VUČIĆ SE, PRED IZBORE, SETIO DA SRBIJA IMA USTAV!

4
342
foto:ANDREJ CUKIC

„Najbolji student Pravnog fakulteta“ Aleksandar Vučić, već deceniju radi u Srbiji i sa Srbijom šta hoće. Za njega ne postoje ni Ustav, ni zakoni. Ne postoji ni pravosudje, ni ljudska prava.Ni sloboda medija. Ništa što je čovečanstvu donela civilizacija. Brojni su primeri surovog i bezobzirnog kršenja svake norme i etike.

Pre šest godina, da bi obezbedio novac za svoj privatni projekat Beograd na vodi, koji se gradi mimo svih propisa, ‘ladno je zavukao ruke u džep oko milion penzionera, svih koji primaju i dinar preko 25.000. Za umanjenje penzija nije ispoštovana ni osnovna birokratska procedura da se o tome svakom penzioneru izda pisano rešenje, sa uputstvom za pravo žalbe, što je ustavno pravo svakog gradjanina.

Vrhunac drskosti dostigao je kada nam je poslao „zahvalnicu“!

Mimo svih propisa i procedura rasprodao je Srbiju! Uselio nam je sve prljave tehnologije sveta, posebno kineske! Subvencionisao je našim novcem svoje „investitore“, koji sada, pošto su potrošili poklonjeni im novac, odlaze iz Srbije, a radnike, čije zapošljavanje smo skupo platili, a oni radili za minimalac – sada ostavljaju bez posla.

Prošle godine, na početku pandemije korone, predsednik Srbije nas je brutalno zatvorio u kuće, lišio slobode celokupno stanovništvo, uz pretnje još rigoroznijim merama, sve dok nije procenio da mu je taj trenutak pogodan za izbore.. U to vreme u Srbiji je beleženo desetak zaraženih dnevno.

Kad je na izborima dobio dovoljan broj glasova da se održi na tronu, pripretio je ponovnim zatvaranjem, na šta je narod reagovao izlaskom na ulice, gde su ih čekali Vučićevi odani izvršioci – Belivuk i družina. I surova policija.

Ovog leta,pošto je uveliko krenuo kampanjom za opšte izbore – predsedničke, parlmentarne, beogradske – iako se korona vratila i svakog dana odnosi desetine žrtava, i više hiljada zaraženih,nema nikakvih ograničenja. Kafići, restorani, utakmice, predizborni skupovi, omladina SNS šeta i izvikuje podršku Vučiću…Kizni štab nije zasedao celo leto, a kada se najzad okupio, zaključili su da NEMA ZAKLJUČAKA! Lekari su pojedinačno davali podršku ekonomskim ciljevima, u Srbiju se ulazilo kao na pijacu, na svakom ćošku smo sretali kolone Indijaca, koji su ulazili u Srbiju bez problema, da bi ispunili uslov za dalji put u Evropu.

Da Vas podsetimo:  Dragoslav Pakić: Kad „maligni potencijal“ leče osiromašenim uranijumom

Iako su predsednik, premijerka, ministar zdravlja i gomila SNS aktivista pobedonosno mahali uspešnom vakcincijom, narod je počeo masovno, (mada veoma pogrešno) da pruža otpor imunizaciji, iskazujući tako nepoverenje vlastima.

Novac se trošio, razbacivao… bez ikakve kontrole. Sve je proglaseno državnom tajnom. Samo je otimačina javna.

Kada su shvatili da je djavo odneo šalu, neki lekari predložili su uvodjenje kovid propusnica za one koji su se vakcinisali. Bilo je još nekih razumnih predloga, koji su masovno podržani, ali, sve je ostalo na tome. Dr Šekler je predložio da se lekari i gradjani antivakseri smeste u jednu bolnicu… da se tamo leče.

Vučić je procenio da je antivakserska polovina gradjana Srbije veliko biračko telo, pa se iznenada pozvao na USTAV i LJUDSKA PRAVA, koja, sada, ne bi hteo da prekrši. Iako važeći propisi u ozbiljnim situacijama kakva je sada u Srbiji, omogućavaju uvodjenje strožih zaštitnih mera.

A ljudi umiru….

NE SAMO OD KORONE! VINČA I SVI OSTALI TROVAČI KOJE JE VUČIĆ DOVEO U SRBIJU, UNIŠTAVAJU I OVO ŠTO NAS JE PREOSTALO!

ZATO, PAMET U GLAVU, OLOVKE U RUKE!

VREME JE DA ALEKSANDAR VUČIĆ ODE U ISTORIJU, GDE JE VEĆ OBEZBEDIO

NEČASNO MESTO!

autor:Sena Todorovic

http://senatodorovic.blogspot.com/

 

4 KOMENTARA

 1. Vlast bez stranaka i bez takve „demokratije“ jer su oni kupljeni od centara moći sa Zapada,svi. Dakle taj sistem postoji u Srbiji ( bez stranaka). I krenimo njime

 2. Draga Seno, nije tačno. Vučić se kroz predstavke građana, u mom slučaju pozvao na Ustav, dvaput. Prvi put, za pomoć oko emitovanja priloga iz Biblioteke, na ružičastoj televiziji, i drugi put, oko pomoći za moje zaposlenje.

 3. Тако је имењаче . Право питање, ко да дође јер смо уназад тридесет година навикли на правило да следећа власт мора да буде гора од претходне. Сам Бог нека нам је у помоћи јер у окупираној земљи нема никакве сврхе излазити на гласање. Док је НАТО штаб у Министарству одбране немамо ми о чему да дискутујемо и шта да „бирамо“.

 4. Koliko je autor Sena Todorović dobronamjerna, toliko je i naivna. Za koga glasati Seno ? Samo da te podsetim
  da je Vučić ( Toma Nilolić) pobijedio na izborima da se zaustavi VELEIZDAJA Tadića, a on , Tadić, je još uvjek “ u igri”
  sa svim svojim bivšim saradnicina, doduše ne zajedno, nego svaki za sebe.
  Prepoznaješ li ti onu pravu, patriotsku i časnu opoziciju?? Otkrij je i nama !!
  Ima li takvih na TV i po novinama??
  Kako ih prepoznati ako su zajedno sa Vukom Jeremićem, Tadićem, Đilasom, Šutanovcem i svima njima od kojih smo se već jednom žestoko opekli. I da se razumijemo, i ja silno želim da se Srpski
  Narod napokon riješi VELEIZDAJE , ali se bojim “ Kurte i Murte “ !

POSTAVI ODGOVOR

Unesite Vaš komentar
Molimo unesite vaše ime