE IZDAJNICI, PLJAČKAŠI I LAŽOVI. OVAKVO UNIŠETNJE SRBIJE NE MOŽE DA PROĐE NEKAŽNJENO! ŠTA STE MISLILI!?
  SVI ODGOVORNI MORA DA BUDU PROCESUIRANI I DA ODGOVARAJU ZA OVO ZLO!!!
  Ponavljam:
  „SRBIJA JE IZDATA, OPLJAČKANA I PRODATA ZEMLJA“. DA VIDIMO KO JE TO URADIO!?
  Za sve to postoje živi krivci i vreme je da se izvedu pred lice prave, da odgovaraju za zločine…

  Toliko…

  Ovde u bombardovanom Bogutovcu svi su sem mene naprednjaci.
  Ostaje im samo da kusaju tu njihovu AVčorbu, a videće i kakva je !?

  P: Slavko Jakovljević
  iz Bogutovca.

 7. IZDAJNICI I PLJAČKAŠI KOLO VODE PO SRBIJI !

  Govori se da u Srbiji ima mnogo izdajnika i pljačkaša, koji usput kontrolišu i sve finansijske tokove u Srbiji. Zato treba zamoliti Vučića i Stefanovića (koji su i nadležni) da ovo sprečavaju, da izdajnike i pljčkaše pod hitno pohapse i izvedu pred lice pravde. Kosova više nema, Srbija je potpuno opljačkana i ponižena a počinioci ovih krivičnih dela nisu u zatvoru. Molim Vas!!! Šta se čeka???

  Zato se nadam da će Vučić kao (veliki patriota i državotvoran) predsednik, to odmah i izvršiti. U ostalom to mu je i dužnost i na to je položio zakletvu. Znajući da on strogo poštuje o sve zakone Srbije u ovo izvršenje nećemo sumnjati.
  Ali ako to nadležni neće da urade, onda prozivam predsednika kao krivca za svu našu nesreću. Pošto je Srbija preča od svakog’ pojedinca tu egzekuciju mora da izvrši sam narod. Verujem da neće biti velikih grešaka, jer sirotinja-narod najbolje zna ko ga je: izdao, opljačkao, lagao i obmanjivao…

  P: Sajdžo Bogutovac.

 8. VUČIĆU SRBI JOŠ SPAVAJU!?

  Dok su Srbi spavali vođa im je izvukao srpski tepih ispod nogu i dao ga je svetskim hohštaplerima. Taj isti je krijući istinu od ovog naroda Srbiju potpuno sjeb’o, tako da ćemo zbog toga tek dobijati boce u dupe i to dok smo god živi. Zna taj šizofreni sadista da su Srbi pored senilnosti i mazohisti (da uživaju u mukama) i to on nemilice koristi.
  Ali pošto smo mi jaki i mentoli, mi to ništa nećemo ni shvatiti i ništa nas neće boleti. Mi to tako želimo i to volimo, od toga i živimo. Naš mentalni kalup je čudo. A imamo i obraze k’o đonove. Zato mi volimo i „vođu“ i njegov kez, oblizivanja i njegova stalna lažna obećanja, lažna nadanja i stalna zajebavanja. Samo on pa on! Te żelje proizilaze opet iz našeg mentalnog’ sklopa. Jednostavno mi uživamo da nas neko stalno laže i maže a može i da nas jebe kad god hoće, jer i u tome uživamo. Jebeš najniži standard i pare. Mi smo ovakvi pa neka crknu dušmani. Imamo i mali mozak koji sva ta obećanja zaboravi. Pa opet Jovo nanovo. Jebiga (tamo njega) ne možemo da zapamtimo ni od penzije do penzije. A kamoli da se setimo čije beše ono Kosovo (pre vođe) i onih 10% obećanog’ povećanja penzija. I zato treba neko stalno da nas keca kad mu se god digne, jer mi stalno zaboravljamo i stalno praštamo. Vidimo da nas je popiškio po glavi i da nas prca, ali duša voli samo njega. Mi smo zaraženi preko televizije i puni smo HPV virusa i foto inbecila…
  Ali za Srbe ovo i nije tako važno jer oni ne vide montažu. Mnogo je važnije da blese u (svog’ vođu) koji traži da im proda i opanke jer je sve ostalo prodao. To će te videti ako se probude. Na vašu žalost vaš vođa neće biti u Srbiji jer će morati bekstvom da spašava živu glavu od naroda. Samo vi spavajte a možda je i najbolje da se i ne budite, jer i dosad vas je boleo penis za Moju Srbiju.
  Sad vidim da ga i ja mnogo tupim. Neću više…

  Piše: Slavko Jakovljević „Sajdzo“
  iz Bogutovca.

 9. IZDAJNICI I PLJAČKAŠI KOLO VODE PO SRBIJI !

  Govori se da u Srbiji ima mnogo izdajnika i pljačkaša. Zato treba zamoliti Vučića i Stefanovića koji su i nadležni da ovo sprečavaju, da ih pronađu i pod hitno da ih pošalju na groblje. Kosovo više nije naše, zbog pljačke Srbi sada najteže žive i krajnje je vreme da se ovi izdajnici i pljačkaši posalju na groblje, znamo našta se misli.
  Krv piju ovom narodu i ova operativa se mora kad tad izvršiti, što pre to bolje. Srbiju je neko potpuno uništio a još je na slobodi.

  Nadam se da će Vučić kao veliki patriota i državotvoran predsednik, to odmah i izvršiti. Uostalom to mu je i dužnost i na to je položio zakletvu…

  P: Slavko Jakovljević Bogutovac.

 10. ZA OVO NISMO GLASALI

  Za ovo nisu glasači dali svoj glas!!!
  Vučić uglavnom dobija glasove pljačkaša u Srbiji i dobrim delom od neobaveštenog biračkog tela. Pošto živimo u potpunoj medijskoj blokadi, reformatori nemaju priliku da se obrate srpskoj javnosti.
  Zbog velike medijske uzurpacije mi smo prinuđeni da gledamo samo jednu personu odnosno Vučića na svim televizijama. I gledajući ga danima mi danas svi jasno vidimo da je to jedan običan patološki lažov, izdajnik, lopov i ništa više. Zbog svog ličnog ega i sujete koju očito poseduje i zla koje stalno stvara, on izbegava javni susret sa istinom i realnošću. I tako Vučić živi u nekom svom svetu koji nema nikakve veze sa realnošću. Takođe on poseduje još jednu lošu osobinu a to je pohlepa da stalno obmanjuje i laže narod. Voli megalomaniju boluje od želje da uvek bude prvi i u prvom planu. To je ono: „Žika voli da se slika“. I tako je on postao figura oko koje se sve vrti. Još u startu je stvorio anarhiju (bezakonje), tako da niko nizašta ne odgovara, čak iako prekrši ustav Srbije. Tako je stvoreno i sudstvo koje ne hapsi zlikovce, već se bavi sitnim narodni prekršajima. Vučić se izuzetno angažovao da stvori dobru klimu za sve vrste kriminala. Zbog toga su nastale i dve klase stanovništa, jedni imaju previše dok drugi imaju najniži standard u Evropi. U toj višoj klasi obitava i ta takozvana opozicija koja samo glumi opoziciju a u praksi se zalaže za Status Quo. Glavne žrtve tog nakaradno-komunističkog sistema su obični građani. Nažalost radi se o srpskom narodu kojeg je lako pregazilo vreme, i koji nije više sposoban da se izbori za svoj položaj u društvu. Zbog svoje velike zaostalosti, taj isti narod više nije sposoban da prepozna krivce za svoj status i niški standard. Oni još uvek neznaju, da svaka vlast mora da odgovara za svoje postupke. Ne može izdaja i pljačka da se brane imunitetom. Blokadom medija ova vlast vrlo lako uspeva da od takvih građana stvori svoje marionete koje služe samo za izbore. To joj služi kao alibi za stalnu pljačku građana gde se stalno pozivaju na te rezultate izbora. Nikada ne pominju medijsku blokadu i neobaveštenost tih građana od kojih su dobili te glasove. A i laka matematika kaže 30% građana izlazi na birališta, od tih 30%, 55% glasa za vlast. Ali obmanjivačka vlast stalno tvrdi kako je preko 50% građana Srbije glasalo za njih.
  Inače pozivam narod da ukoliko nema slobodnih medija u Srbiji ne izlaze na izbore. Slobodni mediji su oni mediji koji dozvoljavaju kritiku vlasti, slobodu govora, i prisustvo opozicije na televiziji. Naravno iznošenje laži se kažnjava. Istina ima prioritet što je potpuno normalno.
  Nažalost svih nas Vučić će pre uđi u građanski rat nego osloboditi medije i sudstvo u Srbiji. Zna on i zašto…
  Ponavljam Vučić neće osloboditi medije i sudstvo u Srbiji. Živi bili pa videli. ..
  P: Sajdžo Bogutovac.

 11. IZDAJA ČISTA KAO SUZA!
  Samo da se ne zaboravi!

  Što se tiče Kosova tu nikakvih dilema nema. Vučić je svojim potpisom u Briselu od dana: 30.juna 2015.g. u 22h. i 54m. predao Kosovo u ruke Albancima. Tim povodom se obratio i Srbima u K.Mitrovici rečima: „Mi ćemo priznati Kosovsku Vladu i ako vi ne uđete u nju“.
  Marko Djurić je stvorio carinu Jarinje. Tim povodom je pozvao Srbe da pređu preko onog mosta rečima: „Pređite ovamo ovo je most koji spaja“. Niko nije prešao. Od tog trenutka administrativna granica prema Kosovu postala je državna granica. To su činjenice i to je istina, sve drugo je laž. Vučić je istovremeno povukao sa Kosova vojsku, miliciju, upravu, priznao kosovke isprave, dao pozivni broj i ugurao SNS (ćak i sa Haradinajem) u kosovsku vladu i sve ostalo što je trebalo. Toga se svi sećamo kao da je juče bilo. Sećamo se i od kada moramo da pokažemo i pasoš u Jarinju. Povrh svega toga Vučić je u Briselu potpisao i obećao da će javno (sa šajkačom) do kraja 2018.god. i priznati kosovsku nezavisnost. Danas se vidi kolika je ta žurba, jer ako zakasni slede mu sankcije, a već se govori o eliminaciji Vučića iz daljih pregovora. Po meni nije trebao ništa ni da pregovara. Sada se Vučić ustremio i usudio da obmane sve Srbe, da i oni potpišu (stave palac) na njegovu ličnu izdaju. Koprcajući se u stvorenom zlu traži podršku od svih srpskih izdajnika. Znači traži verifikaciju njegove izdaje Kosova. Srbi na Kosovu su žrtvovali i ostavljeni, pa postavljam pitanje: Ko ih brani sada? Da znaju Srbi bilo šta o tom Briselskom sporazumu „Dobrica“ bi odavno bio na banderi.

  Sada je sve kasno, dok Srbi žmureli Vučić je uništio Srbiju…

  Imam jedan dobar predlog: Pozivam nadležne organe Srbije, da javno pred srpskom javnošću ispitaju sve moje navode u ovom tekstu, samo radi istine. Sve da se uradi javno, postupno, uz činjenice i dokaze. I ukoliko se utvrdi da sam izneo laž, onda pristajem na ono: „MIRNO! PUŠKU NA GOTOVS! PALI! PUŠKU K’NOZI! VOLJNO!“. Ali ako sam izneo istinu!? I onda se zna šta sledi!?..

  Ja molim da se to uradi.
  Izvolite da proverimo šta je ko i kako radio, krio i lagao narod u vezi Kosova i Metohije.
  IZVOLITE IZDAJNICI!
  Toliko…

  Ovde u Bogutovcu svi sem mene su naprednjaci…
  Ostaje im samo da kusaju tu njihovu AVčorbu, a videće i kakva je !?

  P: Slavko Jakovljević
  iz Bogutovca.

 12. Svi Srbi dobro znaju da je Aleksandar Vučić trčao u Brisel da pregovara o statusu Kosova i Metohije.
  Tamo je krišom dobio i pitanja za njegov diplomski rad a tema je bila kosovska država. Po povratku u Srbiju on je prilegao na rad i stvarao Kosovsku državu od samog temelja pa sve do završetka. Kad je sve završio zafalio mu je samo jedan pečat na jednom dokumentu, i tu je izbio ogroman problem. Srbi drže taj pečat i neće da dozvole da overi još taj jedan dokumenat kako bi odmah otrčao u Brisel i pohvalio se na uspešno ispunjenom zadatku. Međutim merkelova mu je odmah saopštila da to ništa ne vredi bez pečata sa šajkačom.
  Tako nam naš dragi Vučić upade u tešku psihološku depresiju i nastavo da lupeta. I tako reče: „Svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno“, ali nije rekao da je on izgubio Kosovo a ne Srbi.
  Što se tiče Albanaca oni su vrlo zadovoljni stvorenom državom. Oni sada mirno sede i čekaju na izdajnika Aleksandra Vučića da sam overi svoj diplomski rad.
  Svi sem Srba dobro poznaju Aleksandra Vučića, i znaju da će on sigurno iznaći modus kako da stavi šajkaču na njegovu uzdaju.
  Kad je bal nek’ je bal.
  Na kraju vi što brinete više o Vučiću nego u Srbiji izvolite na start, ali doći će i vama crni petak
  Toliko.

  P:Slavko Jakovljević
  iz Bogutovca.

  • Варате се у једној тачки, госп. Јаковљевићу, да су албанци врло задовољни створеном државом. Албанске новине, а поготову коментари шиптара тврде нешто сасвим друго. Косово је пустош, шиптари тачијеве овце. харадинаја и тачија куну и називају издајницима, економија и не постоји, криминал и корупција су гори него код нас, а о немаштини да не причам. Један албанац је лично плакао предамном о тачију, како је мештанима његовог села обећао фискултурну салу, која није видела ни темеље. Куну и дијаспору, њихова копилад беже из земље, јер је Косово тачијево легло криминала. Мање ли је шиптара на Косову, него што мислимо, а стопа наталитета полако иде у контра смер. Након читања њихових увреда упућене тачију, харадинају итд. слатко сам се исмејао, да су ми ишле сузе на очи. Мислим да одавно нисам никога овако исмејао, а поготову се тако слатко смејао туђој несрећи. Са поштовањем.

 13. IZDAJA ČISTA KAO SUZA!
  Samo da se ne zaboravi!

  Što se tiče Kosova tu nema nikakvih dilema. Vučić je svojim potpisom u Briselu od dana: 30.juna 2015.g. predao Kosovo u ruke Albancima. Tim povodom se obratio i Srbima u K.Mitrovici rečima: „Mi ćemo priznati Kosovsku Vladu i ako vi ne uđete u nju“.
  Marko Djurić je stvorio carinu Jarinje. Tim povodom je pozvao Srbe da pređu preko onog mosta rečima: „Pređite ovamo ovo je most koji spaja“. Niko nije prešao. Od tog trenutka administrativna granica prema Kosovu postala je državna granica. To su činjenice i to je istina. Vučić je istovreno povukao sa Kosova vojsku, miliciju, upravu, priznao kosovke pasoše, dao pozivni broj i ugurao SNS u kosovsku vladu i sve ostalo što je trebalo. Toga se svi sećamo jer je to bilo kao juče. Povrh svega toga Vučić je u Briselu potpisao i obećao da će javno (sa šajkačom) do kraja 2018.god. i priznati kosovsku nezavisnost. Danas se vidi kolika je ta žurba, jer ako zakasni slede mu sankcije, a već se govori o eliminaciji Vučića iz daljih pregovora. Po meni nije trebao ništa ni da pregovara. Sada se Vučić ustremio da obmane Srbe da i oni potpišu (stave palac) na njegovu ličnu izdaju. Koprcajući se u stvorenom zlu traži podršku od svih srpskih izdajnika. Znači traži verifikaciju njegove izdaje Kosova. Da znaju Srbi bilo šta o Briselskom sporazumu „Dobrica“ bi odavno bio na banderi.

  Sada je sve kasno, dok Srbi ćutali Vučić je uništio Srbiju. Komunisti su zlo koje mi nismo žigosali i uništili. Sad’ vidite kako vladaju i da sa njima sreće nema.
  Toliko…

  Ovde u Bogutovcu svi sem mene su naprednjaci…
  Ostaje im samo kusanje njihove AVčorbe, a videće i kakva je !?

  P: Slavko Jakovljević
  iz Bogutovca.

 14. MEDIJI SAHRANIŠE SRBIJU

  Siguran sam da danas mnoge evropske institucije pomno dopunjavaju svoja saznanja o uticaju medija na pojedini narod. U konkretnom slučaju radi se o medijskom manipulisanju sa srpskim narodom. Ceo svet sem Srba jasno vidi kako uzurpacija unistava ovu Srbiju. Javni mediji u Srbiji su zloupotrebljeni i služe za vrlo uspešnu obmanu i manipulaciju sa narodom. I na kraju krivaca nizašta nema a Srbija je potpuno opljačkana i izdata zemlja. Posledice te nanipulacije su katastrofalne. Naravno da to Evropa savršeno dobro vidi ali ne preduzima ništa. Zašto? Zato što ćutanjem ona čuva ovu izdajničku vlast sa kojom (zajedno) ima nameru da potpuno uništi Srbiju.

  A sad’ malo da rezimiramo rezultate rada medija u Srbiji. Odmah mora da se kaže da su svi mediji u Srbiji potpuno izurpirani od strane Vučićeve vlasti. Na tim medijima nema nikakve javne kritičke reči odnosno nema suprotnog mišljenja. Na taj način narod je uskraćen da zna istinu o svojim statusu i o svojim životnim pitanjima. Mora se reći da mediji u Srbiji kriju istinu od srpskog naroda i tako održavaju ovu vlast na slobodi. Ni danas Srbi ne znaju da je Srbija teško opljačkana, izdata i rasprodata zemlja. Narod nezna da je ova vlast na čelu sa Vučićem opljačkala i izdala ovu zemlju i stekla enormno bogatstvo. Vučić javno sprovodi potpuno uništenje Srbije, krijući reperkusije koje će nas snaći od njegovog“ zla. Da bi prikrio sva ta zla Vučić je uvek nedorečen i polovočan pred srpskom javnošću. To se jasno vidi na tim svakodnevnim presecanjem vrpci, i otvaranjem nekih novih „preduzeća“ po Srbiji. I tu uvek prikrije istinu da ta preduzeća nisu više naša već nekih stranih ološa. I površna analiza jasno govori da to otuđenje i uništenje Srbije. I tako će Srbi uskoro ostati bez igde ičeg u Srbiji, a već smo postali robovi u Srbiji…

  Brisel i Kosovo su glavne teme. Radi se o čistoj nacionalnoj izdaji i za njih treba više vremena pa ću ih preskočiti!?…

  Takođe ova vlast je žrtvovala Srbe na svim kriznim područjima, i predala ih tuđinima na milost i nemilost.

  Ponavljam, ova vlast je izdala, opljačkala i otuđila Srbiju. Ta zla neće prestati sve dok ova vlast ima medije i sudstvo pod svojom kontrolom. A čim izgubi kontrolu nad njima ona će kompletno pobeći preko granice. Mnogi od tih „dobrica“ odavno zna da zadlužuje samo smrtnu kaznu. Svi su oni potpuno svesni da su uništili Srbiju, i svakog trenutka su spremni za bekstvo.
  Nama će neizostavno ostati samo pustoš, beda i teška patnja…

  Jednostavno Srbi nisu dorasli vremenu u kojem žive. Da je ovo tačno navešću samo jedan primer! Zbog ovakvog odnosa prema samima sebi Srbima sigurno preti i biološki nestanak. I umesto da traže bilo kakva rešenja za nastalu situaciju, Srbi i sami ubrzavaju sam proces svog nastanka. Neko će postaviti i pitanje kako!?
  Jednostavno bez ikakvog otpora oni su pristali da im Vučić javno islamči pravoslavnu veru. Takođe bez pruženja ikakvog otpora pristali su da se Kosovo njihova kolevka ustupi drugoj naciji. Na kraju zbog izgubljenog patriotizma i državotvornosti, Srbi mirno gledaju kako im se rasprodaje rodna gruda, pa čak i našim vekovnim neprijateljima. Zbog nepoštovanja svoje istorije, lično tvrdim da ovakav narod i netreba da postoji na ovim prostorima. Postoji i ona narodna svako je krojač svoje sudbine. Ali za vas ovo i nije tako važno jer ovoga nema na televiziji. Mnogo je važnije da gledate vesti i Vučića.
  Doduše sa velikim zakašnjenjem Vučića treba hitno okačiti o avalski toranj. Biće to veliki pouk svim budućim vlastima. Hvala..

  Pozdrav: Jakovljević Slavko.

 15. Mutna reka
  Svaka mutna reka mora kad tad da se izbistri. A kad se izbistri sve ribice će početi da se i pecaju. Biće mnogo radosti jer će ribice najzad biti u tiganju. Sve krupnije ribe će pobeći ali ipak pecanje će biti vrlo, vrlo interesantno.
  Slavko Jakovljević iz Bogutovca.

 16. TO STO VUCII RADI TRAJE 10 GODINA KAO I TADIC I OSTALI ZAPADNJACI OSLOBODITELJI. OTICI CE RASKA VOJVODINA PROMENIT CE USTAV A IONAKO BEZE IZ SRBIJE LAZE O EKONOMIJI N E GOVORI KOLIKO JE OPTUSTIO LJUDI IZ DRZAVNIH PREDUZECA I KOLIKO JE OTISLO LJUDI VANI KOJI SU RADILI.SRBI GLEDAJU I CEKAJU SV PETRA KAD OVAJ RASKOMADA SRBIJU I ONDA IZGLEDA IH NIJE BRIGA. TAKVI SRBI INE TREABJU IMATI DRZAVU KAD SU SE PREDALI ODAVNO NISU NI ZA SADASNJOST A NITI BUDUCNOST SVOJOJ DECI NEK OVAJ ZLOCINAC DOVRSI POSAO

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime