Vučić proterao iz Srbije izraelsku novinarku?

4
1273

beograd-na-vodi-6Beograd – Izraelska novinarka Ravina Pazit tražila je intervju sa predsednikom vlade Srbije Aleksandrom Vučićem sa samo jednim pitanjem:

Da li je tačna informacija da se novac iz EPS-a, Telekoma, RTB Bor i drugih javnih preduzeća Srbije, prebacuje na of šor račune na Kipru pa zatim u Saudijsku Arabiju odakle se ponovo vraća „opran“ u Srbiju da bi se njime finansirala gradnja Beograda na vodi i da je aranžman sa navodnim arapskim investitorima samo paravan za najveće pranje novca u novijoj srpskoj istoriji.

Pozvana je u kabinet Premijera gde je sačekao sef kabineta i saopštio joj da više ne uživa gostoprimstvo naše vlade i da u najkracem mogućem roku napusti Srbiju.

JP / Srbija Danas

4 KOMENTARA

  1. Добро би било, да је јасно написан ИЗВОР овог обавештења. Одакле је сазнање, да се то десило? Ако се то стварно десило, непримерено је и ординарни безобразлук, да се овакво питање постави председнику Владе неке државе. Нисам навијач несрећника, који је председник Владе, али бих се слично понашао, да сам на његовом месту, по питању оваквог питања. Чему опште подржавање израелске новинарке, или је она специјална и посебна у односу на наше и новинаре по белом свету, који су све и свашта писали и пишу о догађајима у свету.

    • To što si napisao je potpuna, da potpunija ne može da bude glupost! DA! Naravno da neko ko se bavi istraživačkim novinarstvom, a ima važeću akreditaciju, može i TREBA da postavi „nezgodna“ pitanja! To što Vučićeve „podguzne muve“, novinarske, ne smeju ni da pomisle da postave takvo pitanje, ner znači da takvo pitanje NE TREBA da bude postavljeno! I u suštini, nije bitno pitanje, već ODGOVOR!

  2. Sigurno i potvrdno znam za pranje novca u m:tel Austrija Bec,firmom koja je napravljena da pere novac.Postavljen je kriminalac Milenko Cvijanovic za direktora osoba koja to radi citav svoj zivot a inace je iz Banja Luke

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime