Vučić ređa desetke u školi bivšeg demokrate

0
649

Mnogi se pitaju odakle Aleksandru Vučiću vremena da pored predsedničkih obaveza ide na kolokvijume i polaže ispite za budućeg košarkaškog trenera? I to sa desetkama! Da ispuni dečački san predsedniku Srbije potrudio se mr Nebojša Ilić, predsednik Saveta Visoke sportske i zdravstvene škole u Beogradu, inače (bivši) član Demokratske stranke!

Ne ulazeći u to da li Vučić zaista poseduje (košarkaško) znanje za desetku, nekadašnji veslač je dao sve resurse ove privatne škole da predsednik bude zadovoljan, oseća se komforno, polaže ispite bez po muke, i to sa najvišim ocenama… Kako bi sutra mogao da postane trener, uz rame trofejnim i u Evropi najvećim Željku Obradoviću, Dušanu Ivkoviću, Božidaru Maljkoviću, Svetislavu Pešiću, a posebno bi voleo da nadmaši Duška Vujoševića…

Nebojša Ilić je 2006. bio gradski sekretar za sport i direktor „Univerzijade“ FOTO: printscreen

Ko je Nebojša Ilić, prvi čovek „Vuičićeve škole“? Ilić je bivši selektor veslačke reprezentacije i najtrofejniji u Srbiji u ovom sportu. Trenersku karijeru počeo je u Veslačkom klubu Partizan 1986. Radio je kao trener i u Grčkoj i Turskoj.

Pre godinu i po na Fakultetu za sport i turizam u Novom Sadu odbranio je doktorsku disertaciju “Kinetička i dinamička analiza veslačkog zaveslaja”.

I naravno, bivši je član Demokratske stranke. Tako je do 2006. godine obavljao funkciju gradskog sekretara za sport, a zatim i sportskog direktora „Univerzijade Beograd 2009“.

Menadžment škole u kojoj Vučić ređa desetke

Pored Ilića, predsednik Skupštine Škole je i prof. dr Jovan Šurbatović, aktuelni generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, dok je direktor Škole prof. dr Branko Bošković.

Izvor: Otvoreno

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime