Vučić: Puštanje Miškovića bilo bi moj lični poraz

1
1744

Foto Milos RafailovicVELIKA PLANA – Prvi potpredsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Velikoj Plani da bi doživeo kao svoj lični poraz ako bi se desilo da Miroslav Mišković bude pušten iz pritvora, a da za to ne stoje valjani razlozi.

“Ako bi se to desilo i da za to ne postoje valjani razlozi, onda bi bi to doživio i kao lični poraz”, rekao je Vučić novinarima u Velikoj Plani posle otvaranja fabrike za proizvodnju složenih borbenih sistema.

Vučić je rekao da je slušao najave da će Mišković biti pušten do Nove godine, kao i da za to postoje različite vrste pritisaka.

“Smešno je kad slušam neke koji zastupaju njegovu stranu i neću da govorim koliko su neistina izneli u javnost”, kazao je Vučić.

On je rekao da ne beži od toga da će biti poraza politike koju vodi sadašnja valst.

Kako je naveo, i reakcije nekih političara doživaljva kao lične poraze. “Nije me sramota da to priznam”, rekao je Vučić.

22008_10201012013293960_625358410_n

Specijalni sud u Beogradu odredio je 14. decembra pritvor od 30 dana vlasniku Delta kompanije Miroslava Miškoviću kao i još seštorici osumnjičenih za malverzacije u privatizacijama putarskih preduzeća.

Beta

objavljeno: 29.12.2012.

1 KOMENTAR

  1. Hm,hmm..“porazeni“, Nedic,Vucic (0punomocenik Stojadinovica), i dalje, i pored „porazenosti“,egzistiraju, medijskom i politickom scenom „vostale Serbije“..i, fingiranog „skidanja slike Nedica“, od strane Dacica sa „zida zrama vladee“.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime